• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğin ilk günü?

Erkeklerin geçmişine takılmayın kızlar, bence eş olacak erkeğin geçmişte çok şey yaşaması her zaman iyidir. Delikanlılık dönemini dolu dolu yaşamış, her türlü ortama girmiş çıkmış bir erkek o ortamlardan sıkıldığı için ailesine daha bağlı oluyor. Ama evlendikten sonra gözü açılan erkek çok tehlikeli bence. Ve ayrıca, erkek dediğin ne yaptığını bilecek, seni yönlendirecek, eğer ki işini bilen bir eşiniz varsa ilk geceniz hiç unutulmayacak kadar güzel olur; ama benim kuzenimin eşi gibi hiç bilmiyorsanız Allah korusun geceyi hastanede tamamlayabilirsiniz.

Öyle erkeklerin, ben bakirim sözlerine de fazla inanmayın
:34:
Katiliyorum.
Benim sevgiliminde geçmişinde çok kiz olmuş
Cinsel birlikteliğide olmuş çokça ama geçmiş geçmiştir

Canım özel değilse ilk ilişkini nasıl yaşadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten askerdeykende beraberdik askerden gelidiği hafta yine her zmanki gibi bulştuk oturyduk bian yapmeye yeltendi flan o gün yapmadı ama kızlığım zedelenmişti yani o öyle dedi snrakinde tekrar denedi istemdim falan baya cebelleştik üçüncüde bende izin verdim oldu acıdı falan ama çok hissediliecek bi acı değildi o anki heyecan atraksyon oldu bitti anlamdım bile :44: ama oturamadım falan diyemem bi acı oldu belki ama yinede oturmkta falan zorlanmadım 2 hfta sonra söz sonrada nişanlandık zaten :34:

1 ay sonra düğünüm var heyecan ve merak içindeyim evliliğin ilk günü nasıl olur ya da siz geçirdniz? gecesinden kahvaltısına kadar nasıl olr nasıldı ? :4:

Ayyy heyecanlandım çünkü çok güzeldi:38: akşam inanamadık düğünden gelince ama ben ağlıyordum çünkü 2 gün sonra ailem memlekete dönecekti vedalaşırkende babamın ilk defa ağladığını görmüştüm ve bu beni derinden etkilemişti ama buna aşışmam gerektiğinide biliyordum :14: o gece böyle karmaşık duygularla geçti sabah eşime kahvaltı hazırladım yatağa getirdim birlikte kahvaltı yaptık :1: artık hiç ayrılmayacaktık çok garipti bunu bilmek:17: benim o zamanlara dair hatırladığım ve komik gelen şey wc ye gitmekten çok ama çok utanmam ve giyinirken köşe bucak kaçmamdı :52:

Son düzenleme:
glllyy zaten bişeyler yaşadığınız için çekinmeyeceksindir .. suçlu hissedersem demişsin bence suçlu değil huzurlu hissedeceksin cunku o ınsan senın helalın olacak artık.. İlk gece ilk gün o kadar cok buyutuluyor ki .. Sabah kendi evinizde eşinizle uyanmak cook guzel ama buyuk beklentilere girmeyin
mesela ben eşim erken kalkar çay koyar sürpriz yapar diye hayaller kurmuştum ben uyandım bıraz da yerimi yadırgadım galiba baktım o daha uyuyor kalktım mutfağı toparladım çay koydum öyle başladı ilk gün:1: ilk gece bişeyler yaşamak zorunda da hissetmeyın arkadaşlar zaten düğün sonrası çok yorgun olunuyor acele ve gergin bir an olmasındansa ertesı gun daha rahat daha enerjık bı zamanı paylaşın :34:
çok abartıyo bazı kişiler.. sıkıntı yaşamıcaksa da kasmaktan sıkıntı yaşıyor bayanlar sakın gözünüzü korkutmak ısteyenlere ınanmayın :ssz:

