evliliğin ilk günü?

inşallah canım valla bi heveslendim şimdi bak

ayyyy öyle valla sen de sessize alıp tınlamayacaksın artık

evet güzel fikir telefonlar sessiz moda bizde tatilin tadını çıkartalım.ya bende bian önce tatile yani balayına gitmek istıyorum

evet güzel fikir telefonlar sessiz moda bizde tatilin tadını çıkartalım.ya bende bian önce tatile yani balayına gitmek istıyorum

ben de çoookkk istiyorum yaaa. ama benim düğünüme daha çok var şuan sadece hayal kurmakla yetiniyorum. planladığınız bir yer var mı?

Valla düğünden sonra evimize gelmemiz için 1,5 saatlik yolu tepmemiz gerekecek
Ardından o yorgunlukla Popişimi dönüp uyurum herhalde ertesi günde Balayına gideriz diye tahmin ediyorum eğer yorgunluktan kendime gelebilirsem yaparız birşeyler

Yazdıklarınızı okudum güldüm eskilere gittim

Allah öncelikle yeni yuvalarınızda hepinize mutluluk versin
Sevdiceğinle evlenmek çok güzel
biz düğüne 1 ay kalınca artık düğün günümüz gelsin diye eşimle sabırsızlanırdık
Düğünim iki ayrı ilde oldu birincisinde tekrar babaevine dönünce birşey anlamadım
İkinci düğünümden sonra düğünden çıkınca gelin arabızı kullanan yakın arkadaşımız ve onun eşi
ve biz gelinlik ve damatlıkla evimize geçmeden nezih bir ortamda türk kahvesi içtik biraz sohpet ettik
sonra bizi kapıya kadar getirdiler apartmana eşimle el ele tutaşarak girdik allahım nasıl heyacan vardı onda ve bende
kapıya gelince kendimi eşikten kucakta geçirtecektim ama ben unuttum heyacandan

ben heyacan ve şehir efsaneleri korkutmalarından kendimi çok kastım bizim iş gecikmeli oldu
Allah razı olsun anlayışlı bir eşe sahibim
Ertesi gün el öpmeye gittik benim ve eşimin anne ve babasına
Kyv sordu eşime kısık sesle eşim anne tamam merak etme dedi kestirdi attı

arkasından birlikte zaman kısıtlaması olmadan gezdik gece geç saatlere kadar
2 gün sonrada Alanya'ya balayına gittik
Ama el öpmeye gittiğimizde annemlere çok koymuştu eşim elimi hiç bırakmamıştı annemlerde ve kyv ondan cesaret almıştım

Eşimin eski kızarkadaşlarını sormadım ayrıntıları ile; sadece geçmişinde yaşanmışlıkları var bunu biliyorum isim olarak bilirim ama aralarında ayrıntıları ile ne geçti bilmem, onları düşünerek kendimi dolduruşa getirmem eşimide üzmem sonuçta o dönemde beni tanımıyordu önemli olan benden sonra ağustos ayında 9 yılı geride bırakıyoruz evliliğimizde tanışıklığımız ise 12 yılı geride bıraktı onun için eşlerinizi çok sevin arkadaşlar küçük şeyler için kavgalar çıkarmayın derim tatlı dil güler yüz erkeğin isteği bunu unutmayın veeeee geri dönüşü hep güzel olmuştur bunun bilmenizi isterim

çok güzel Allah ım nazarlardan korusun darısı bizlere

Ayyy kızlar bir hevesim geldi ki düğünümüz bir an önce olsa diye

maşallah nazar değmesin canım

Yaşanmışlıkları keşke olmasaydı demişsiniz kızlar çoğunuz ama adam tecrübesiz siz tecrübesiz olabileceklerden korkarım doğrusu..
En azından eşleriniz yönlendirir sizde kendinizi gidişata bırakırsınız.. takılmayın daha önce bir şey yaşamış mı keşke yaşamasaymış diye...

Erkeklerin geçmişine takılmayın kızlar, bence eş olacak erkeğin geçmişte çok şey yaşaması her zaman iyidir. Delikanlılık dönemini dolu dolu yaşamış, her türlü ortama girmiş çıkmış bir erkek o ortamlardan sıkıldığı için ailesine daha bağlı oluyor. Ama evlendikten sonra gözü açılan erkek çok tehlikeli bence. Ve ayrıca, erkek dediğin ne yaptığını bilecek, seni yönlendirecek, eğer ki işini bilen bir eşiniz varsa ilk geceniz hiç unutulmayacak kadar güzel olur; ama benim kuzenimin eşi gibi hiç bilmiyorsanız Allah korusun geceyi hastanede tamamlayabilirsiniz.

Öyle erkeklerin, ben bakirim sözlerine de fazla inanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…