Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet bakis acinizi dusuncem dogru soyluyor olabilirsiniz bu basligi da bu yuzden actim hakliligimi kabul ettirmek degil? Bende hata yapiyorumdur ama kendimi yonlendiremiyorum. -dan var oldu

Ben gecen sene 14 bin TL salon ve yemek takımı aldım, çokta güzel
Güle güle kullanın. Herkes imkanına göre alır ama henüz elde olmayan ve ne kadar geleceği de belli olmayan paraya güvenip eşya almak bir de borca girdik diye aileye kızmak şaşırttı beni. Insanların eline hiç para da geçmeyebilirdi hiç gönderemeyeceklerdi belki de.

Öyle Bi aile olsaydı bu kız kocasına ya ailen ya ben derdi

O zaman yurtdisinda yasamayip tr’de is bulacaktiniz ya da ingilizce ogrenip oyle gidecektiniz yurtdisina. Hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor iste. Evlenecek sorumluluga eristiyseniz kendinizi de gecindirebilmeniz gerek, bunu basarana kadar evliligi erteleyebilirdiniz

Öyle Bi aile olsaydı bu kız kocasına ya ailen ya ben derdi
Hayir maddi durumu olmayan bir aile olsalardi ben kocamla normal hayatima devam ederdim. Ama bana koye 250 bin tl lik ev yaptirmayi dusunuyorum diyen biri bana 20 bin lira gonderiyosa kusura bakma ilk once oglunuza verdiginuz sozleri tutun derim

Esim buranin hukukunu okudugu icin burada yasamak zorunda

ne sacma ben buraya kayinvalidemden sorun yasiyorum bana bagirdi desem eziklenen acinan insan moduna duserim bugun bunu ben diyorum diye neden kotu insan ilan ediliyorum?
Sen en ufak bişi de bahane arıyorsun gibimi geliyo böyle dusunmeye devam da edersen evliligi de yurutemezsin Bence erkek tarafının kusurlarını biraz görmezden gel her aile de olan seyler bunlar

ne sacmasiniz!!! ben buraya kayinvalidemden sorun yasiyorum bana bagirdi desem eziklenen acinan insan moduna duserim bugun bunu ben diyorum diye neden kotu insan ilan ediliyorum?
İnsan ilişkileri bağıran yada ezilen taraf olmadan yürütülebiliyor biliyor musunuz?

Kaç yaşına gelmiş koca koca insanlar, eşya alin diye ailelerini arıyorsunuz şaka gibi

Kocam ailesinden para istese, gözümden düşer sizin ki istemiş yetmemiş birde karımı aramayın diyor, tam saygı duyalasi bir eş

Öncelikle damada ve damadın ailesine sabır diliyorum.
Siz adamla değil ailesiyle evlenmek üzerine imza atmışsınız.
Aile daha ne yapsın pardon?
Kusura bakmayın ama kimse evinize eşya almak zorunda değil.
Bir de gönderdikleri parayı küçümsüyorsunuz
Kendiniz kazanın harcayın o zaman.
Yazık aileye

Hayir maddi durumu olmayan bir aile olsalardi ben kocamla normal hayatima devam ederdim. Ama bana koye 250 bin tl lik ev yaptirmayi dusunuyorum diyen biri bana 20 bin lira gonderiyosa kusura bakma ilk once oglunuza verdiginuz sozleri tutun derim
Yıllarca çalışmış yapar tabi, elin kızı gelsin de yıllarca emeğimizi mi alsın, ya valla konuştukca batıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…