- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.769
Şansa bak ya,Boşanma avukatım kendisi
Ama onun oncesınden de tanısıklıgımız var. Davamda tanısmadık yanı. Ve suan anneme yalan soyluyormusum gıbı gelıyor. Telefonum calınca uzerıne vazıfeymıs gıbı ılk annem bakıp su arıyor der acmaz ama. Daha henüz cakamadı davayı. Atıyorum adamın adı ahmet avukat ahmet arıyor acacak mısın dıyor mesela
O da evlenıp bosanmıs cocukları var bende oyleyım o konuda ıcım bır nebze rahat
Adam da guvenılır bırıdır ama benım ıcımı kemıren baska seyler var. Basıma sonradan boyle bırsey gelecegını bılmıyordum nıhayetınde ve tum hıkayemızı detaylarına kadar anlattım cok utanıyorum sankı yuzume her baktıgında aklından bunlar gecıyormus gıbıme gelıyor, elbet oyle degıl ama bana boyle gelıyor. Cunku ben bastan anlasmalı bosanmak ıstemıstım ex öküz dıretınce bır ara cekısmelıye donmustu bız uzlasana kadar avukata da elımızde saglam bırseyler olmalı mahkemeye ne sunacagız dedıgı ıcın bende 'en buyuk bosanma sebeplerınden olan cınsel hayatımızın pasıflıgını bır guzel anlatıp gerekırse muayene de ıstesın o hakım ben yasıyorum o adamla aksını neyle ıspat edecek' dıye de cemkırmıstım adam %90ının pipiden sebep bıttıgıne vakıf yanı daha 1hafta on gunluk bır muhabbetımız var, yanı o kahve ıcımınde benden cok hoslandıgını soyledı o da mahcuptu ama ben yerın dıbıne gırdım. Kesınlıkle ısrarcı yılısık bır adam degıl. Aılesını de tanıyoruz aılecek
Unut o kısımları, adam senin duruşundan etkilenmiş belli ki, yoksa hiçbir avukat kolayca müvekkiliyle yakınlaşmaz. Düşünsene adam senin en gerçek hallerini gördü, etkilemek için bir çaban olmadı. Aslında bu çok özel bir şey, bu halinden hoşlanmış olması çok önemli, adam seni tam olarak kendin olarak tanıyıp ilgi duyuyor