Son düzenleme:
Ayyy heyecanlandım çünkü çok güzeldi:38: akşam inanamadık düğünden gelince ama ben ağlıyordum çünkü 2 gün sonra ailem memlekete dönecekti vedalaşırkende babamın ilk defa ağladığını görmüştüm ve bu beni derinden etkilemişti ama buna aşışmam gerektiğinide biliyordum :14: o gece böyle karmaşık duygularla geçti sabah eşime kahvaltı hazırladım yatağa getirdim birlikte kahvaltı yaptık :1: artık hiç ayrılmayacaktık çok garipti bunu bilmek:17: benim o zamanlara dair hatırladığım ve komik gelen şey wc ye gitmekten çok ama çok utanmam ve giyinirken köşe bucak kaçmamdı :52:

Bende senin gibi olucam herhalde giyinirken falan ay cok guzel utanmalar heyecanlar bunlar ya :) ben eve girip kapiyi kapaticam esim olacak sevgilimde kapiyi calip girecek cnki anneannem kapiyi ilk nasil acarsan esine hep oyle olur derdi rahmetli::( bu yuzden kapiyi calmasini isticem guler yuzlede acicam :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkeklerin geçmişine takılmayın kızlar, bence eş olacak erkeğin geçmişte çok şey yaşaması her zaman iyidir. Delikanlılık dönemini dolu dolu yaşamış, her türlü ortama girmiş çıkmış bir erkek o ortamlardan sıkıldığı için ailesine daha bağlı oluyor. Ama evlendikten sonra gözü açılan erkek çok tehlikeli bence. Ve ayrıca, erkek dediğin ne yaptığını bilecek, seni yönlendirecek, eğer ki işini bilen bir eşiniz varsa ilk geceniz hiç unutulmayacak kadar güzel olur; ama benim kuzenimin eşi gibi hiç bilmiyorsanız Allah korusun geceyi hastanede tamamlayabilirsiniz.

Öyle erkeklerin, ben bakirim sözlerine de fazla inanmayın
:34:

Sonuçta tecrübelide olsa yine evlenmek istediği kızla bile ilişki yaşamadan bir şekilde yakınlaşmak istiyor yani daha önceden yaşamış olması bir şeylere doymuş anlamını göstermiyor.Bizimde ihtiyacımız var tamam ama sonuçta onlar bizim için bu kızın geçmişi beni ilgilendirmez tecrübeli olabilir gözüyle bakmıyor yani bizi haketmiyorlar pek ama tabi öyle bakir erkek bulmakta imkansız gibi bir şey.Şimdi bir şeyler yaşamış tamam eskiden olmuş tamam ama biz evlendiğimizde bizle yaşayacağı heyecanı nerede kalacak ?

ayy çok heycanlı ya konuyu açan mı yoksa yorum yazan mı evlenmiş bile gelsinde anlatsın bize:37:ben de şeyi merak ediyorum ilkinden sonra rahat şekilde devam edilebiliyor mu yani yoksa balayında kardeş kardeş durulmaz herhalde:27:

Onu bunu bilmem de

Ben balayindan uzun sure donmek istemiyorum ya
Anne babamin yuzune nasil bakacagim utanirim yaaa :27::27:

Sevgilimle ailemden habersiz bulusunca opmekten fialn utanmiyorum
Ama bulustugumuzu ailem biliyorsa opemiyorum utaniyorum

Evlenince napacagim :52:

Ben erkek tecrübeli olmalı düşüncesini desteklemiyorum. Zaten herkes herşeyi biliyor günümüzde. İlla yaşamış olması gerekmez nasıl yapılacağını bilmek için.

Aynı şekilde bi bayan da biliyor olabilir yaşamasa da.

Ben eşlerin birbirinin ilk'i olması gerektiğini düşünüyorum.

Benim ilk öpüştüğüm erkeğin bile eşimden başka biri olması çok üzüyor. Kaldı ki bi birliktelik... Aynı şey eşim için de geçerli. O da 'aşkla elini tuttuğum ilk kız olman beni çok mutlu ediyor' der.

