- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
sevgiliyken nişanlandık zaten 1 ay sonrada
hım durumdan 1 ay sonra nişanlandınız yani :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgiliyken nişanlandık zaten 1 ay sonrada
hım durumdan 1 ay sonra nişanlandınız yani :26:
evet söz nişan derken 1 ayı buldu 2 senelik bi ilişkimiz vardı sevgili olduğumuzu aileler falan biliyodu az cok zaten nişanlndık 14 haziranda düğünümüz var
Allah tamamına erdirsin canım
Katiliyorum.Erkeklerin geçmişine takılmayın kızlar, bence eş olacak erkeğin geçmişte çok şey yaşaması her zaman iyidir. Delikanlılık dönemini dolu dolu yaşamış, her türlü ortama girmiş çıkmış bir erkek o ortamlardan sıkıldığı için ailesine daha bağlı oluyor. Ama evlendikten sonra gözü açılan erkek çok tehlikeli bence. Ve ayrıca, erkek dediğin ne yaptığını bilecek, seni yönlendirecek, eğer ki işini bilen bir eşiniz varsa ilk geceniz hiç unutulmayacak kadar güzel olur; ama benim kuzenimin eşi gibi hiç bilmiyorsanız Allah korusun geceyi hastanede tamamlayabilirsiniz.
Öyle erkeklerin, ben bakirim sözlerine de fazla inanmayın
Canım özel değilse ilk ilişkini nasıl yaşadın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 ay sonra düğünüm var heyecan ve merak içindeyim evliliğin ilk günü nasıl olur ya da siz geçirdniz? gecesinden kahvaltısına kadar nasıl olr nasıldı ?
Ayyy heyecanlandım çünkü çok güzeldi akşam inanamadık düğünden gelince ama ben ağlıyordum çünkü 2 gün sonra ailem memlekete dönecekti vedalaşırkende babamın ilk defa ağladığını görmüştüm ve bu beni derinden etkilemişti ama buna aşışmam gerektiğinide biliyordum o gece böyle karmaşık duygularla geçti sabah eşime kahvaltı hazırladım yatağa getirdim birlikte kahvaltı yaptık artık hiç ayrılmayacaktık çok garipti bunu bilmek benim o zamanlara dair hatırladığım ve komik gelen şey wc ye gitmekten çok ama çok utanmam ve giyinirken köşe bucak kaçmamdı
Erkeklerin geçmişine takılmayın kızlar, bence eş olacak erkeğin geçmişte çok şey yaşaması her zaman iyidir. Delikanlılık dönemini dolu dolu yaşamış, her türlü ortama girmiş çıkmış bir erkek o ortamlardan sıkıldığı için ailesine daha bağlı oluyor. Ama evlendikten sonra gözü açılan erkek çok tehlikeli bence. Ve ayrıca, erkek dediğin ne yaptığını bilecek, seni yönlendirecek, eğer ki işini bilen bir eşiniz varsa ilk geceniz hiç unutulmayacak kadar güzel olur; ama benim kuzenimin eşi gibi hiç bilmiyorsanız Allah korusun geceyi hastanede tamamlayabilirsiniz.
Öyle erkeklerin, ben bakirim sözlerine de fazla inanmayın
Ben erkek tecrübeli olmalı düşüncesini desteklemiyorum. Zaten herkes herşeyi biliyor günümüzde. İlla yaşamış olması gerekmez nasıl yapılacağını bilmek için.
Aynı şekilde bi bayan da biliyor olabilir yaşamasa da.
Ben eşlerin birbirinin ilk'i olması gerektiğini düşünüyorum.
Benim ilk öpüştüğüm erkeğin bile eşimden başka biri olması çok üzüyor. Kaldı ki bi birliktelik... Aynı şey eşim için de geçerli. O da 'aşkla elini tuttuğum ilk kız olman beni çok mutlu ediyor' der.
