Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne gud lak kizim boylesine anca yanki go home denir

Okadar yazmış ama o dolanan zincirler bilezikler şuan nerede söylememiş fark etiyseniz onların direk üstüne yatmıştır vermem benim die

Okadar yazmış ama o dolanan zincirler bilezikler şuan nerede söylememiş fark etiyseniz onların direk üstüne yatmıştır vermem benim die
Yoo hepsi duruyor isterse eşim alabilir. Öyle bir problemim yok. Bana kalsa alamadığım diğer eşyaları evi istediğim gibi düzelebilirim altınlarla ama gerek yok altınları bunun için bozdurmayalım diyor. Bende o zaman bu evi kim dizecek o zaman para biriktirelim diyorum? Para biriktirince onunla eşya almayalım diyor/ gezelim? Eee kimse benim ne istediğimi önemsemiyoe

Böyle herşeyde gözünüz kalıp kıskanmaya devam edip kocanızı kendi ailesi için doldurmaya devam ederseniz daha çok bu muameleyi görürsünüz siz biraz gözünüz doysun şükretmeyi öğrenin.

Akşam kocan geldiğinde al karşına ve ona de ki" Ahmet benim gibi biriyle evlenecek kadar vizyonsuz olmayı nasıl başardın. Benim gibi bir canlıyla evlenen vizyonsuzluk abidesi bir adamla 5 dk daha evli kalamam de...
Aç boşanma davasını dön memlekete işte o zaman gerçek bir winner olursun.

33 yaşına gelmiy olan kocan parasını tutup bir eşya alacak kadar biriktiremedi .. 25 yaşnda calışan kadın bir yemek takımı alamadı da erkeğin ailesine bileniyor. Şuna bak şuna.. Sizden bir halt olmaz .. böyle birinin öbürünün kaçtane evi var diye yağlanıp durursunuz. Ay çok gıck oldum. Ben kayınpederimin malını bilmem kadın çetelesini tutmuş. Ayrıca kayınvaliden ister koca parası yer ister calışır kendi parasını yer senin annen çalışıyor diye.insanları hor göremezsin.. Bide okumuşsunuz.. Eee fuzuli boşuna dememiş " Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...."

O kadar haksızsınız ki kelimeler kafi gelmez anlatmaya. Zavallı kayınvalide, zavallı eş. Allah böyle gelin vermesin. O kadar okutmuşlar en güzel şekilde. Evlatları İçin yapabileceklerinin en güzelini yapmışlar. Düğün yapmışlar, size belli bir miktar yardım etmişler. Hiçbir şey yapmamış değiller.

Teşekkür etmeniz gerekirken ne kadar fesatça davranmışsınız. Bir de eşinize kendi ailesiyle kendi evinin içinde konuşmasını yasaklamışsınız, hesap sormuşsunuz insanlara, ne hakla?

kocaman çalışan insanlarsınız. Artık kendinizden, kendi evinizden, kendi eşyanızdan sorumlusunuz.

Sanmıyorum ama umarım eşinizin aklı başına gelir. Kendi ailesine yapılan haksızlığı görür. Ailesinin gönlünü almaya çalışır. Olaylara sizin pencerenizden değil, akl-ı selim bir şekilde bakmaya başlar. Ama umut yok gibi görünüyor anlattıklarınızdan.

45binlik düğün yapıp 8binlik gelinlik alacağına keşke bu parayı bana verinde ben evime eşya alırım deseydin bozdur o zaman altınlarını istediğini al böyle sinir krizleri geçireceğine.

Ona da yok diyolar altınlar bozdurulup eşya alınmazmış yoksa ben bozdurup eşya almaya tamamım
Ah kıyamam söz mü dinliyorsunuz siz?
İşinize gelince öyle diyorlar böyle diyorlar, işinize gelmeyince aramayın beni,kriz geçiriyorum
İyiymiş

Yalnız kendinizi ve eşinizin ailesini para ile aynı değerde gören sizsiniz

Astığım astk, kestiğim kestik.. Ben haklıyım diyecekseniz niye konu açtınız ? İnsanların canını sıkmak için mi ?

Evlerden irak allah senin gibi yuzsuz memnuniyetsiz kiymet bilmeyen insanlardan korusun bizi ve esini ailesini yazik ya bu nedir ayip yaptiklarin. Arsizligin bukadarini gormemistim yetiskin insanlarsiniz bebek gibi size bakmasini bekliyorsun dilerim senin karsinada hep senin gibi maddiyatci cikarci insanlar ciksin

45binlik düğün yapıp 8binlik gelinlik alacağına keşke bu parayı bana verinde ben evime eşya alırım deseydin bozdur o zaman altınlarını istediğini al böyle sinir krizleri geçireceğine.
Aaaaa o zaman ele güne bu kız nasıl hava atcak dugunu olması lazım 45 binlik. Takılan takıları beğenmeyen ucuz dugunu hatta nikahı begenır mi kız. Herkes eşlerine okutsun bu kızın yazısını millet ne belalara catıyor bızım kıymetimizi bilin diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…