Tabi öyle körü körüne de öyle olacak böyle olacak demiyorum. Nasip kısmet sonuçta. Önemli olan kişinin mutlu olması :)

Dipnot:eşim deyip duruyorum ama düğüne daha 1 ay var :D

Ben erkek tecrübeli olmalı düşüncesini desteklemiyorum. Zaten herkes herşeyi biliyor günümüzde. İlla yaşamış olması gerekmez nasıl yapılacağını bilmek için.

Benim ilk öpüştüğüm erkeğin bile eşimden başka biri olması çok üzüyor. Kaldı ki bi birliktelik... Aynı şey eşim için de geçerli. O da 'aşkla elini tuttuğum ilk kız olman beni çok mutlu ediyor' der.

Tabi öyle körü körüne de öyle olacak böyle olacak demiyorum. Nasip kısmet sonuçta. Önemli olan kişinin mutlu olması :)

canımm artık bı zamandan sonra zaten eşi olarakk hissediyor ya:)))dipnot a gerek yokk;)):16:

Sonuçta tecrübelide olsa yine evlenmek istediği kızla bile ilişki yaşamadan bir şekilde yakınlaşmak istiyor yani daha önceden yaşamış olması bir şeylere doymuş anlamını göstermiyor.Bizimde ihtiyacımız var tamam ama sonuçta onlar bizim için bu kızın geçmişi beni ilgilendirmez tecrübeli olabilir gözüyle bakmıyor yani bizi haketmiyorlar pek ama tabi öyle bakir erkek bulmakta imkansız gibi bir şey.Şimdi bir şeyler yaşamış tamam eskiden olmuş tamam ama biz evlendiğimizde bizle yaşayacağı heyecanı nerede kalacak ?

Hele bir evleninde o ilk geceyi bir yaşayın anlayacaksınız. Bu işler öyle kitapta okunduğu gibi, ya da filmlerde ki gibi olmuyor. O gece tam olarak ne yaoacağını bilmeyen erkek bayanda kuruluğa ve sonrasında acıya sebep oluyor. Bu da cinsel anlamda eşler arasında mesafe yaratabiliyor.

Ben doymuş derken cinselliğe doymuş erkek demek istemedim, tutarsız düzensiz radt gele bir gün onunla bir gün bununla olmaktan sıkılma ve sevdiği kadınla düzenli bir hayat kurma isteğinden bahsettim. Birbirini seven iki insanın birbirine yakınlaşma isteği duyması gayet normaldir, eğer bu duygu yoksa ortada sorun vardır.

Heyecana gelince, sevdiği kadınla yaşayacağı herşey bir erkeğe her zaman heyecan verir. Ve siz kadın olarak o heyecanı diri tutabildiginiz sürece her zaman o heyecanı hisseder.

Erkeklerin yaratılış farklı, sevmeden de pek çok şey yaşayabilirler, size aşıksa yaşadığı herşey özeldir.

Mutlu olun kızlar geçmişe takılmayın sizi seven insanlarla olmanın keyfini çıkarın ;)

Hele bir evleninde o ilk geceyi bir yaşayın anlayacaksınız. Bu işler öyle kitapta okunduğu gibi, ya da filmlerde ki gibi olmuyor. O gece tam olarak ne yaoacağını bilmeyen erkek bayanda kuruluğa ve sonrasında acıya sebep oluyor. Bu da cinsel anlamda eşler arasında mesafe yaratabiliyor.

Ben doymuş derken cinselliğe doymuş erkek demek istemedim, tutarsız düzensiz radt gele bir gün onunla bir gün bununla olmaktan sıkılma ve sevdiği kadınla düzenli bir hayat kurma isteğinden bahsettim. Birbirini seven iki insanın birbirine yakınlaşma isteği duyması gayet normaldir, eğer bu duygu yoksa ortada sorun vardır.