Tabi öyle körü körüne de öyle olacak böyle olacak demiyorum. Nasip kısmet sonuçta. Önemli olan kişinin mutlu olması :)
Dipnot:eşim deyip duruyorum ama düğüne daha 1 ay var
teşekkür ederim darısı bekarların başına
Sonuçta tecrübelide olsa yine evlenmek istediği kızla bile ilişki yaşamadan bir şekilde yakınlaşmak istiyor yani daha önceden yaşamış olması bir şeylere doymuş anlamını göstermiyor.Bizimde ihtiyacımız var tamam ama sonuçta onlar bizim için bu kızın geçmişi beni ilgilendirmez tecrübeli olabilir gözüyle bakmıyor yani bizi haketmiyorlar pek ama tabi öyle bakir erkek bulmakta imkansız gibi bir şey.Şimdi bir şeyler yaşamış tamam eskiden olmuş tamam ama biz evlendiğimizde bizle yaşayacağı heyecanı nerede kalacak ?
Ben erkek tecrübeli olmalı düşüncesini desteklemiyorum. Zaten herkes herşeyi biliyor günümüzde. İlla yaşamış olması gerekmez nasıl yapılacağını bilmek için.
Aynı şekilde bi bayan da biliyor olabilir yaşamasa da.
Ben eşlerin birbirinin ilk'i olması gerektiğini düşünüyorum.
Benim ilk öpüştüğüm erkeğin bile eşimden başka biri olması çok üzüyor. Kaldı ki bi birliktelik... Aynı şey eşim için de geçerli. O da 'aşkla elini tuttuğum ilk kız olman beni çok mutlu ediyor' der.
Tabi öyle körü körüne de öyle olacak böyle olacak demiyorum. Nasip kısmet sonuçta. Önemli olan kişinin mutlu olması :)
Dipnot:eşim deyip duruyorum ama düğüne daha 1 ay var
Hele bir evleninde o ilk geceyi bir yaşayın anlayacaksınız. Bu işler öyle kitapta okunduğu gibi, ya da filmlerde ki gibi olmuyor. O gece tam olarak ne yaoacağını bilmeyen erkek bayanda kuruluğa ve sonrasında acıya sebep oluyor. Bu da cinsel anlamda eşler arasında mesafe yaratabiliyor.
Ben doymuş derken cinselliğe doymuş erkek demek istemedim, tutarsız düzensiz radt gele bir gün onunla bir gün bununla olmaktan sıkılma ve sevdiği kadınla düzenli bir hayat kurma isteğinden bahsettim. Birbirini seven iki insanın birbirine yakınlaşma isteği duyması gayet normaldir, eğer bu duygu yoksa ortada sorun vardır.
Heyecana gelince, sevdiği kadınla yaşayacağı herşey bir erkeğe her zaman heyecan verir. Ve siz kadın olarak o heyecanı diri tutabildiginiz sürece her zaman o heyecanı hisseder.
Erkeklerin yaratılış farklı, sevmeden de pek çok şey yaşayabilirler, size aşıksa yaşadığı herşey özeldir.
Mutlu olun kızlar geçmişe takılmayın sizi seven insanlarla olmanın keyfini çıkarın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erkekler sevmeden de bir şeyler yaşayabilir demişsin ya onla yaşadığı ile bizimle yaşadığı nasıl farklı olacak ? yani severek dokunması mı tek fark ? ben sevmediğim birine dokunmazdım dokunmasınada izin vermezdim ama erkek değilim işte kız olarak böyle düşünüyorum.Neyse zaten o erkek evlendikten sonrada evine bağlıysa sorun olmaz yani sonuçta bir şeyleri paylaşacak eşiyle sadece cinsellik olarak bakmamak lazım.Ama dediğin gibi bende takmamaya çalışıyorum benden öncesi işte yapacak bir şey yok of sevgi olmasa zaten olmaz da sevgi var işte arada.