Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yeni üye akıllara zarar konu ben ekşici olduğunuzu düşünüyorum bu arada mahmut abiii
Ben de diğer yorumlarından sonra artık böyle düşünmeye başladım. Edilen laflar o yüzden umrunda değil çünkü zaten eğlenmek için açıldı konu bence. İki altın para için evde kendini yerden yere vuran biri buradaki laflara aa farklı bakış açısı ne hoş filan demezdi.

Ne demeliyim? Benim arkadaşlarım sen salaksın hiç birşey istemedin bu zamana kadar demişlerdi siz başka şeyler dediniz siz çoğunluk olduğunuz için benim için önemliydi.

he he

Bizim bir akraba kız istemeye gidiyor. Herkes tanır son söyleyecegini baştan konuşan bir adamdır köyde. Kızın babası başlıyor. tam tur kolye (o ne bilmiyorum ), takı seti 22 ayar, yüzük saat ve sonundada 15 tane 22 ayar 20gr Burma bilezik. bizim akraba diyorki. TABİ TABİ BEN AKŞAMDAN SIÇ-AR-M , BURUM BURUM BURARIM SONRADA KURUTUR TAKARIM diyor. millet şoka girmis. Kalkıp gitmisler.

Ne demeliyim? Benim arkadaşlarım sen salaksın hiç birşey istemedin bu zamana kadar demişlerdi siz başka şeyler dediniz siz çoğunluk olduğunuz için benim için önemliydi.
Daha ne isteyecektiniz çok merak ettim nasıl arkadaşlarmış onlar bi canı kalmış milletin size vermedikleri neyse konu gerçek değil zaten başka açıklar verene kadar takipteyim bi de master yapıp yurtdışında savcı olma işini merak ediyorum

en kötü yorum bile benim için şu am önemli kendimi haklı gördüğüm konularda çok da haklı olmadığımı görüp aslında rahatlatiyorum. Sen haksızlık yapmışsın insanlar seni seviyormuş diyorum. Vicdanımın rahatsızlığını en azindan telafi edebilirim ama sevgisizliği telafi edemiyormuşum demekki ki hırsım bundanmış. Bugün anladığım bu oldu oyüzden yüklenmicem kendime de kimseye de

Thank you girls

Sinir krizi sinir krizi sinir krizi

Melisa çayı melisa çayı melisa çayı

Kadın en azından kocasının parasını yemiş bunda bi gariplik yok,kendisi kocasının bile olmayan ailesinin parasına göz dikmiş ve bunu kendine hak görebiliyor..değişik kafalar ne diyim

Araba setlerindeki "zincir,takoz,cekme halati" uclusunun zincirini takmış adamlar,daha fazla isteseymis,buradan siritiyor zaten konu:))

Yurtdışında master yapıp savcı olan koca hakkında şunu da araştırmasam ölürdüm yine işsizliğime denk geldi
Eki Görüntüle 2709208
Ben de şöyle bir cevap almıştım bi arkadaştan.

'' Savcılar ve hakimler TC nin kanunlarını uygular, yurt dışında belki de konsoloslukları hukuk birimlerinde görevli olabilirler. ''

Pardon ben konudan bağımsız tek bişey merak ettim. Türkiye'de hukuk okuyup master yaparak eşiniz nasıl yurtdışında savcı olabildi ? Malum bizim anayasa orda geçmiyor.....

Konu sahibi bana bunu açıklayabilirse o zaman konuya yorum yapacağım

Hepsini okuyamadım ama siz hic kendi bütçenizden alma ihtiyavı duymadınızmı niye begenmıyorsunuz 40 bin tl yi cok istiyorsan al evine valla yeter ya daralttınız yani bilezik istemedinde düğün salonunu niye istedin boş göteriş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…