Heyecana gelince, sevdiği kadınla yaşayacağı herşey bir erkeğe her zaman heyecan verir. Ve siz kadın olarak o heyecanı diri tutabildiginiz sürece her zaman o heyecanı hisseder.

Erkeklerin yaratılış farklı, sevmeden de pek çok şey yaşayabilirler, size aşıksa yaşadığı herşey özeldir.

Mutlu olun kızlar geçmişe takılmayın sizi seven insanlarla olmanın keyfini çıkarın ;)

Erkekler sevmeden de bir şeyler yaşayabilir demişsin ya onla yaşadığı ile bizimle yaşadığı nasıl farklı olacak ? yani severek dokunması mı tek fark ? ben sevmediğim birine dokunmazdım dokunmasınada izin vermezdim ama erkek değilim işte kız olarak böyle düşünüyorum.Neyse zaten o erkek evlendikten sonrada evine bağlıysa sorun olmaz yani sonuçta bir şeyleri paylaşacak eşiyle sadece cinsellik olarak bakmamak lazım.Ama dediğin gibi bende takmamaya çalışıyorum benden öncesi işte yapacak bir şey yok of :( sevgi olmasa zaten olmaz da sevgi var işte arada.

İlk gün ben uyandım yanımda onu görünce içimi bi mutluluk kaplamıştı sarıldım geri uyumaya devam ettim :1:
Sonra öğle vakti beraber uyandık benim çekimser bakışımı görünce hemen öptü sarıldı.. Kahvaltıdan sonra biz akşama kadar evde başbaşa kaldık o günün tadını çıkardık çünkü şîmdi ne yaparsak yapalım ne dönebîliriz nede aynı duygularla o anı yaşayabiliriz :16:

Erkekler sevmeden de bir şeyler yaşayabilir demişsin ya onla yaşadığı ile bizimle yaşadığı nasıl farklı olacak ? yani severek dokunması mı tek fark ? ben sevmediğim birine dokunmazdım dokunmasınada izin vermezdim ama erkek değilim işte kız olarak böyle düşünüyorum.Neyse zaten o erkek evlendikten sonrada evine bağlıysa sorun olmaz yani sonuçta bir şeyleri paylaşacak eşiyle sadece cinsellik olarak bakmamak lazım.Ama dediğin gibi bende takmamaya çalışıyorum benden öncesi işte yapacak bir şey yok of :( sevgi olmasa zaten olmaz da sevgi var işte arada.

Zaten cinselliği özel kılan tek şey de sevgidir, aşktır. Yoksa zaten cinsellik, tamamen hayvani bir duygudur, iç güdüdür. Onu özel yapan tek şey ise aşkla ve sevgiyle dokunmaktır.:34:

Arkadaşlar, merhaba.

Evliliğe hazırlananlar için çok özel bir projem var. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz ve bu kutsal evlilik yolculuğunuzu internet üzerinden, size özel tasarlanmış, tamamen size özgü bir web sitesiyle istediğiniz herkesle paylaşabiliyorsunuz.

Siz de düğününüzle ilgili planlarınızı, fotoğraflarınızı, ihtiyaç listenizi ve daha nicesini kendi internet sitenizden herkese duyurmak isterseniz dugunozel.com`u mutlaka ziyaret edin. Düğününüzü, evliliğe giden uzun ve heyecanlı yolunuzu çok özel kılmak için yaratılmış bu farklılığı deneyin.

Sitemizin bir diger ozelligi ise arkadaşlarınız, akrabalarınız ve tanıdıklarınız, sizin hazırladığınız ihtiyaç listesinden diledikleri ürünleri, siteniz üzerinden size düğün hediyesi olarak gönderebilirler.

www.dugunozel.com

Buraya göz atın, örnek siteyi inceleyin ve gerçekten ne kadar farklı ve güzel şeyler yaratabileceğinizi görün.

Hepinize bir ömür boyu mutluluk diliyorum
:nazar::nazar:

Back