Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

Allah evinizdeki mutluluğunuzu bozmasın Hanımlar...
Allah çok daha fazlasını nasipo etsin sizlere...

Teşekkür ederim canım, 7 aylık zaman zarfında şunu anladım inşallah evli olanlara faydası olur, ne olursa olsun birbirinizi bırakmayın, çevrenizdekiler ne demiş ne düşünmüş bunları asla eşinizlle aranızda kavga meselesi haline getirmeyin, gülün geçin, ailesini kötülemeyin hataları varsa da bunu gırgır yoluyla bildirin.. herkes ve herşey gelir geçer yaşlanınca birbirinize destek olacak sizlersiniz, kapınız kapanınca aynı yatağa birlikte girecek yine sizlersiniz.. ve asla küs durmayın.. şakacı, arada eğlenceli, onun huzuru olamaya çalışın.. gerisi çorap söküğü gibi geliyor hamdolsun, sevginiz bereketlendikçe bereketleniyor.. :)

Son düzenleme:

KAtılıyorum canım benim
Özellikle yatak odası ikimize ait bi oda oraya küs yada tek yatmamalıyız
Evlendiğimizde bunu kesinlikle uyguluyacağım. Oraya konuşmasak bile ikimiz yatmalıyız. zemuszemus

kocişimi çok seviyorum her sabah işe gitmek için evden çıktığı andan itibaren özlüyorum akşam olsada sarılsam :1hug: ve aşkımızın meyveside yola çıktı
o benim her şeyim :asigim:

Ay ne güzel bir bölüm aylardır bekliyorum birileri gelirde evlilik çok güzel bak ben evlendim mutluyum keşke daha önce evlendim desin ama yok, herkes ağız birliği etmiş gibi daha erken neye evleniyon(24 yaş) gez eğlen tadını çıkar evlenecen de nolacak iş güç sorumluluk kavga gürültü valla bunalmıştım yorumlardan hatta zaman zaman zaten mutsuz olucam niye evleniyorum diyodum ferahladım valla yazılanları okudukça 2 ay sonra evlenicem bu arada herkese mutluluklar diliyorum

empatik herkez diyor şimdi aklım olsa bu yaşımda evlenirdim yaş 30
bunu diyen de benim kuzenim eeee neden pişmanlık duyuyorlar bilmem olmş artık bide sanki benim fikrim değişecek...

empatik herkez diyor şimdi aklım olsa bu yaşımda evlenirdim yaş 30
bunu diyen de benim kuzenim eeee neden pişmanlık duyuyorlar bilmem olmş artık bide sanki benim fikrim değişecek...

Yani fikrimiz değişmiycek bari yapıcı yorumlar yapsalar tecrübeden faydalanıyoruz deriz, ama Allah'tan annem var da hep güzel düşünür güzel düşündürür nasihatler verir fedakarlıklardan bahseder olgun düşünür ve beni de düşündürür, bu arada senin düğün ne zaman speedy düğünden sonrada paylaşırdık iyi mi kötü diye aklinialirimsmile

Bende bakıyorum etrafıma işte kimisi kötü anlatıyor dinlemiyorum bile kimise de iyi :1closedeyes:
Benim Haziranda 24 gün sonra yani nişanım var canım şuanda sözlüyüm :asigim:
Düğünde Allahın izniyle 2011de olur diye düşünüyoruz şimdilik :Saruboceq:

Evlılık Çok gÜzek kımseyı dınlemeyın ama aynı zamanda Çok zor
orta yolu buldunuz buldunuz bulamadınız yandınız
beraber yemek yemek, yerı geldıĞınde kucaĞında yemek o kadar gÜzelkı anlatılmaz yaŞanır sadece. Canınız ıstedıĞınde saatlerce Öpebılmek kokusunu ıÇıne Çekebılmek harıka bıŞey.bende eŞıme evlenınce 2 kat baĞlandım resmen . HerŞeyını Çok sevıyorum benım deĞer verdıĞım herŞeye deĞer verıyor saygıda kusur etmez.aĞlasam gÖzyaŞlarımı Öperek sıler ÜzÜlsem sarar koynunda tutar. Mutluysam daha mutludur.evlılık gerÇekten gÜzel ama herŞeyı takarsanız ve onu deĞıŞtırmeye ÇalıŞırsanız ÇırkınleŞıyo ıyı kÖtÜ herŞeyıyle sevmelısınız eŞınızı.ve nankÖr deĞılse gerÇekten gÜzel bır vlılık ortaya Çıkıyor

sevgı + saygı + gÜler yÜz + seks + Özverı = mÜkemmel evlılık

evliliğin en güzel yanı ... bu soruyu kendime çol sordum olurda allah sevdiğimle evlenmeyı nasıp ederse bence evliliğin en güzel yanı uyandığında sevdiğin adamı yanı başında bulmak ve yine onla uyumaktır derim.RABBıM TÜM SEVENLERı KAVUŞTURSUN... :Saruboceq:

