evliliğin ilk günü?

Bu geçmişi düşünerek mi mahfoldu cnm ? bende takmamaya çalışmaya çalışıyorum desemde aklım hep bu konuda gerçi evlenmedim daha ama yakındır yani.Evlilik nasıl peki cnm aşkı öldürüyor mu ? hala heyecan var mı ?

Evet cnm esimin eski kiz arkdsi yuzunden cok sorunlar yasadik halada arasira esime ulasip can sikmaya calisiyor bence evlilik aski oldurmuyor hala birbirimize asigiz birbirimizr baktikca gozlermzn ici guluyor tek eksgmz yavrumuz oda olursa bizden mutlusu olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ask guzel.birsey devam ettigi surece...bir zaman sonra ask.yerini saygi ve sevgiye birakiykr ilk gunku gibi olmuyorsun..cocuk ve sorunlar oluyor..tabiki evlilik guzel sey yasamasini bilirsen..gecmise takilmiycaksin olan.olmua degistiremezsin..ilk gun korkusu sandiginiz kadar korkulu degil rahat ol sadece..esinin de anlayisina bagli iyi gecmesi..hadi kolay gelsin..💏bu arada 2.5 senelik evliyim ve bir kizim var..😇😇

Eski kız arkadaşların görevi başkasını huzursuz mutsuz etmek yani bi de adam evlenmiş ne diye burnunu sokuyorsun dimi ? eşin telefon numarasını değiştirdi mi ? hani ulaşmasın bağlantı falan olmasın ki sizde huzursuz olmayın ve gözlerinizin içi hala gülüyorsa ne mutlu size o zaman hiç bişi yıldıramaz sizi ayrıca bebeğinizde elbet olur ilerde allah isteyen herkese nasip etsin.

Rica ederim cnm :) ama benim tercihim temiz bir geçmiş olsaymış daha iyi olurdu neyse artık sevgim üstün gelecek herhalde :) yaz gelini oluyorsun ne güzel tam benim istediğim gibi :)

evet çok sıcaklara kalmadan evlenmemiz iyi oldu aslında :) inşallah sen de yaz gelini olursun da bu foruma gelip yazarsın cnm :)

anneden babadan ayrılma sıkıntısı bende de çok var ağlıyorum arada :)

anneden babadan ayrılma sıkıntısı bende de çok var ağlıyorum arada :)

Ya bnm anne baba ayrı :) annemleym nişanlıma napcm die soruorm süreklii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimin is telefonu maalesef degismesi imkansiz ama artik esimi degil beni bulup rahatsiz ediyolar bizde gulup geciyoruz rabbim en kisa zamanda verir insallah yavrumuzuda

evet çok sıcaklara kalmadan evlenmemiz iyi oldu aslında :) inşallah sen de yaz gelini olursun da bu foruma gelip yazarsın cnm :)

İnşallah cnm hemen yazarım tabi allah nasip ederse o günleri :) düğün mekanın falan nasıl olacak merak ettim çok uğraştırdı mı sizi onları ayarlamak falan ?

Anladım cnm evliliğinizi etkilemesine izin vermeyin sizde bunu görüyorum zaten inşallah bebeğinizde olur mutluluğunuza mutluluk katarsınız

Insallah canim

İnşallah cnm hemen yazarım tabi allah nasip ederse o günleri :) düğün mekanın falan nasıl olacak merak ettim çok uğraştırdı mı sizi onları ayarlamak falan ?

bizim düğün yok canım, sadece nikah. dans etmeyi sevmiyoruz, ondan :) valla evlenmek çok zor bişey, 3 aydır deli gibi koşturuyoruz, hala da bitmedi. bi de düğün olsaymış nolcakmış acaba :)

bizim düğün yok canım, sadece nikah. dans etmeyi sevmiyoruz, ondan :) valla evlenmek çok zor bişey, 3 aydır deli gibi koşturuyoruz, hala da bitmedi. bi de düğün olsaymış nolcakmış acaba :)

Ben düğünsüz evlenmem valla sade bir nikah olacak demek olsun siz nasıl rahat edecekseniz öyle yapın zaten sizin gününüz :) nikahtan sonrada bekliyorum seni buraya balayı falan derken yine koşturucaksınız gerçi :) evlenesim geldi.

ben de merak ediyorum nsıl geçecek. ama korkmuyorum güzel olacakmış gibi geliyor :) sadece insanlar o gece ne olduğunu bildiği için nasıl bakıcam milletin yüzüne diye düşünüyorum. bide bizde adettir. ertesi gün kızın annesi ya da teyzesi falan arar 'nasılsınız?' der. yani var mı sıkıntı sorun falan

Evet ya niye ararlar bilmem.. Birinci gün kayınvalidem aradı açmak istemedim eşime al sen aç dedim beni aramadı dedi.. Neyse nasılsınız kötü bir şey yok dimi diye :) ardından Halam aradı annem arıyamamış.. İnsan ne diyeceğini bilmiyor utanıyor.. Neyse ki atlattık artık o günleri ☺
ama kızlar korkulacak bir şey yok.. Çok güzel şeyler bunlar

Son düzenleme:

evet arayıp sormaları utandırıyor sonra el öpmeye gitmece falan.. ayy biz de kolaylıkla atlatırız inşallah. valla balayında telefonumu açmayı düşünmüyorum ben

evet arayıp sormaları utandırıyor sonra el öpmeye gitmece falan.. ayy biz de kolaylıkla atlatırız inşallah. valla balayında telefonumu açmayı düşünmüyorum ben
İnşallah canım ☺güzel şeyler bunlar o günün tadını çıkartın 😉

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…