benim düğünüm 13 eylül kayınvalidemlerin altında oturacaz. düğün gecesi otele gidip gitmemekte kararsızız. gitsek de gitmesek de ertesi gün el öpülür burda oyy ben ne yapacamm kıp kırmızı olurum. hiç birşey yapmamış olsanda herkes senin o gece o naneyi yiyeceğini biliyorr off((
Bizde de köyümüzde olmuştu düğün. İlk gece otele gidip gitmemekte kararsızdık sonra neyse gitmedik. Sabahın da el öpmesi bizde de oldu ben bilmiyordum da eşim dediAllah razı olsun kayınvalidem çok hoşgörülü davrandı olgun davrandı çok utandım ama onun rahatlığı beni de rahatlattı.. Sağolsun.. Sonra il dışındaki evimize doğru yol aldık.. Rüya gibiydi çok şükür olumsuz hatırlamıyorum..
iyi bari sen güzel atlatmışın darısı bana. sizim il dışında evimzde yokki arkadasş dibindeyik :))
Allah kolay kurtarsın bacım ne diyek
Bende adet dönemi gelirse ne yapacam bilemiyorummgelinlikle çokkkkkkkkkkkkk zor olur o iş yaaaaaaaaa
benim düğünüm 13 eylül kayınvalidemlerin altında oturacaz. düğün gecesi otele gidip gitmemekte kararsızız. gitsek de gitmesek de ertesi gün el öpülür burda oyy ben ne yapacamm kıp kırmızı olurum. hiç birşey yapmamış olsanda herkes senin o gece o naneyi yiyeceğini biliyorr off((
kesınlıkle korkulacak hıc bırsey yok oyle aman aman bır acı da yok kızlar sevdıgım adamın vucuduyla tek vucut olmak tek nefeste bırlesmek okadar romantık ve guzelkı 2 yıl oldu halan kollarında bebek mısalı uyutur ope ope... hersabah opulerek uyandırılırım bunları dusunun gerısı zaten gelıcek
biz de pazartesi çıkacaz balayına geriliyorum sürekli ne yapacam diyeaynı gün düğünümüz var bende aynen senin gibi bir alt katında oturucam. keşke balayına hemen çıksaydık diyorum yorgun olucaz diye bir sonraki güne ayarladık pişman oldum :/
biz de pazartesi çıkacaz balayına geriliyorum sürekli ne yapacam diyeya bu arada herşeyin tamam mı senin aynı günmüş düğünümüz hazırlıkların bitti mi. biz daha hiç başlamadık da. acayip gerginim hiç bişey yetişmeyecek ve istediğim gibi olmayacak gibi geliyor
canım şuan hazır olan şeylerim şunlar;
ev eşyalarım halı,perde avize hariç hepsi alındı ama eve gelmedi haftaya gelicek
evimin tadilatı henüz bitmedi iç kapılarım bugün yarın biticek hafta sonuna kadar da evi temizletmiş oluruz diye düşünüyorum
gelinlik, kına ebisesi, damalık vs. onlar tamam gelin ayakkabımı almadım henüz.
kuaför ve fotoğrafçı ayarlandı
canını sıkma benim evin tadiatı yüzünden çok uzadı işler. mesele sadece eşya almaksa kolay ama bazı eşyaların teslimi 1 ay sürüyor aldığın mağazaya bağlı canım.
hayatımda nişanlım ve ailesi kadar beni strese sokan kimse olmadı benim hiç birşeyim yok ya evim inşaat hala parkeler ve mutfak dolabı kaldı temizlenecek daha. ne mobilyam var ortada ne halım ne perdem ne gellinliğim ne davetiyem ya nefret ediyorum herkesden offffff çok canım sıkılıyorrrrcanım şuan hazır olan şeylerim şunlar;
ev eşyalarım halı,perde avize hariç hepsi alındı ama eve gelmedi haftaya gelicek
evimin tadilatı henüz bitmedi iç kapılarım bugün yarın biticek hafta sonuna kadar da evi temizletmiş oluruz diye düşünüyorum
gelinlik, kına ebisesi, damalık vs. onlar tamam gelin ayakkabımı almadım henüz.
