Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

bana nasip olmadı ve artık olcağını sanmıyorum geç gelen nimet nimet değil külfet bence çok yalnızım mutsuzum yıkıldığımda omzuna yaslanacağım bi eşim yok çok şanslısınız

Geceleri yanimda horlayan herifimin olmasi

Saka bir yana evliligimizle ilgili kotuden cok iyi seyler aklimda bu sebebten dogru insani buldugunuza inaniyorsaniz evliligi geciktirmeyin :)

Bas basa yemek yemek tv izlemek uyumak sohbet etmek sakalasmak cocuklasmak bunlarin hepsi evliligin guzel anlari ve yanlaridir dogru insanla paylasildigi surece :)

ahh ahh bu konuda sayfalar yazarım

üşüdüğümde beni saran bir eş
yorulduğumda masaj yapan biri
canım sıkıldığında senden değerli mi güzelim diyen erkeğim

onu çok seviyorum ve seviliyorum umarım herkes mutlu bir yuva kurar.
evlenme diyenleride takma kötü bişey olsa kendileri evlenmezlerdi

Ben de anlamıyorum hiç biz evlendikte ne oldu diyenleri evlenmeden evlilikten soğutuyorlar insanları .. Burada iyi yönlerini okuyunca evlenesim geldiii ama daha 20 ay vaar

Ben de anlamıyorum hiç biz evlendikte ne oldu diyenleri evlenmeden evlilikten soğutuyorlar insanları .. Burada iyi yönlerini okuyunca evlenesim geldiii ama daha 20 ay vaar

aynı seyi bugun ben yasadım evlenince degişiyo diyolar eslerine ve ben üzüldüm ben öyle olmak istemiyorum diye agladım

aaa bu benım konum ne kadar mutsuzsam o kadar da mutluyum konularıma bakanlarda bılırler zaten. bazen ınsan çatlama derecesıne gelıyo yeter artık herseyı bırakıp cıkıp gıdeyım nereye olursa olsun dıyo ne kadar seversen sev canına tak edıyo ammaaa gel gelelım kı bı basın agrıdıgında senın ıcın endıselenen canın sıkıldıgında neyın var hayatım dıyen yada herseyı bazen annenıze bıle anlatamadıgınız seylerı paylasabıldıgınız hayat arkadasınızın olması aksama kadar dıdıstıgın artık tek kelıme etmıycem bıttın benım ıcın dedıgınde hadı yatalım uykumuz geldı dıye elını uzatıp yuzune sevgıyle gulumseyerek bakan elınden tutup yataga gırdıgınızde sıze sarılıp sen uzulme yuzunu asma kıyamam dıyen bı ınsanla yasamk kadar da guzel bısey yok. bız kadınlar cok yufka yureklıyız heme affedrız tabı onemlı olan hıc uzulmememız ama karsımızdakı de ınsan sonucta mızacları geregı bızden daha sert daha yuzeysel bakıyorlar olaylara ama Allah hepımızı ıyılerle karsılastırsın. benım şükrüm şu ki çok şükür şiddet görmedim elını bıle kaldırmadı bana zarar vermedı yıne cok şukur kı benı aldatmadı yanı daha yakalamadım suphe bıle etmedım sımdıye kadar ınsallah ta olmaz oyle bısey kabul edemeyecegım bısey cunku. ya evlılık cok baska bısey var kendı babanızın evınde bıle yerı gelıyo kardeslerınızle annenızle babanızla ters dusuyosunuz normaldır yanı bıdeen az 18-20 yıl farklı ortamlardan cıkıp bırden aynı evde yasamaya baslıyosunuz tabı kı farklılıklar olacaktır cok normal bence.iyi gunde kotu gunde sonucta Allah mutluluk versın hepimize yuvalarımıza huzur versın selametle

Ben de yeni evliyim ama aynı evi paylaşmak çok güzel en güzel yanı birlikte uyumak o sevgiyi ve şevkati hissetmek bence :).

Boşuna konuşuyorlar, bekarlık sultanlık derler, ama bekarlık var bekarlık var.
8 senedir flört ediyorum sevdiceğimle, zaten hemen hemen her yaptığımız bir, her anımızı beraber geçiriyoruz.
Ne anladım ben böyle bekarlıktan?
Elimi valizi alıp kimseye hadi ben gidiyorum eyvallah diyip gidemedikten sonra?
Aklıma gelen çılgınlığı yapamadıktan sonra?
Yani biz evlendikte ne oldu demekle olmuyor, ki, eminim onlara da aynı şeyler söylenmiştir ama sonuç evlenmişler..
Dünyanın kanunu..

Son düzenleme:
Tabiki canıım çok tatlı telaşlar Herşeyim hazıırr Kuzu kuzu bekliyorum

tatlım Allah c.c mutlu mesut etsin inşaAllah evinizden sofranızdan huzur eksik olmasın benimde düğünüme 35 gün kaldı çoook heyecan verici bir duygu isteyen herkese hayırlı insanlarla nasip olsun evlilik hazırlığı yaparken nasıl bakım yaptın saçlarına vücuduna bunu merak ediyorum cevap verirsen çok sevinirim ben araştırdım baya ama tam olarak yazan yok ya da ben bulamadımm :2:

Amin canım inşallah Sanada hayırlı uğurlu olsun, inşallah bir ömür mutlu olursun
Her zamanki bakımlarımı yaptım.. Extra hiç birşey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…