- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
inşallah canımvalla bi heveslendim şimdi bak
ayyyy öyle vallasen de sessize alıp tınlamayacaksın artık
evet güzel fikir telefonlar sessiz moda bizde tatilin tadını çıkartalım.ya bende bian önce tatile yani balayına gitmek istıyorum
ben de çoookkk istiyorum yaaa. ama benim düğünüme daha çok varşuan sadece hayal kurmakla yetiniyorum. planladığınız bir yer var mı?
uçak biletlerimiz alındı bodrum insallah
iyi tatiller canım şimdiden
tşk ederim canım benim darısı en yakın zamanda sana inşallah
Yazdıklarınızı okudum güldüm eskilere gittim
Allah öncelikle yeni yuvalarınızda hepinize mutluluk versin
Sevdiceğinle evlenmek çok güzel
biz düğüne 1 ay kalınca artık düğün günümüz gelsin diye eşimle sabırsızlanırdık
Düğünim iki ayrı ilde oldu birincisinde tekrar babaevine dönünce birşey anlamadım
İkinci düğünümden sonra düğünden çıkınca gelin arabızı kullanan yakın arkadaşımız ve onun eşi
ve biz gelinlik ve damatlıkla evimize geçmeden nezih bir ortamda türk kahvesi içtik biraz sohpet ettik
sonra bizi kapıya kadar getirdiler apartmana eşimle el ele tutaşarak girdik allahım nasıl heyacan vardı onda ve bende
kapıya gelince kendimi eşikten kucakta geçirtecektim ama ben unuttum heyacandan
ben heyacan ve şehir efsaneleri korkutmalarından kendimi çok kastım bizim iş gecikmeli oldu
Allah razı olsun anlayışlı bir eşe sahibim
Ertesi gün el öpmeye gittik benim ve eşimin anne ve babasına
Kyv sordu eşime kısık sesle eşim anne tamam merak etme dedi kestirdi attı
arkasından birlikte zaman kısıtlaması olmadan gezdik gece geç saatlere kadar
2 gün sonrada Alanya'ya balayına gittik
Ama el öpmeye gittiğimizde annemlere çok koymuştu eşim elimi hiç bırakmamıştı annemlerde ve kyv ondan cesaret almıştım
Eşimin eski kızarkadaşlarını sormadım ayrıntıları ile; sadece geçmişinde yaşanmışlıkları var bunu biliyorum isim olarak bilirim ama aralarında ayrıntıları ile ne geçti bilmem, onları düşünerek kendimi dolduruşa getirmem eşimide üzmem sonuçta o dönemde beni tanımıyordu önemli olan benden sonra ağustos ayında 9 yılı geride bırakıyoruz evliliğimizde tanışıklığımız ise 12 yılı geride bıraktıonun için eşlerinizi çok sevin arkadaşlar küçük şeyler için kavgalar çıkarmayın derim tatlı dil güler yüz erkeğin isteği bunu unutmayın veeeee geri dönüşü hep güzel olmuştur bunun bilmenizi isterim
Ayyy kızlar bir hevesim geldi ki düğünümüz bir an önce olsa diye
Ayyy kızlar bir hevesim geldi ki düğünümüz bir an önce olsa diye
Yazdıklarınızı okudum güldüm eskilere gittim
Allah öncelikle yeni yuvalarınızda hepinize mutluluk versin
Sevdiceğinle evlenmek çok güzel
biz düğüne 1 ay kalınca artık düğün günümüz gelsin diye eşimle sabırsızlanırdık
Düğünim iki ayrı ilde oldu birincisinde tekrar babaevine dönünce birşey anlamadım
İkinci düğünümden sonra düğünden çıkınca gelin arabızı kullanan yakın arkadaşımız ve onun eşi
ve biz gelinlik ve damatlıkla evimize geçmeden nezih bir ortamda türk kahvesi içtik biraz sohpet ettik
sonra bizi kapıya kadar getirdiler apartmana eşimle el ele tutaşarak girdik allahım nasıl heyacan vardı onda ve bende
kapıya gelince kendimi eşikten kucakta geçirtecektim ama ben unuttum heyacandan
ben heyacan ve şehir efsaneleri korkutmalarından kendimi çok kastım bizim iş gecikmeli oldu
Allah razı olsun anlayışlı bir eşe sahibim
Ertesi gün el öpmeye gittik benim ve eşimin anne ve babasına
Kyv sordu eşime kısık sesle eşim anne tamam merak etme dedi kestirdi attı
arkasından birlikte zaman kısıtlaması olmadan gezdik gece geç saatlere kadar
2 gün sonrada Alanya'ya balayına gittik
Ama el öpmeye gittiğimizde annemlere çok koymuştu eşim elimi hiç bırakmamıştı annemlerde ve kyv ondan cesaret almıştım
Eşimin eski kızarkadaşlarını sormadım ayrıntıları ile; sadece geçmişinde yaşanmışlıkları var bunu biliyorum isim olarak bilirim ama aralarında ayrıntıları ile ne geçti bilmem, onları düşünerek kendimi dolduruşa getirmem eşimide üzmem sonuçta o dönemde beni tanımıyordu önemli olan benden sonra ağustos ayında 9 yılı geride bırakıyoruz evliliğimizde tanışıklığımız ise 12 yılı geride bıraktıonun için eşlerinizi çok sevin arkadaşlar küçük şeyler için kavgalar çıkarmayın derim tatlı dil güler yüz erkeğin isteği bunu unutmayın veeeee geri dönüşü hep güzel olmuştur bunun bilmenizi isterim
tabii ki kabul etmem. Allahtan benimki bakir. bakalım napıcaz ilk gece :)
çok güzelAllah ım nazarlardan korusun darısı bizlere
bana da geliyo arada ama kaçıyo sonra
nasıl yani sevgiliyken mi yoksa nikahınız kıyılınca mı meraklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?