Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeden yaptıracaksın ki sonra buralarda carlamayasın iyi olmuş size. Eğitimli insanlara da bak

kayınvalidem ömrünce çalışmamış koca parası yemiş. 5
Kayınvalide kendi kocasının parasını yemiş. Siz hem kadının kocasının hem de oğlunun parasını yiyorsunuz, gene de gözünüz doymuyor. Üzgünüm ama yakında sizden bıkarlar. Eltim de sizin gibiydi. Kayınbaba verdikçe daha da istedi. Şimdi herkes eltime sırtını döndü. İnsanların da sabrının bir sınırı var. O sınıra dayanmamak lazım.

Kimseyi şikayet etmiyorum isterseniz küfür yazın ok yani. Hanımefendinin bebeği olacağı için stresse maruz kalmasını istemedim
Yok ben küfür yazmıyorum(size de yakıştıramadım) ama yine de banlanma ihtimalim oluyor münakaşaya girince o yüzden öyle kenarda usul usul yorumları okumak istiyorum konuyu çok beğendim çünkü yaşınız da küçük zamanla öncelikleriniz değişir bugün üzüldüğünüz şeylerin ne kadar önemsiz olduğunu anlarsınız ilerde çok da şaaapmayın

İnşallah sırtlarını dönerler inşallah

İnsanların sıkıntısı burada şu oldu. Benim haklılığımı tartıştığımı falan saniyorlar tekrar söylüyorum arkadaşlar yaptıklarım doğru olmayabilir. Yönlendirmelerinizi okumak için buraya yazdım ilk defa yaziyorum zatem daha bugun üye oldum. Hepinizin canı sıkılıyormuş yazdınız da yazdınız. Ben ortalıkta ben daha çok parayı nasıl bulurum nasıl isterim demedim?!
Ben bunu nasıl aşabilirim diyorum.
Okuduğunuzu lütfen bir daha okuyun

Düğüne karismadilar altına karismadilar esyalara karismadilar üstüne takılan altınları da aldılar. Üstüne soran herkese her şey ortak alındı dediler. Ben ne yapayim

İnşallah sırtlarını dönerler inşallah
Hem para versinler, hem sırt dönsünler... Kusura bakmayın ama özeleştiri yapmanız gerekiyor. Hem aç gözlü hem de nankörsünüz. İnsanlar daha ne yapsın?

Ayrıca kayınvalidenizin poposunu başını burada konu etmeniz hiç hoş olmamış.

Valla aynen iyi oldu bu konu beb çay çekirdek aldım okuyorum yorumları

Yoo sen nasıl aşarım falan demedin. Kocamı arattırmıyorum, evi başına yıkarım dedin. Kayınvalidem aradığında g.tünden bahsediyor dedin. Demedin mi? Dedin. Para peşinde koşmuyor musun? Koşuyorsun. Ee o zaman? Üstüne birde buradaki herkese herkes birgün aldatılacak diye yorum yapıp silmişsin. Amacın sadece insanların damarına bakmak, başka hiçbirşey değil. Evlerden ırak olun yazmış bir sürü insan, hiç mi ağırına gitmedi hala millete saydırma peşindesin.

Eşinizin ailesini aramasına kısıtlama getirmek gibi hoş olmayan davranışları yapmayarak başlayabilirsiniz aşmaya. Çünkü bu sizi ilgilendiren bir ilişki değil o da size bu konuda engel koyamaz aynı şekilde. Kv arayıp hep sıkıntısını anlattığında kısa keserek dinlemekten hoşnut olmadığınızı belirtin derdini dinliyorsunuz diye size bunun karşılığında maddi yardımda bulunmak zorunda değil. Beklentileriniz olmuş olabilir herkesin maddiyata verdiği değer de farklıdır, beklentiniz karşılanmamış da olabilir ama sonuçta kimsenin cebindeki paraya müdahale etmeye hakkkıniz olmayacağından boşu boşuna kendinizi strese sokup eşinize yansıtıp huzurunuzu bozmayın. Yemek takımınız olmasın plastik tabakta yeyin ama huzurla ve kendi kazancınızla alıp yaptığınız yemeği yeyin. Kimseyle de maddi konularda yüz göz olmayın yanlış anlaşılırsınız. Sonuç olarak bu konudan sebep boşanacak mısınız ? Hayırsa o zaman bu konuyu kapatın kimseden beklentiniz olmasın. Kafanızdaki miktari ailesi yarın gönderse her şey düzelecek mi?

Kız neden ağrıma gitsin herkesin düşüncelerini okuyorum. Herkesim hayatı bakış açısı farklı ama değerleri aynı bence. O yüzden pişman değilim beybisu

Mesela çocuk yapmak istiyorum en azımdan 5 ay sonra denemek istiyorum. Ama bu durumda yapamiyorum. Daha kendi eşyam tam bile değilken bu düzene çocuk getirmek istemiyoruz eşimde bende ama kendimizde yapamiyoruz napcam bilmiyorum

Daha kendi eşyanızı kendiniz alacak durumda değilken koştur koştur evlenmeseydiniz. Daha siz kendiniz çocuksunuz bir de çocuk yapacakmışsınız. Önce bi siz büyüyün de aile desteği olmadan ev düzecek her şeyi aileden beklenmemek gerektiğini öğrenecek olgunluğa erişin maddi manevi. Çocuk ondan sonra düşünmeniz gereken bir olay. Hele ki bana annemi aratmama hakkını kendinde bulacak kişinin asıl ben öyle bir o evi başına yıkarım ki ezilir altında. Ben eşinizin yerinde olsam o habire geçirip durduğunuz sinir krizlerinden birini geçirip çoktan boşamıştım sizi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…