Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off çok uzun ama üşenmeyip okuyacağım sanırım

Hayır bide koca parası yiyor diye aşağılamak yok mu.

Kimsenin tercihlerine saygı da duyamiyor onu da malzeme etmiş kendine

Bu arada sizi daha da haklı kılayım. Sabah kahvaltımı akşam yemeğimi eşim hazırlar. Ben keyfim olursa genellikle yemek yaparım.

Çok. 1 euro kaç TL, haberiniz var mı sizin?

. Eşya dediğin nedir ki eksik olabilir eline para geçtikçe alırsın. Kimsenin her şeyi dört dörtlük olmuyor bunun için sinir stres olmaya ne gerek var
Gerçekten öyle sonuna kadar katılıyorum ne kadar basit şeyler için kin güdüyor
Parazit yaşamdir bu başka şey degil

Boyle konulari okudukca “hapi yuttuk oyle bir gelin gelecek ki donumuza kadar bizi soyacak” endisesi yasiyorum resmen.
Valla boyle geline de ogluma da zirnik koklatmam. Verdikce daha fazlasini istiyorlar. Calisin kendiniz yapin,yapamiyorsaniz da evlenmeyin arkadas,bu ne rezillik?

Aile söz vermemiş ve tutmamış.
Tepkiniz gerçekten normal değil. En fazla onlardan soğuyun falan.

Kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz ama hayat sizin etrafınızda dönmüyor. Sakin sakin halledin bundan sonrasını da. Evi yıkarım vs bunlar hoş şeyler değil. Kendinize gelin biraz.

Tamam bende herseyi senin yaptigin gobi yaptim altin ister misin? Hayir? Dugun ister misin hayir? Biz yapariz ederiz dedim. Evlendim geldim. Bir yildir baktim hic birsey olmuyor ehhh oldum.
Allahtan benim gibi yapmışsın.
45 bin liralık düğün salonu
8 bin lira gelinlik.
"Altından anlamam bilsem daha da isterdim" lafları...
Yapılan fedakarlıkları bir zorunluluk olarak görmeniz ve sürekli maddi beklenti.
Yaşınızın insanı değilsiniz

Oğlunu yurtdışında okut master yaptırt ne için? Az biraz dünyayı görsün kendini geliştirsin diye peki o ne yapsın? Vasıfsız ve son zamanlarda denk gelmediğim kadar kanser biriyle evlensin...
Hata sende değil kuzum bu denli vizyonsuz olan eşinde...
Bu kafayla gidersen eşin olacak şahıs senin pek de "elzem biri" olmadığını anlayıp kapı önüne koyabilir diyecektim fakat Annesine bizi bir süre aramayın karımın kafa dinlemeye ihtiyacı var diyen birinin o farkındalığa erişip senin kendisi için pek de elzem olmadığını anlayacağını da sanmıyorum.
good luck elzem

oha ya tl olmus 9 yurt disina para yollatiriyor. senin o begenmedigin 40 bin tl. türkiyede 40 euro gibi bilmem anlata bildim mi

E selam verseler borçlu çıkıyorlar, ben olsam komşu semtinizden geçmem.

Matematik hesabı da bilmiyor konu sahibi:))) bir de işe gitmeden önce eşi kahvaltısını hazırlayıp öyle gidiyormuş, harbi vicdan eksikliği var sanırım.

Okuduğuma pişman oldum valla Bu nasıl bir şımarıklıktır ya şakmısınız siz. 45binlik düğün yapmışlar boynun 2kere dolanan zincir bilezikler 40 binlira vermişler daha be istiyorsun pardon ? İnsanlar 2çocuğunuda yurt dışana göndermiş okutmuş ne kadar güzel. Zaten yapacaklarını yapmışlar senin bu yaptığın aç gözlülük resmen kaynana hiç çalışmamış koca parası yemiş diyorsun ya keşke sende zengin koca bulsaydında koca parasını yeseydin. Sen bu kafayla daha çok sinir krizi geçirirsin yazık kocana orada. Ayrıca yapmak zorunda değil kimse senin oturacağın evin eşyalarını almak zorunda değiller. Ben evlendiğimde sadece koltuk ve televizyon vardı evimde bir kere bile demedim alın die kimseye çalışıp 3yılın sonunda kendimiz aldık herşeyi hiç bir zaman bir eşya için kimsenin huzurunu bozmadım sinir krizide geçirmedim. Kacnın parası sadece kiraya yetiyormuş allah bilir sen lükse kaçnışsındır evi tutarkende bütçenize göre bir ev beğenmemişsindir şimdide paramız yok herşeyimiz eksik diye ağlıyorsun bura şaka gibi gerçekten allah kocana ve onun ailesine sabır versin.

Tek duam Allah etrafimdaki hic kimseyi sizin gibi biri ile katsilastirmasin .. lutfen kendinize gelin ve esinizi de o insanlari da rahat birakin . Muhtemeln okuyunca cok kizcaksiniz ama ben uyarmak istedim bugu size hediye verilen altinlara 40 bon tlye burun bukuyorsunuz yarin muhtac olmayin .. hep olumsuz u degil biraz da guzeli ve iyiyi düşünün .. esinizde de hz eyüp sabri yoksa eger bu tavirlarinizla cok uzun gitmez evliliginiz. Kaldi ki sadece anlattiginiz kadari ile esiniz ailesini aramiyorsa esinizde vefasız dir ve bugun ailesine bunu yapan yarin size neden yapmasın ?

Konuyu sonuna kadar okudum.
Bu evliliği bu tavırla uzun süre sürdürmeniz pek mümkün değil. Yalnız eşiniz halen sizi desteklediği için biz buradan ne dersek diyelim kendinizi haklı göreceksiniz.

Yarın öbür gün “eşim hep beni destekliyordu annesine bizi arama bile demişti, niye birden bağırıyor bana boşanacakmış ne yapayım” dediğinizde bu konuyu tekrar okursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…