kuaför ve fotoğrafçı ayarlandı
canını sıkma benim evin tadiatı yüzünden çok uzadı işler. mesele sadece eşya almaksa kolay ama bazı eşyaların teslimi 1 ay sürüyor aldığın mağazaya bağlı canım.
canım benmde parke geçen hafta takıldı 1 günde bitiyo işi. parkeden sonra evin o inşaat havası kayboluyo zaten sıkma canını. gelinliği hazır alıcaksan o da çok dert değil gelinlik benim en kolay hallettiğim şeydi ne giysen zaten büyüsüne kapılıyosun. ben diktirdiğim için yine uzun sürdü.. mutfak dolaplarım da tam bitmedi sadece kasası takıldı kapakları gelmedi daha. biz evin tüm mobilya işini aynı yere verdik o da taksit taksit getiriyo. vestiyer, banyo dolabı ve yatak odasının gardrop kasasını kurmuş diğer parçalar yeni yapılmaya başlanmış. bende senin gibi canımı çok sıktım ama sıraya girince halloluyo herşey. sana tavsiyem sırf almak için alma zaman az kaldı diye ufak tefek şeyleri sonraya bırak. ben bazı avizelerimi düğünden sonra alıcam sıkıldım artık dolaşmaktanhayatımda nişanlım ve ailesi kadar beni strese sokan kimse olmadı benim hiç birşeyim yok ya evim inşaat hala parkeler ve mutfak dolabı kaldı temizlenecek daha. ne mobilyam var ortada ne halım ne perdem ne gellinliğim ne davetiyem ya nefret ediyorum herkesden offffff çok canım sıkılıyorrrr
bu telaşla alırım aradan çıkar hepsi diye düşünüyorum. annem kayınvalidemi aramış biraz önce cuma günü çocuklar izin alsın da bakalım eşyalara diye cuma gelsinde bi demiş. yaa sinir oluyorum hepsineeee sinirrrr nişanlımlada aram bozuk onada sinir oluyorum hepsini bir kaşık suda boğabilirimcanım benmde parke geçen hafta takıldı 1 günde bitiyo işi. parkeden sonra evin o inşaat havası kayboluyo zaten sıkma canını. gelinliği hazır alıcaksan o da çok dert değil gelinlik benim en kolay hallettiğim şeydi ne giysen zaten büyüsüne kapılıyosun. ben diktirdiğim için yine uzun sürdü.. mutfak dolaplarım da tam bitmedi sadece kasası takıldı kapakları gelmedi daha. biz evin tüm mobilya işini aynı yere verdik o da taksit taksit getiriyo. vestiyer, banyo dolabı ve yatak odasının gardrop kasasını kurmuş diğer parçalar yeni yapılmaya başlanmış. bende senin gibi canımı çok sıktım ama sıraya girince halloluyo herşey. sana tavsiyem sırf almak için alma zaman az kaldı diye ufak tefek şeyleri sonraya bırak. ben bazı avizelerimi düğünden sonra alıcam sıkıldım artık dolaşmaktan
ayy canım sagol... Rabbım herkese nasıp etsın ıns..Ay masallah ne guzel anlatmissin ole ve hissettirdin yani Rabbim daim etsin insallah
bu telaşla alırım aradan çıkar hepsi diye düşünüyorum. annem kayınvalidemi aramış biraz önce cuma günü çocuklar izin alsın da bakalım eşyalara diye cuma gelsinde bi demiş. yaa sinir oluyorum hepsineeee sinirrrr nişanlımlada aram bozuk onada sinir oluyorum hepsini bir kaşık suda boğabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?