Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

Sanırım herseyi yapmışım sözde iki uç hafta once 1 ay muddet vermistim duzelmesi icin ve tedavi icin fakat hala umursamaz
kendini yıpratmadan ayrılma sürecini yaşa ve önüne bak cnm daha çok gençsin ve emin ol mutsuz bir evlilik ,her türlü yolu denemene rağmen değişmiyorsa,yapabilecek şey kalmamıştır,bence çok pişman olacak

Ailem manen arkamda ama maddi olarak guclerinin yeteceklerini sanmiyorum benimde cesaretimi bu kırıyor sanırım.
Annemin isi iyi dememis miydin?
Evlenmeden once nasil geciniyordunuz?
Mahkeme sana takilan tum takiyi verecek zaten bir de..

Herkes yaşa takılmış ama bu durumun yaşla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Eşinin yetiştirilme tarzı ve kişiliğiyle alakalı.
Ben de 19 yaşında evlendim sizin. Eşim de yine sizinki gibi 25 yaşındaydı ve ben evliyken üniversiteyi okudum.
Size tavsiyem eğer boşanmakta kararlıysanız asla çocuk yapmayın ve okulunuzu bitirip mesleğinizi elinize alın.

Yaşın çok genç daha. Boşanip bosanmamak senin kararin ama bence gir bir universite oku. Bir de part time işe gir. Hem oku hem çalış kocana da bu kadar değer verme. Onemli olan sensin derim.

Bisey sorucam konunun basında cocugum yok spiralle korunuyorum demiş. Hiç cocuk dogurmamıs biri spiralle korunabilir mi? Benim bildigim bir dogum yaptıktan sonra takılıyor. Yanlısmı biliyorum acaba merak ettim.. Herkeste fake diyince sormak istedim.

Bir olumsuzluktan kacmak icin baska bir olumsuz durumun ortasina atmissin kendini. Yasinda cok kucuk. Ben suna inaniyorum bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur. Esinin degisecegini sanmiyorum daha ilk gunlerde boyleyese ilerleyen zamanda seni daha cekilmez zor gunler bekliyor olabilir. Umarim su durumun uzerine birde bebek eklemezsin iyi dusun iyi tasin hayat senin sonradan altindan kalkman saha zor daha karisik bir hale getirmemek icin senin icin dogru olan seyleri yap. Bu bosanmak olur yada olmaz icinde bulundugun durumu hizden daha iyi goruyorsun iyi analiz yap.

Öncelikle aranızda ne olursa olsun aileleri karıştırmayın daha kötü oluyo biraZda tatlı dille yaklaşmayı deneseniz şikayer eder gibi değilde.Evliliğin ilk yılları genelde sorunlu olur birde çoçuk düşünmeyin sorunlar aşılana dek.

Tatlım bu nedir erkek sen olmuşsun resmen evde.biz öyle yetiştirdik nedir ya kız çocuğu mu bu evlendirmeyeydiler o zaman.ay büyü mü var yaa

tüh konu sahibi gitmiş. aslında bu konular ibretlik kızlarımız hep okumalı. evden gitmek amaçlı küçük yaşta evlenince bunların olması normal. evlilik kurtarmaya çalışsın. kurtulmazsa da nafaka alıp üniversite okuyup meslek sahibi olsun

Ailesiyle birlikte yada yakın mı oturuyorsunuz? Biraz uzaklaşmak iyi gelir belki.

Evlenmek de boşanmak da bence o kadar kolay olan şeyler değil. Birincisi çok fazla boşanma kavramını evliliğinize yansıttığınızı düşünüyorum Eşiniz sizden ve evliliğinizden soğumuş olacak ki ailesinin sözüne önem veriyor diyorsunuz... Eve geldiğinde farkı bir atmosfer olsa eşiniz zaten sizden vazgeçip ailesinin sözüne önem vermez. Çok aşırı stres size ve eşinize zarar veriyor. Biraz ilgisini üzerinize çekerseniz ve en ufak tartışmada boşanma konusu açılmazsa evlilik rayına oturur gibi... Her şey pat diye olacak değil.

Turkiyede genellikle doktorlarin tercih etmedigi bir yontem bu. Ama evet dogum yapmamis kadinlara da spiral takiliyormuş.

Herkes de bir yaş problemi
19 yaşında evlenmeseydin
Birini yargilarken yaşadığı şartı, konumunu bilmeden topa tutmaya ne kadar merakliyiz
Siz şanslı olabilirsiniz ama o değilmiş. Napsin ölsün mü şimdi ?
Küçük yaşta evlenmedim ama evlenen birine de bu kadar yuklenmedim lütfen ya..

Konu Sahibi yasaklanmissin ama yinede yazıyorum. Evliliğin 1 2 yılı zaten çok zor geçer alışma süreci diyorum ben ona. Umarım düzelir evliliğin. Ha bu arada çocuk yapıp yapmamak sana kalmış ona ben karışmam çünkü ben buyutmeyecegim için söz hakkımda yok..

milletin yaşına takılanları anlamıyorum
19 yaşında evlenmiş onun tercihi
bunu yargılamak kimseye düşmez
bu durumda ailesinden uzak durmanız gerek
biraz zamana bırak bakalım
şuan boşanmayı düşünmek için erken

Arkadaşın durumu hakikaten zor...huzursuz ve mutsuz bir yuva çok üzücü...sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor.Herkes ne ümitlerle güzel hayaller kurarak evleniyor.Yürümüyorsa boşanmalı ancak henüz erken bu karar için....Biraz da sabretsin baktı ki olmuyor boşansın...sonuçta evlilik tek tarafla yürüyebilecek bir kurum değil Yaşı da çpk genç hem okur hem çalışır...kendiş ayakalrı üstünde durabilir...ama biraz daha beklemek gerekli bence acil kararlar vermemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…