• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Bu aralar çok duyuyorum "aman napıcaksın evlenipte" :1rolleyes:
eee bunu diyen evli ama genelde :roflol::roflol:
Biliyorum Kadınların en büyük problemi yapıp sonra karşısındakine olumsuzları anlatmak.yerimseniben
Merak ediyorumn Bende Paylaşım İstedim buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

kim demişse halt etmiş:mymeka:,bence evlilik geçim durumuna göre,maddiyata,göre,aşka göre zaten değişiklik gösterebilen bi kavram,bunların hepsini dengede tuttun mu evlilik gibi güzel birşey yoktur eminim..ben tavsiye ederim açıkçası,umarım hep böyle devam eder.....:nazar:

benim evliliğimin en güzel yanları
işten yorgun argın eve gittiğinde kocacığımın masaj yapıyımmı bitanem demesi
yemeğin tam kıvamı tutmadığında olsun elllerinden ne olsa yerim demesi
yemekte ne eksik die mutfaktan bağırdığımda sennn demesi
bebeğimizi severken oğluşum sen ve annen bana bi hediyesiniz demesi
geceleri sevdiğin adamın koynunda uyumak her uyandığında onu görmek
sabah uyandığında onu seni izliorken görmek
bebek ağladığında sen yat ben bakarım demesi
geceleri korktuğumda beni wc götürmesi:):)
işyerinde kimseler görmedem bana bebeğimin annesi die göz kırpması
benim kocam dünyanın bitanesi başıma gelen en güzel şey iiki evlenmişim iiki bebeğimin babası o
seni çok ama çok seviorum hayatımın anlamıııı

benim kocam dünyanın bitanesi başıma gelen en güzel şey iiki evlenmişim iiki bebeğimin babası o

delikafadulden hemen evlenmek istiyorummsırnaşık şey

eğer gerçekten sevdiğinize ve sevildiğinize eminseniz birazda mantıklı geliorsa o kişi size hiç durmayın ozaman aşk hiç bitmio malesef maddiyatda önemli onun için körü körüne aşık olmayın:D ama olursanızda asla bırakmayın RABBıM herkese benimki gibi bir evlilik nasip etsin maşşallah diyelim lütfen bu arada resmi yeniledim görünüomu

evliliğin en güzel yanı....
6 aylık evli olarak;
gece kabustan çığlık çığlığa uyandığımda beni sakinleştiren ben uyuyana kadar gözünü kırpmadan bekleyen aşkımla uyumak,
yorgun olduğumda niye yemek yaptın ki atıştırırdık diye beni daha fazla yormayan dünya iyisi bi eşimin olması,
evde her konuda bana yardımcı olması,
kendini kötü hissettiğin her an yanıbaşında olması,
kısacası aşkımın hayatımda olması...
ayy çok seviyom ben aşkımı yaa

evliliğin en güzel yanı....
6 aylık evli olarak;
gece kabustan çığlık çığlığa uyandığımda beni sakinleştiren ben uyuyana kadar gözünü kırpmadan bekleyen aşkımla uyumak,
yorgun olduğumda niye yemek yaptın ki atıştırırdık diye beni daha fazla yormayan dünya iyisi bi eşimin olması,
evde her konuda bana yardımcı olması,
kendini kötü hissettiğin her an yanıbaşında olması,
kısacası aşkımın hayatımda olması...
ayy çok seviyom ben aşkımı yaa

maşallah :nazar:

eğer gerçekten sevdiğinize ve sevildiğinize eminseniz birazda mantıklı geliorsa o kişi size hiç durmayın ozaman aşk hiç bitmio malesef maddiyatda önemli onun için körü körüne aşık olmayın:D ama olursanızda asla bırakmayın RABBİM herkese benimki gibi bir evlilik nasip etsin maşşallah diyelim lütfen bu arada resmi yeniledim görünüomu
durmamak için şartların olgunlaşması lazım:gitme:
birde bu soruyu 7/8 yıllık evlilere sormak lazım kaydirigubbakcemile3

evlenmeden boşanmak istemiyorumsırnaşık şey

bende 2 yıllık evliyim hamileyken hep yattım bana eşim baktı her sabah kahvaltı hazırladı bana çıkmadan gelince dışardan alıp geldi serumlarla beslenirken tv rahat izleyim diye koltukları birleştirdi düşük tehlikem vardı hep ağladım oda bana o bizi bırakmıycak dedi hep teselli etti geceleri beni korkunca hala bile wcye götürdü erken doğum yaptım bebeyime bişey olursa diye sabahlara kadar ağladım bana o çok güçlü emin ol dedi her durumda her zaman yanımdaydı her durumda arkamdaydı işten gelince kızıma bakıp benim 2 saat bile olsa uyumamı sağlayan tek kişi ona biçok şey borçluyum manevi çöküşteyken benim elimden tuttu kızım ölürse ben naparım derken beni öyle bi motive ettiki iyiki varmış iyiki benim eşimmiş rabbim herkese güzel evlilikler hayırlı kısmetler versin

biz 3 yıllık evliyiz ama 7 senedir beraberiz tabiki değişine bazı noktalar oluo ama saygıyı koruduğun sürece sevgi peşinden gelio
kesinlikle katılıyorum alkisalkisalkis
zaten aradaki saygıyı koruduktn sonra bir ömür devam eder diye düşünüyorum

evlenmeden boşanmak istemiyorumsırnaşık şey
:roflol:

kızlar ne güzel paylaşmışsınız,hep mutlu olun inşallah opuyorumnanaktan
speedy ben de senin gibi etraftan evlilik hakkında hep kötü şeyler duyuyorum,evlenip n'apcan hayatını yaşa falan diyorlar. ee kocamla hayatımı yaşayamam mı ben bilmiyorumkismile
ama kızlar sizlerin yorumunu okuyunca evlenesim geldi kaydirigubbakcemile3

vayyy be masallah canim..:nazar: Bu konu basligi da super olmus acan arkadasin ellerine saglik..Biktim olumsuz yorumlardan..

Back