- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
kendini yıpratmadan ayrılma sürecini yaşa ve önüne bak cnm daha çok gençsin ve emin ol mutsuz bir evlilik ,her türlü yolu denemene rağmen değişmiyorsa,yapabilecek şey kalmamıştır,bence çok pişman olacakSanırım herseyi yapmışım sözde iki uç hafta once 1 ay muddet vermistim duzelmesi icin ve tedavi icin fakat hala umursamaz
Annemin isi iyi dememis miydin?Ailem manen arkamda ama maddi olarak guclerinin yeteceklerini sanmiyorum benimde cesaretimi bu kırıyor sanırım.
sus sus, böyle deyince küsüyor :)Ayrica "Oda 25 yasinda" demis. Bina mi 25 yillik simdi anlamadim
sus sus, böyle deyince küsüyor :)
Yaşın çok genç daha. Boşanip bosanmamak senin kararin ama bence gir bir universite oku. Bir de part time işe gir. Hem oku hem çalış kocana da bu kadar değer verme. Onemli olan sensin derim.Ben 19 yasindayim. 10 aylik evliyim ama esimle hic anlasamiyoruz. Oda 25 yasinda aslina koru korune asik olarak evlenmesemde severek isteyerek evlendim. Ama oturup 5 dk konusamiyoruz bile tabiri caizse mal gibi asosyal resmen ve cok ilgisiz surekli tartisiyoruz insan gibi karsima aliyorum bak uzuluyorum diyorum skntimi dile getiriyorum hic bisey demiyor ozaman bosanalim diyorum susuyor yine ailesi cok kotu yetistirmis sen otur evde anana bak biz sana bakcaz diye ozguveni duygularini hep bastirmislar ben evlendikten sonra ogrendim bukadar oldugunu aileside zaten bana karsi dolduruyor ben yokmusum evli degilmisiz gibi davraniyorlar 1 aydir ailesiylede konusmuyorum esim hep ailesini savunuyo neyin ne oldugunu gormuyo ama artik cok yoruldum daha 19 yasindayim ve bunaldim bosanmak istiyorum ama kararsizim bosanirsam kendi ayaklarimin ustunde durmak zorundayim esimle hic bir sekilde konusup anlasamiyoruz en ufak konusmamiz tartismaya donuyor ne yapicam bilmiyorum
Ben 19 yasindayim. 10 aylik evliyim ama esimle hic anlasamiyoruz. Oda 25 yasinda aslina koru korune asik olarak evlenmesemde severek isteyerek evlendim. Ama oturup 5 dk konusamiyoruz bile tabiri caizse mal gibi asosyal resmen ve cok ilgisiz surekli tartisiyoruz insan gibi karsima aliyorum bak uzuluyorum diyorum skntimi dile getiriyorum hic bisey demiyor ozaman bosanalim diyorum susuyor yine ailesi cok kotu yetistirmis sen otur evde anana bak biz sana bakcaz diye ozguveni duygularini hep bastirmislar ben evlendikten sonra ogrendim bukadar oldugunu aileside zaten bana karsi dolduruyor ben yokmusum evli degilmisiz gibi davraniyorlar 1 aydir ailesiylede konusmuyorum esim hep ailesini savunuyo neyin ne oldugunu gormuyo ama artik cok yoruldum daha 19 yasindayim ve bunaldim bosanmak istiyorum ama kararsizim bosanirsam kendi ayaklarimin ustunde durmak zorundayim esimle hic bir sekilde konusup anlasamiyoruz en ufak konusmamiz tartismaya donuyor ne yapicam bilmiyorum
Ben 19 yasindayim. 10 aylik evliyim ama esimle hic anlasamiyoruz. Oda 25 yasinda aslina koru korune asik olarak evlenmesemde severek isteyerek evlendim. Ama oturup 5 dk konusamiyoruz bile tabiri caizse mal gibi asosyal resmen ve cok ilgisiz surekli tartisiyoruz insan gibi karsima aliyorum bak uzuluyorum diyorum skntimi dile getiriyorum hic bisey demiyor ozaman bosanalim diyorum susuyor yine ailesi cok kotu yetistirmis sen otur evde anana bak biz sana bakcaz diye ozguveni duygularini hep bastirmislar ben evlendikten sonra ogrendim bukadar oldugunu aileside zaten bana karsi dolduruyor ben yokmusum evli degilmisiz gibi davraniyorlar 1 aydir ailesiylede konusmuyorum esim hep ailesini savunuyo neyin ne oldugunu gormuyo ama artik cok yoruldum daha 19 yasindayim ve bunaldim bosanmak istiyorum ama kararsizim bosanirsam kendi ayaklarimin ustunde durmak zorundayim esimle hic bir sekilde konusup anlasamiyoruz en ufak konusmamiz tartismaya donuyor ne yapicam bilmiyorum
Turkiyede genellikle doktorlarin tercih etmedigi bir yontem bu. Ama evet dogum yapmamis kadinlara da spiral takiliyormuş.Bisey sorucam konunun basında cocugum yok spiralle korunuyorum demiş. Hiç cocuk dogurmamıs biri spiralle korunabilir mi? Benim bildigim bir dogum yaptıktan sonra takılıyor. Yanlısmı biliyorum acaba merak ettim.. Herkeste fake diyince sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?