Onu bunu bilmem de
Ben balayindan uzun sure donmek istemiyorum ya
Anne babamin yuzune nasil bakacagim utanirim yaaa
Sevgilimle ailemden habersiz bulusunca opmekten fialn utanmiyorum
Ama bulustugumuzu ailem biliyorsa opemiyorum utaniyorum
Evlenince napacagim
eeeeeee devamm yaaa
ben devam ediyim kızlarbiz aniden evlenelim ya hadi diyip nikah günü aldık 1 günde gelinlik dikildi kına 1 hafta sonrasında tabii nikah arkasından kutlama düğün benim evim ailemden zaten ayrı olduğu için ben ailemden ayrılacam üzüntüsü yaşamadım ama yine insan duygulanıyor neyse bütün nikah düğün işleriylede biizat ben ilgilendiğim için hoşaf olmuşdum neyse düğün oldu bitti ben o sırada kardeşimi başgöz etme telaşında olduğum için düğün bitimi anneme çay içmeye gittik cümbür cemaat ki o kargaşada kardeşimin bugünki eşinide götürdüm oraya tanıyalım kaynaşalım diye iykide yapmışım neyse orda çayımızı içtik ev benim evim olduğundan eşim gelin gelmiş gibiydi ben gayet rahatım ama ne kadar yorulduysak öğleden sonra kalktık uyandığımda eşim kahvaltı hazırlıyordu işte evlilik bu dedim o gün bugündür her uyanmamda bakıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor kıh kıh kıh
Benim dügünum 1 ağustosta biz yorgunluk falan düşunmuyoruz sıkıntımiz başka, benim regl gunüm 2 agustos, dua ediyoruz inş 1agustosa kaymaz da en azindan gece birseyler yasayabilelim die ama bakalim, olursa da elden gelecek bisey yok gec olsun güç olmasın dicez artikgeceyi düsununce cok heyecanlaniyorum inş heyecanlandiğima değer :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seninle aynı dertten muzdaribiz canım benimde bu ayki şaşmadan olursa düğünde hastayım 31 ağustos benimde düğünm ben bu ayki duruma göre primolut geciktirici kullanıcam yoksa balayına boşuna gitmiş olucam deniz havuz yookhapıda ilk kez kullanıcam bakalım şişkinlik yapıyo diyenlerde var hiç bişey olmadı diyende:18::18:
Demekki bunyeden bunyeye etkisi değişiyor, dogru bi anlami kalmaz balayina gitmenin regl olunca :s benim havuza denize girmeye hiç niyetim yok o yüzden ben geciktirici kullanmicam canim, hormonlara etki ettiği için kullananin psikolojisi biraz değisiyormus, benim zaten normalde de git gelli bir psikolojim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seninle aynı dertten muzdaribiz canım benimde bu ayki şaşmadan olursa düğünde hastayım 31 ağustos benimde düğünm ben bu ayki duruma göre primolut geciktirici kullanıcam yoksa balayına boşuna gitmiş olucam deniz havuz yookhapıda ilk kez kullanıcam bakalım şişkinlik yapıyo diyenlerde var hiç bişey olmadı diyende:18::18:
Ben bir kaç sene önce tatile gideceğim için kullanmıştım o ilacı. Bende şişkinlik yapmıştı doğrusu. Ve adet olunca da hayatımda hissetmediğim kadar ağrı hissetmiştim. Bununla alakası var mı bilmiyorum.
Ama gene denk gelse düğünüme ve balayıma gene kullanırım diyorum. Gelinlikle çok zor olsa gerek adet olmak, ilk gecesi var bunun balayısı var. En iyisi ilaç.
Hayatımızda bir kez olan gün ve gece için 2 tane hap yutmaktan bir şeycikler olmaz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?