Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bastan itibaren yorumlarimi okusaydiniz aslinda “madem evinizin kurulmasinda kv ve kp’in destek olup olmamasini bu kadar takacaktiniz kafaniza o zaman evlenmek icin biraz daha bekleyip siz de daha iyi para kazanabildiginiz zaman evlenseydiniz” demek istedigimi anlardiniz. Son mesaja bakarsak siz haklisiniz ama bastan okursaniz demek istedigim yukardaki cumle aslinda

Ay ben ne okudum Allah evlendiğiniz kişiye ve ailesine sabır versin.İnsanlar düğün yapmış takı takmış siz kendinizi be sanıyorsunuz bütün birikimlerini sizin gibi gelin alacaz diye yapmadılar ki size ne kaç tane evleri var.Gerçekten çok basit düşünüyorsunuz kendi malınızla ilgilenin.Beninde kayınpederimin durumu çok iyi istesem herşeyin en iyisini yaparlar ama bir kere istemek aklıma gelmedi.Bu arada bende yurt dışında bahsettiğiniz tarzda bir evde yaşıyorum yemek takımımda yok

Siz doğum yapmaya 27 gün kala bence tamamen bilmediğimiz konulara yorum yapmayın ben dahil kimsenin... mazallaj hamile insanlrın buralarda olmasını doğru bulmuyorum.

5 salonlu ev değil 10 odalı mutfak dahi olsa yaranılmaz bide kocasına ailesini arattrmıyomus aralarında sanırm 11 yaş var die adam bunu çocuk eyler gibi eylıyo ah bu erkekler ne uyanık

Şu yorumunuzu da silmişsiniz fakat Allahtan alıntılayan arkadaşlar olmuş. Allah akıl fikir versin başka da bir şey demiyorum. Aklıma “babamın fabrikası yok” deyip yayında ağlayan Bahar Candan geldi istemsizce.

Çocuk yapmadınız dimi yemek takımınız yokmuş bak sakın çocuk yapmayın sonra üzülürsünüz yemek takımım yokken nasıl çocuk yaptım ben die

Ayy triplere gel Allah aşkına çok dizi izlemiş bence zengin ama mutsuz kadın tiplemesi hayali kurmuş yaşamaya çalışıyor

Siz doğum yapmaya 27 gün kala bence tamamen bilmediğimiz konulara yorum yapmayın ben dahil kimsenin... mazallaj hamile insanlrın buralarda olmasını doğru bulmuyorum.
Bence sizinde yeriniz "buralar" değil.
Sizin şuan yastığa kapanıp "para göndermiyolaaağğğrr" diye ağlamanız gerekiyordu. Neden burada insanlara laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz ki?

Asla usenmeden hepsini okudum bebeğim Allah ilerde senin gibi gelin verirse diyede çok korktum.senin iyiliğin için soyluyorum senin psikolojik tedavi olman lazım.bu yasa getirmisler ellerinden gelenide yapmışlar napsinlar canlarını mi versinler senin için yollarına Gül mu serpistirsinler orda sana gelip konak mi yapsınlar gözün doysun .ama dikkat et yaşattığın i yaşarsın

Ayy triplere gel Allah aşkına çok dizi izlemiş bence zengin ama mutsuz kadın tiplemesi hayali kurmuş yaşamaya çalışıyor
Aman unuttuğu birşey var ki, onun kocasının parası yok

Ancak ayılıp bayılmayla ev eşyası aldırabilir zor şer.

Aman unuttuğu birşey var ki, onun kocasının parası yok

Ancak ayılıp bayılmayla ev eşyası aldırabilir zor şer.
Kendine verdiği değere hayran kaldım ama milleti de yazık inandırmış ki bi gelinin değeri parayla ölçülür sanıyorlar kocası aldatırken sinirli bi şekilde incileriyle ayna karşısında oynarken canlandı gözümde

heh tamam simdi oldu, son sayfada rastlayınca mesajınıza o yuzden öyle yazdım, ben de sizinle aynı fikirdeyim benzer bir yorum yapmıstım hatta. 15 sayfa konu olunca her sayfayı okumadım pek ondan oyle oldu

Siz neden düzgün konuşamıyorsunuz? Yakışıyor mu böyle laflar? Adamlar sizi çözmüş ki size bir lira bile harcamak istemiyorlar, e bence haksız sayılmazlar. Herşeyi onlara ödetmeye ne meraklısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…