SAOL PAYLAŞIM İÇİN CANIM kaydirigubbakcemile5 BU DEDIKLERINI UNUTMICAM

evlenmek kendı adıma su yasıma kadar yaptıgım en dogru seylerden bırıydı.
kocama buyuk bı sevgıyle baglıyım... onunda benı cok sevdıgını bılıyorum. guvenırım kendısıne bılırım kı benı yarı yolda bırakmaz. kalbımı kırmaz,en azından bılerek uzmez benı. uzdugunde gonlumu almasını da cok ıyı bılır. yol arkadasım... sırtımı ona dayamak,sıkıntılarımızı beraber goguslemek,beraber yemek,gelecege daır bırlıkte planlar yapmak... kızımızı buyutmek. bana verebılecegı en guzel seyı verdı zaten. bı bebegımız var artık bi ÇİFT degıl AİLE olduk... dogru ınsanı yakaladıgınız zaman ve bıraz da alttan almayı becerebılırsenız evlılık gercekten guzel...

Kendinden önce beni düşünürr....
Gözümün bebeği her şeyin en güzelini bana verir ekmeğin bile yumuşak yerini bana verir.:kedi:
Özel günleri aslaa atlamaz çok hoş süprizler hazırlar...
Hatta anneler gününde bile çiçek getirmiş. iyide ben anne değilimki dedim. olsun çok cici bir anne adayısın dedi:1rolleyes:
Güzel sözler söyler. gece sarıldığında onun varlığını hissetmek çok huzur verirropuyorumnanaktan
Mutfakta,temizlikte , evde heryşeyde yardımcıdır. :1rolleyes:
Evle ilgili evin hanımı olarak koyduğum kurallara saygı duyar uymaya çalışır.
ınce düşünür herşeyden önemlisi. a.s
Ateşlendim geçenlerde başımda bekledi. ıslak havlularla sildi her yerimi. allah başımdan eksik etmesin. :Saruboceq:
Hiç bir kötü alışkanlığı yok.
Aileme en az benim kadar değer veriyor.
Zevklerime saygılı
Evine ve bana bağlı
Çok eğlenceli komikk espiriliii
evde olduğu sürece bir milyon kere öper benii:asigim: dipdibe otururuz.... opuyorumnanaktan
ben evliliği herkesee ama herkesee tavsiye ederim.... çok çok güzel bir şey.
daha bir kötü sözünü bir yüksek sesini duymadım.
>Allahda göstermesin:Saruboceq:
Yani anlatmakla bitmez iyi yanları :asigim:
Doğru insanı bulduğunuza eminseniz aslaa tereddüt etmeyin derim....

rabbime binlerce şükürler olsun ki maşallah diyem a.s evliligimin her anı öyle güzel ki hangi birini anlatayım....:asigim:
eşimin sabahları beni öperek uyandırıp askım iyiki tanımışım gecede iyi geceler melegim iyiki benimsin demesi.......:asigim:
iş yaparken kendini bu kadar fazla yorma bitanem diye seslenmesi......:asigim:
kadınım diye sarılması ve özel günlerde yaptıgı güzel ve inceden süprizleri.........:asigim:
yemeklerime bayılması ve bidaha yap aşkımmm demesi........:asigim:
ben olmayınca hayatın anlamının olmadıgını defalarca kulagıma fısıldaması.....:asigim:
göreve giderken ve gelirken kapıda iki dakika boyunca sarılması......:asigim:
her an canım karıcıgım seni çok seviyorum demesi.....:asigim:
senin her sacının teline dünyayı yakarım demesi......:asigim:
şimdilik aklıma bunlar geliyoooo canım...........:asigim:
canım kocişimmm bende seni çok ama çokkkkk seviyorum yaaaaaaaolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
yazılanları okurken gözlerim doldu bende evliyim 1 aylık ama henüz düğünüm olmadı malesef eşim benden 15 saat uzak bir ilde lojmandan dolayı düğünümüz yazın inşallah öncelikle allah mutluluklarınızı daim etsin nazarlardan saklasın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallah bende kağıt üzerinde karısı olduğum canımmm kocamla aynı evi paylaşıp bu anlattığınız güzel duyguları yaşayabiliriz.

bende bir ahhhhhhh çekmek istemiyorum...acaba ben neden 4 yıldır evlendiğime binlerce kez pişman oluyorum neden şimdiye kadar hiç bir iyi yanını görmedimbilmiyorumkismile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…