Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir maddi durumu olmayan bir aile olsalardi ben kocamla normal hayatima devam ederdim. Ama bana koye 250 bin tl lik ev yaptirmayi dusunuyorum diyen biri bana 20 bin lira gonderiyosa kusura bakma ilk once oglunuza verdiginuz sozleri tutun derim

Korcan yazan sen değilsen onu bunu boşver de 1 yıldır yurtdışındaymışsın. Başta eve en gerekli seyleri yani beyaz eşya(sizin zaten almanıza gerek yokmuş), yatak, basit koltuk alıp bu kadar masraf yapmadan dil kursuna yazılsaydın hem dil öğrenirdin, hem kafanı bu gereksiz hesaplarla meşgul etmezdin, eşinle de evde huzurun olurdu.

Yıllarca çalışmış yapar tabi, elin kızı gelsin de yıllarca emeğimizi mi alsın, ya valla konuştukca batıyorsun
Birde kadını koca parası yiyor diye küçümsüyor aklınca, kendisi eşinin ailesinin parasına göz dikmiş ne duruma düştüğünü göremeyecek kadar kör olmuş kendine herhalde.

Birde kadını koca parası yiyor diye küçümsüyor aklınca, kendisi eşinin ailesinin parasına göz dikmiş ne duruma düştüğünü göremeyecek kadar kör olmuş kendine herhalde.
Euro euro bakıyor gözleri Prenses Haçeput Nil'in kıymetli çiçeği Sinirlerim bozuldu

Allah esinize ve ailesine yardim etsin bol sabir versin.evlenmis aile kurmussunuz hala esinizin ailesinden beklentiye giriyorsunuz.ustelik birde calisiyorsunuz hala es ailesinden dileniyirsunuz pes dogrusu..okadar altin almislar vs hala ille de para yok efendim 20 bin yok efendim 40 bin e size tirilyon bagislasinlar dilenmeye devam edin..pardon da siz ne yapiyorsunuzda size bu yardimi yapacaklar yani sizin onlara ne faydaniz var.yok efendim esimi bosamam sürundururum falan demeniz seviyenizin nerede oldugunu acikca gosyeriyor.

Neden ailelere güvenerek evleniyorsunuz kendi sorumluluğunuzu alacak yaştasınız. Kimseye zorla şunu yap bunu yap diyemezsiniz buna hakkınız yok ki insanlar düğününüzde yardım etmişler, evinizi kurmada yardım etmişler. Kendi ailenizden istemenizde hata sabredecektiniz eşyalı evde yaşayıp, dil öğrenip kazancınızı artıracak bir iş bulup başınızın çaresine bakacaktınız. Eşinize yaptığınız yasaklamalar kısıtlamalar bu yüzden yaptığınız huzursuzluk birgün size çok kötü bir şekilde döner herkesin bi sabrı var. Biz eşimle her şeyimizi berber yaptık düğünümde benim ailem üzerine düşen her şeyi yaptı, eşimin ailesi yabancı gibi geldi. Bu benim mutlu etti çünkü benim hayatıma müdahale edecek kozları olmadı. Benim ailem yaptı seninkiler yapmadı kıyaslamasına girmedim eşim her şeyin farkında ama siz böyle yapmaya devam ederseniz eşinizi ailesinin kucağına itersiniz.

33 yaşına gelmis, evlendikten 5 ay sonra ailesinden eşya parası isteyen adamdan birşey beklememek lazım aslında.

Daha olmamış, olamamış kendisi.
Tuhaf olan bi tek o değil ki. Olgun olan adam ailesine evliliğin hiçbir adımında minnet etmez. Aksine herşeyini kendi yapar. Yapamıyorsa da yapacak duruma gelene dek bekler.

Valla çok sabırlıyımdır her konuyu ister istemez sonuna kadar okurum. Geçen gün bir konu okudum bir saate yakın sürdü, üstelik 2012yılına aitti. Bunu okuyamadım. Baştan sona para muhabbeti. İçim sıkıldı. Madem ikiniz de çalışıyorsunuz siz ödeyin. O 20 bin verdi ailem 15 bin verdi vs. Maddiyatçı değilim deyip komple para muhabbeti yapmışsınız. Önce kendinizi tanıyın

Arkadaslar konu saka degil ama belki de ben hastayimdir. Yani hic biriniz benimle ayni dusunmuyorsaniz sorun net bende ve benim burada bunu tedavi ettirmem gerek demekki
Eşinizinde ettirin varsa bu halin bir tedavisi

Vicdan, merhamet sahibi olmak, kendi ayakları üzerinde durmak dışarıdan takviyeyle oluyorsa tabi.

Neredeyse beş yıl önce evlendim bana takılan alınan eşya toplamı 30 bin değildir vay beni öleydim.

Işiniz zor. Daha üst versiyonunuza hazırlanmak zor olacak. Bir de sadece siz değil eşinizin de yardım alması lazım belli o da normal hareket etmiyor size uyduğuna göre.

Işiniz zor. Daha üst versiyonunuza hazırlanmak zor olacak. Bir de sadece siz değil eşinizin de yardım alması lazım belli o da normal hareket etmiyor size uyduğuna göre.
O arada kaliyor. Ve ayni evin icerisinde ikimiz oldugumuz icin en azindan benim sakinlesmeme dua ediyor. Ve kafami karistiran her turlu bilgiden beni uzak tutmak icin bir sure kimsenin iletisime gecmesini istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…