Evlilik aşkı ölduruyor mu nasıl ilişki canlanır

Biz de küs yatmayanlardaniz. Kizginda olsak bir barışır öyle uyuruz. Bu da evliliği daha sıcak tutuyor. Sorunlar büyümeden çözülmek zorunda kalıyor (üstünü ortmeyiz sorunların. Bir kere uzun uzun konuşup, bir birimizi anlayıp bir daha açmamaya çalışırız. O konu geçti der acmayiz başka tartışmada.) Bir de özür dileyebilmek önemli. Ben hiç gocunmam yaptim ya da hissettirdiysem bir kötü durum özür dilerim mutlaka.

Şıılaaakkk diye bir ses duydum sanki.

Hergün her an aynı heyecan Olamaz bence..bizde 2 seneyi devirdik çok şükür.
Bazen liseli sevgililer gibiyiz bazen yaşlı tonton çift gibi bazen iki kanka gibi bazen düşman gibi
Ben seviyorum bu halleri.
Bebişimiz oldu o yüzden baya yorgun oluyorum bazen.. Akşamları erken yatıyorum bu sebeple film dizi izleyemez olduk.
Sadece o canımı sıkıyor.
Ama bebek var. Yapacak bir şey yok

Takıldığım tek nokta eşin arkadaşlarınla görüşmeni istemiyor diye görüşmeyi bıraktın mı??? Peki o niye görüşüyor arkadaşları ile. Onun neden öyle bir lüksü var?? Ayrıca ütüyü beğenmiyorsa kendi yapsın. Kahvaltısını hazırlama. Yapmak zorunda değilsin öyle memnuniyetsiz adama

Hala ilk günkü gibi aşığız diyen arkadaşlari ağzım açık okuyorum. Yahu kim, her gun her gun gördüğü, hareketlerini ezberledigi, tepkilerini az çok kestirdiği, önüne koyduğu yemeği yiyen, verdiği çamaşırı giyen ve osuna busuna şahit olduğu bir adamı ilk günkü aşkla sever ki? Hele ki çocukta olduysa ... Bal olsa acır o aşk, çiçek olsa çürür. Aşk ulasamadigina olur bence. Daha doğrusu aşk gizeme karşı olur, bilinmezlige olur. Önünüzde iki tane telefon var. Birinde şifre var birinde yok, hangisini açıp bakmak istersiniz. Kocalarimiz şifresiz telefon değilde nedir Allah aşkına. Ne aşkı. Ha sevgiye tamamim. Çocuğumun babası ona da okey. Derin bağlar var evet ama ne aşkı Allah aşkına.

ama bu biraz huy gibi geliyor bana,
her ay kendine yeni kiyafetler alip eskisini atanlarin devrindeyiz dogru

ama benim gibi on yillik kiyafetlerini bile severek giyen insanlar da var.
Bana o yuzden cok normal geliyor bu durum. Hatta tersi anormal geliyor. Neden ask azalsin ki, tum bu deneyim, birlikte kurulan hayat, birinin gozune bakinca hislerini anlamak,... bunlar aski besler diye dusunuyorum ben.

Anahtar kelime lohusalık
Sizin hormonlar,evde yeni bi birey
Aglıyor,anneyle yapısık yasıyor.Esiniz ne yasadıgıızı bilmediğinden,yaklasmamayı cözüm olarak görüyordur.
Bikac aya düzelecek.Bizimki 3 aylık oldu ilk 2 ay bogmak istiyordum adamı

Çocuğa rağmen değil çok şükür çocukla güzel.rabbim isteyen herkese de en güzel şekilde nasip etskn :)) teşekkürler

Bizim de çocuğumuz var kendime aşırı bakarım her duştan sonra fön çekerim kocam gezerse bende çocuğu annemlere bırakıp çıkarım gezer gelirim gerekirse çocuğumu da alırım seni artık cepte görüyor biraz kendine bak sosyalleş illa kocanla değil zaten sen ayaklanınca o da peşine düşer çalışmayı düşünüyorum falan de gerekirse düşün canım evde körelmişsin bende evdeyim ama renkli geçiyor hep arkadaşlarımıza yemeğe gideriz en kötü akrabalara onlar gelir hatta çocuk olmasa çok sıkıcı olurmuş hayatımız.. kursa yazıl , kendine bak , nebilim arkadaşın yoksa senle yaşıt akrabanla komsunla takıl kocan ilgilenir bunları yapınca

Konusmanizla, giyiminizle, oturuş kalkisinizla, jest ve mimiklerinizle tam bir Kadın gibi olun. Erkeksi tavırlar sergilemeyin.
Her daim bakımlı olun. Evde kendinizi salmayin. Ve sürekli dipdibe olmayın. Esinizden ayrı hobileriniz olsun ve arkadaşlarınıza ve hobilerinize de zaman ayırın.

Aşkın öleceği varsa ölür. Bazen ne yapsan düzelmez. Bazen de ufak bir kıvılcımla yeniden canlanıverir sizin o kıvılcımı tekrardan canlandırmanız belki de evliliğinizi hareketlendirir

Ayy bu o üye mi? Okumuştum konusunu el öpmek dediğinizde aklıma geldi. Boş yere konuşmuşum o zaman konu sahibinin bir kulağından girip ötekinden çıkıyor söylediklerimiz.
Pardon kim üye ben ilk defa bi konumda bahsettim el öpmeyi

ilk zamanlardaki heyecan olmuyor maalesef. Belki biraz ayrı kalınca özlem girince olur da . Yalniz eşininz memnunıyetsiz biri ve dağınık dıyorsun önce o konuyu halletmeniz gerek bence.

Evlilik aşkı ve diğer bütün kalp kipirtilarini öldürür. Sevgi vardır evlilikte, saygı vardır, mecburiyletler, görevler, sorumluluklar vardır. Aşk sevgililikte olur. Evlenmis, üstüne çocuk yapmış kadinlar, ilk günkü gibi aşığız diyince tüylerim diken diken oluyor. İnanmak istiyorum, inanamıyorum. Demek ki benim aşk anlayisimdan farklı aşklarda varmış falan diyorum. Hep soylerim, insan kavusamadigina aşık olur. Kavuşunca, evlenince, çocuk yapınca, kısacası sorunlar başlayınca ne aşk kalır ne mesk. Tüm bunlara rağmen hala aşığız, eşim eve gelmeden mideme kramplar giriyor, kelebekler uçuşuyor, elimi kolumu nereye koyacagimi bilmiyorum diyen varsa müzede saklanmalı.

Erkekler biz kadınlar gibi değil. Sen romantizm düşünürsün o Giderleri. He seni asosyalleştiriyor ise psikolojisi bozuktur, Kendine öz güveni yoktur, aşırı şüpheci ve kıskançtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…