evliliğin ilk günü?

Aynen bende senin gibiydim nişanlıyken eşim öpse suçlanırdım ama evlendiğimiz gün oh be dünya varmıs dedik:)kimsenin bişey demeye hakkı olmuyo onun sıcacuk kollarında uyanmak gibisi yok :)

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben devam ediyim kızlar biz aniden evlenelim ya hadi diyip nikah günü aldık 1 günde gelinlik dikildi kına 1 hafta sonrasında tabii nikah arkasından kutlama düğün benim evim ailemden zaten ayrı olduğu için ben ailemden ayrılacam üzüntüsü yaşamadım ama yine insan duygulanıyor neyse bütün nikah düğün işleriylede biizat ben ilgilendiğim için hoşaf olmuşdum neyse düğün oldu bitti ben o sırada kardeşimi başgöz etme telaşında olduğum için düğün bitimi anneme çay içmeye gittik cümbür cemaat ki o kargaşada kardeşimin bugünki eşinide götürdüm oraya tanıyalım kaynaşalım diyeiykide yapmışım neyse orda çayımızı içtik ev benim evim olduğundan eşim gelin gelmiş gibiydi ben gayet rahatım ama ne kadar yorulduysak öğleden sonra kalktık uyandığımda eşim kahvaltı hazırlıyordu işte evlilik bu dedim o gün bugündür her uyanmamda bakıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor kıh kıh kıh

Ohh ne guzel ya :))) kardeşini de verdiniz yani

Biz dugunden cikip eve geldigimizde saat 1olmustu
Benim topuzu acana kadar canimiz cikti zaten esim de yorgunluktan geberecek gibiydiikimiz de dus aldik sirayla sonra yattik uyuduksevisme oynasma kisimlari sabaha karsi basladi ama iliskiye girmedik cunku ikimiz de cok yorgunduk oynastik geri uyuduk cok komikti zaten ben de cok acayip gergindim esim dokunmadi bu yuzden beni rahatlatmaya calistiyazik yaaaa
Ertesi gun uyandik beraber guzel bir kahvalti yaptik kendi evimizde
Ortalik dginikti onlari toparladim ve ogleden sonra balayina dogru yola ciktik geze geze dolasa dolasa bursadan antalya kemere gittik otelimize vardik
İlk iliskimizi de burada otelimizde yasadik hem de banyoda

Ne güzel şeyler yazmışşınız kızlar Allah mutluluğunuzu daim etsin

kizlar onu bunu bilmemmde Rabbim herkeze nasip eder insallah boyle guzel seyleri
biz burda nede anlatsak insan o an cok farkli duygular icerisinde oluyo..

Ben de oyle diyordum 'nasil bakacam milletin yuzune dugunden sonra' diye stresleniyordum.bastan tembihlememe ragmen cagirmasinlar diye sabaha kahvaltya cagrdilar kv ler.ustkatimizda oturunca.dayimlar falanda orada kalmisti.ben utanc icinde,ki utanilacak bisey olmamasina ragmen.ama geciyor alisiyor insan.annemlerde de ayni odada nasil uyuycaz die cekiniyordum,o bile gecti rahat olun tadini cikarin.cok olmadi ben evleneli ama yine de o ilk bikac ayin heyecani baskaydi.esiniz de anlayisli duygusal ve size duskunse o heyecan kalici oluyor

benım dugun de 11 ekım de az kaldııı aramızda konusudgumuza nişanlımla valla yorgunlukdan bırsey yapamayız sarılır uyuruz dıye dusunuyoruz ama tabı kı ateşle barut yanyana durmaz demısler nasıl olur ne zm olur bılmm :))

Benim dügünum 1 ağustosta biz yorgunluk falan düşunmuyoruz sıkıntımiz başka, benim regl gunüm 2 agustos, dua ediyoruz inş 1agustosa kaymaz da en azindan gece birseyler yasayabilelim die ama bakalim, olursa da elden gelecek bisey yok gec olsun güç olmasın dicez artik geceyi düsununce cok heyecanlaniyorum inş heyecanlandiğima değer :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seninle aynı dertten muzdaribiz canım benimde bu ayki şaşmadan olursa düğünde hastayım 31 ağustos benimde düğünm ben bu ayki duruma göre primolut geciktirici kullanıcam yoksa balayına boşuna gitmiş olucam deniz havuz yook hapıda ilk kez kullanıcam bakalım şişkinlik yapıyo diyenlerde var hiç bişey olmadı diyende:18::18:

Demekki bunyeden bunyeye etkisi değişiyor, dogru bi anlami kalmaz balayina gitmenin regl olunca :s benim havuza denize girmeye hiç niyetim yok o yüzden ben geciktirici kullanmicam canim, hormonlara etki ettiği için kullananin psikolojisi biraz değisiyormus, benim zaten normalde de git gelli bir psikolojim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen napcaksın peki canım yaa havuzu denizi geçtim gelinlikle regl olmak çok zor olmaz mı zaten hareket etmek zor oluyo gelinlikle :26:

Ben bir kaç sene önce tatile gideceğim için kullanmıştım o ilacı. Bende şişkinlik yapmıştı doğrusu. Ve adet olunca da hayatımda hissetmediğim kadar ağrı hissetmiştim. Bununla alakası var mı bilmiyorum.

Ama gene denk gelse düğünüme ve balayıma gene kullanırım diyorum. Gelinlikle çok zor olsa gerek adet olmak, ilk gecesi var bunun balayısı var. En iyisi ilaç.

Hayatımızda bir kez olan gün ve gece için 2 tane hap yutmaktan bir şeycikler olmaz diye düşünüyorum.

aynen canım bende öyle düşünüyorum ve göze alıyorum artık napayım çok ağrım olursa bi iki gün yatarım ama en özel ve tekrarı olmayacak günlerimi riske atmak istemiyorum:18: kızzzzz saya saya günleride bitirdik geliyo düğünler içim kıpır kıpır

Bizim ilk günümüz:
Düğün çıkışı fotoğraf çektirdik gayet de güzel oldu sadece ayağımda topuklu yerine düz ayakkabılar vardı :) sonra arabamız bozuldu kiraladığımız yeri aradık gelip bizi aldılar başka arabayla sonra benzin almaya gittiler sonra da bizi otele bıraktılar. İkimiz de açız saat 10 oldu. Restorant 10.30da kapanıyomuş gelinliği çıkardım duvağı çıkarmakla uğraşamadım koşa koşa yemeğe gittik :)

Yemekten sonra kafede çay içtik ben eve geç kalıyorum saat ilerledi falan diye düşünüyodum nerdeyse :) saçımda duvak üzerimde bride yazılı tişörtle oturduk öyle. 12ye doğru odaya geçtik.

Bana daha önce ilk hafta ailelerin yanına gitmeyin vs diye tembihlemişlerdi hoş olmayan imalarda falan bulunurlar diye.

Biz gayet de hem benim aileme hem de eşimin ailesine gittik ki evde teyzeleri halası babaannesi vardı hiç kimse hiç bir ima yapmadı. Hiç utanıp sıkılmadım hatta şımarıklık yapıp yalnız bıraksınlar bizii falan diye söylendim :)

Benim açımdan her şey güzel geçti sevdiğinle beraber bir aile olmak çok güzelmiş :)

benim düğünüm 13 eylül kayınvalidemlerin altında oturacaz. düğün gecesi otele gidip gitmemekte kararsızız. gitsek de gitmesek de ertesi gün el öpülür burda oyy ben ne yapacamm kıp kırmızı olurum. hiç birşey yapmamış olsanda herkes senin o gece o naneyi yiyeceğini biliyorr off ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…