Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

bende 5.senem bitti canım kocişim her konuda yardımcı olur yemekte bile valla makinem olmadan önce bulaşık bile yıkıyoduk beraber bazen tabi kocişimi çoooook seviyorum bu kadar da değil ama burda bu kadar olsun:roflol:alkisalkisalkis hala değişmedi bundan sonrada değişmez herhalde:dilcikar:

servisten inip eve gelmesine camdan gizlice bakarım resmen koşarak geliyo evine kızını ve beni görebilmek için çok seviyom bu huyunu 2.5 yıllık evliyiz bizle yataga uzanıp oyun oynuyo kızımla bakıyo kızımlaçok ilgilendim benim güzel karımmında ilgiye ihtiyacı var die kızını sevidigi gibi bebek gibi benide seviyo kızımız 6.5 aylık buarada o iyiniyetiyle herzaman gözümde takdire şayan biri onu çok seviyorummm

2002 ocakta 7 senelik bir ilişkim bitti.Ölüyorum sandım tamam dedim artık kimseyle olmaz.Nefes alamadığım zamanlarım oluyordu(kendim bitirdiğim halde).sonra 2003 temmuz 31 de eşimle tanıştım sadece arkadaş olduk. ve o akşam eve geldim eski aşkımdan kalan ne varsa mektup, resim,hediye ve yüzüğümüz bir kolinin içine koydum gazı döküp hepsini yaktım.YEMıN ediyorum içimde ona karşı ne varsa birden tükendi nasıl oldu hala anlamam(onun için ölüp biterken.......) ve 15 gün sonra eşimle sözlendik, 1 ay sonra nişan ve ekim 16 da (2003 :))) evlendik..HAYATIMDA YAPTIĞIM EN DOĞRU EN GÜZEL ŞEY BU....ilk gün ben buna aşık oldum dedim..şimdi de aynı..hiç değişmedi..tabi şimdi 2,5 yaşında bir de oğlumuz var..VE ALLAH herkesi iyilerle karşılaştırsın..Çünkü evlilik tamamen şans..(özellikle benim gibi 2-3 ay gibi kısa sürede evlenenler için)

oyy çok güzel şeyler yazmışsınız hepinizin yuvasına

Sipit çok güzel bir topic açmışsın canım ellerine sağlık

Benimde en sinir olduğum şey evlenme çok mutsuz olursun,canım cicim ayları çabuk geçer,kendini sakın ezdirme hep onun dediğini yapma derler ve bunlar hep evli insanlar üstelik kocalarının laflarından çıkamayanlar izinsiz tuvalete bile gidemicekler o tarz çok soğumuştum ben evlilikten ama artık korkmuyorummm :1hug:

ben 21 senelik evliyim.o benim bitanem:asigim:

valla ben kendi adıma söleyim çok mutluyum tabiki bazı sorunlar oluo bazan aramızda hayat toz pembe değilki ama onların altından en az hasarla kalkmayı başarabilioruz o benden özür dilio bende ondan aslında bizim en büyük avantajımız ikimiznde küs duramayışımız ve asla ama asla yatakları ayırmayışımız ne lursa olsun asla yatağa tek girmoruz erkende uykum gelse ben hep eşimi bekleirm oda beni bişi daha diim ama ohaa demeyin sakın benim uykum gelmediği zamanlarda eşim beni ayağında sallıodu:kedi: tabiki öle uykum geldiği için değil sadece kafam dağılsın şebeklik olsun die
bebek olana kadardı tabi bu şimdi onu sallıoruz

çok güzel bir paylaşım noktası olmuş.evliliğin hep olumsuzlukları paylaşılıyor.

biraz da kişinin ve karşısındakinin pozitif olmasına da bağlı sanki.
Allah yuva kuranları korusun, mutlulukları kat kat artsın. ben gibi kurma aşamalarında olanlar da mutlu olur inşallah...... sevgiyle...

bende duydum pohh var evleniyorsun dediler :umursamaz:
aşk biter dediler :umursamaz:
pişman olursun dediler :umursamaz:
evet pişman olduk hemde deliler gibi...boshayallersmile
Neden evlenmek için bu kadar bekledik diye :kedi:

hayatımın anlamı onsuz hayatı düşünemiyorum en güzeli ona sarılıp uyumak korktuğumda hemen yanıbaşımda her anımda sevincimde,üzüntümde her an özlediğim aşkım

Çok güsel şeyler yazmısısınız..
Sevgi ve saygı olduğu sürece mutlu bir evlilik olur..
Sevdiğim insan nişanlımla birlikte inş.bizimde mutlu bir evliliğimiz olacak...
Çabuk geçsin zaman aşkımın kollarında uyumak istiyoommm:asigim:

Güzel Topic açmışşsın diyen arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.

Ne güzel yaw baksanız herkez mutluymuş demekki.

Gerçekten çok güzel bir konu açmışsın. Kocalarımızın KK' de dedikodusunu yaparken hep olumsuz yanlarını anlatıyorduk. Sayende mutlu olduğumuz anları düşündürttün " gerçekten benim kocam iyimiş" dedirttin bize teşekkürler.

Ben de 5 yıllık evliyim. Tabiki evlilik gibisi yok. Ama hayat koşulları, aile faktörleri her zaman evlilik dört dörtlük olmuyor. Bunun için biraz sağlam karakter gerekiyor. Ne olursa olsun burda eşimi anlatmak yetmez. Onunla ilgili diyebileceğim tek şey bütün zorluklarda, olumsuzluklarda her zaman yanımda olduğu için çok mutluyum. Hayatımda ona çok şey borçluyum. Eşimi ve kızımı çok seviyorum. Onlarsız bir yaşam düşünemiyorum.

6 yıl beraber olduktan sonra
yaklaşık 2.5 aydır evliyim zemuszemus
şimdi geceleri kalkıp onu yanımda gördüğümde diyorumki :Allahım neden daha önce evlenmemişiz
O benim hayatımın anlamı herşieyimden vazgeçerim kocamdan asla...
Allah herkese nasip etsin darısı olmayanların başına hihoyyyt

bende duydum pohh var evleniyorsun dediler :umursamaz:
aşk biter dediler :umursamaz:
pişman olursun dediler :umursamaz:
evet pişman olduk hemde deliler gibi...boshayallersmile
Neden evlenmek için bu kadar bekledik diye :kedi:

bende bu pişmanlığı yaşayacağım sanırımmm...

Eşim benim duamdı, Allah'a hep dua ederdim "hayırlı birisini, beni seven, gözlerinin içine her baktığımda şükretmeme sebeb olan adamı" ver diye.. Çok şükür böyle de oldu, 4,5 yıllık birlikteliğin ardından 7 aylık evliyiz hamdolsun..
Onun olgunluğu, feraseti, her ortama ayak uydurması, yemek yaparken yanıma gelip yardım edeyim mi demesi, masayı birlikte kurup birlikte toplayışımız, dedikodusuz fitne siz fesadsız, safiyane oluşu, onunla el ele yürümek, gözlerinin içine bakarak büyümek, onun yanındayken ilkokul çocugundan farkım yok öyle neşeli oluyorum ki, her tür muhabbetimi gülerek dinliyor :) şımarıyorum onun yanında, kimsenin olmadğı zamanda en iyi dostum, kaybettiğim babamın merhameti, uzakta olduğum annemin şefkati o, gülmekten yanaklarımın ağrıdığı arkadaşım, sigaradaşım, efkârlandığımda sessizliğim, sevgilim, eşim o benim.. adam gibi adam..
ne kadar şükretsem azdır, o benim duamın kabul oluşu.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…