- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
evlilik çok güzel bir şey, kalplerimizin sıcaklığı hiç bitmesin. evliliğin güzel yanlarından bazıları;
mutfakta birlikte kek yapmak, birlikte sofra hazırlamak, evin içinde tuhaf şarkılar söylemek, birbirine sürekli şarkı armağan etmek, karda koluna girip yürümek düşmemeye çalışarak, kocaman kızı kucağında taşıyan bir adamın olması ve böylece çocukluğuna geri dönmek, kapris yapmak, kucağına yatırıp saçlarını okşamak, sonuna kadar şımarmak, aynı tabaktan yemek, onun kocaman kıyafetlerini ütülerken şükretmek, kitaplar hakkında konuşmak, birlikte kitap okumak, hiç konuşmadan susana kadar seni dinlemesi, nerdeyse bütün alışveriş kararlarını onaylaması yerinde bulması, onu çocuğunu giydirir gibi giydirmek, atletin çıkmış üşürsün deyip düzeltmek.,birlikte ailedekilere hediye alma planları yapmak.. ooo bir sürü.
Allah herkese nasip etsin bu mutlulukları, cennet yuvasını...
masallah canimm Allah daim etsin mutlulugunuzu.. Ben nisanliyim ve 10. ayda evleniyorum.. malesef cevremden hep kötü seyler duyuyor görüyorum.. Aaa evlenipde napcan, daha yasin kücük.. (23 yasina giriyorum nisanda) evlenince görürsün.. yanni hic kimse iyi yanini anlatmiyor hep kötü yanlarini.. o yüzden iyi ki okudum bu konuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?