- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Allah evinizdeki mutluluğunuzu bozmasın Hanımlar...
Allah çok daha fazlasını nasipo etsin sizlere...
Teşekkür ederim canım, 7 aylık zaman zarfında şunu anladım inşallah evli olanlara faydası olur, ne olursa olsun birbirinizi bırakmayın, çevrenizdekiler ne demiş ne düşünmüş bunları asla eşinizlle aranızda kavga meselesi haline getirmeyin, gülün geçin, ailesini kötülemeyin hataları varsa da bunu gırgır yoluyla bildirin.. herkes ve herşey gelir geçer yaşlanınca birbirinize destek olacak sizlersiniz, kapınız kapanınca aynı yatağa birlikte girecek yine sizlersiniz.. ve asla küs durmayın.. şakacı, arada eğlenceli, onun huzuru olamaya çalışın.. gerisi çorap söküğü gibi geliyor hamdolsun, sevginiz bereketlendikçe bereketleniyor.. :)
empatik herkez diyor şimdi aklım olsa bu yaşımda evlenirdim yaş 30
bunu diyen de benim kuzenim eeee neden pişmanlık duyuyorlar bilmem olmş artık bide sanki benim fikrim değişecek...
Yani fikrimiz değişmiycek bari yapıcı yorumlar yapsalar tecrübeden faydalanıyoruz deriz, ama Allah'tan annem var da hep güzel düşünür güzel düşündürür nasihatler verir fedakarlıklardan bahseder olgun düşünür ve beni de düşündürür, bu arada senin düğün ne zaman speedy düğünden sonrada paylaşırdık iyi mi kötü diye aklinialirimsmile
Evlİlİk Çok gÜzek kİmseyİ dİnlemeyİn ama aynı zamanda Çok zor
orta yolu buldunuz buldunuz bulamadınız yandınız
beraber yemek yemek, yerİ geldİĞİnde kucaĞında yemek o kadar gÜzelkİ anlatılmaz yaŞanır sadece. Canınız İstedİĞİnde saatlerce Öpebİlmek kokusunu İÇİne Çekebİlmek harİka bİŞey.bende eŞİme evlenİnce 2 kat baĞlandım resmen . HerŞeyİnİ Çok sevİyorum benİm deĞer verdİĞİm herŞeye deĞer verİyor saygıda kusur etmez.aĞlasam gÖzyaŞlarımı Öperek sİler ÜzÜlsem sarar koynunda tutar. Mutluysam daha mutludur.evlİlİk gerÇekten gÜzel ama herŞeyİ takarsanız ve onu deĞİŞtİrmeye ÇalıŞırsanız ÇİrkİnleŞİyo İyİ kÖtÜ herŞeyİyle sevmelİsİnİz eŞİnİzİ.ve nankÖr deĞİlse gerÇekten gÜzel bİr vlİlİk ortaya Çıkıyor
sevgİ + saygı + gÜler yÜz + seks + Özverİ = mÜkemmel evlİlİk
rabbime binlerce şükürler olsun ki maşallah diyem a.s evliligimin her anı öyle güzel ki hangi birini anlatayım....:asigim:
eşimin sabahları beni öperek uyandırıp askım iyiki tanımışım gecede iyi geceler melegim iyiki benimsin demesi.......:asigim:
iş yaparken kendini bu kadar fazla yorma bitanem diye seslenmesi......:asigim:
kadınım diye sarılması ve özel günlerde yaptıgı güzel ve inceden süprizleri.........:asigim:
yemeklerime bayılması ve bidaha yap aşkımmm demesi........:asigim:
ben olmayınca hayatın anlamının olmadıgını defalarca kulagıma fısıldaması.....:asigim:
göreve giderken ve gelirken kapıda iki dakika boyunca sarılması......:asigim:
her an canım karıcıgım seni çok seviyorum demesi.....:asigim:
senin her sacının teline dünyayı yakarım demesi......:asigim:
şimdilik aklıma bunlar geliyoooo canım...........:asigim:
canım kocişimmm bende seni çok ama çokkkkk seviyorum yaaaaaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?