• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

rosechine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
362
1
46
İstanbul
iyi giden sadece 1-2 ayımız oldu sinema krizimizden sonra..zaten çoğunluğu iş seyahatlariyle geçti.1,5 aydan sonra özüne döndü zaten hatta ne özü tam bi odun oldu..zaten özünde de bencil biriydi odunluğuda eklenince katlanılmayacak hal aldı bu..ama hiç sözünün arkasında durmadı adam!olamadı..

gelelim yaşadıklarıma..eski konumu bilmeyenler için özet geçmeliyim sanrıım yoksa beni topa tutarsınız :) eşimle severek mücadele ederek kendi imkanlarımızla evlendik ikimizinde işi mesleği yerinde..ama eşim benim çalışmamı tasvip etmeyen ,sürekli çocuk isteyen bir koca türü..bu istekleri çoğu zaman kavgaya döndü hatta.eksi konumdada var..eşimin bana attığı en büyük kazık bugünlerimize gelmemeize neden olan olay;bana iş yemeği olduğunu söyleip iş yerinde ki biri bayan biri erkek(bekar) arkadaşıyla sinemaya gitmesi ve benim tahminlerim sonucu olayın ortaya çıkması..kopan ipler,boşanma aşaması,affetme süreci filan..bana okadar çok yalvarmıştı okadar çok mahçup ifades,i taşıdıki 1 hafta boyunca,sizlerin desteğiyle de herkez bi şansı hakeder düşüncesiyle ona o hakkı verdim..ama hiç güvenemedim ,hiç eskisi kadar canım kadar sevemedim ona..meğer güven ne kadar öenmliymiş evliliklerde..allah kimseyi bu duygudan eksik etmesin..

eşimin iş yerindeki kızı epey analiz edip araştırmıştım ve kimseden tek iiyi duyum almamıştım.hekez çok tehlikeli,daha önceki işinden patronun karısı tarafından kovuldu,evli erkeklere askıntı bi tip diye bi sürü laf duydum ..eşime ya sen ayrılcaksın yada o diye baksı yapmıştım ama kızın zaten taşınacağını haizran gibi kendi çıkacağını söyledi ..sustum..haziran ayı geçeli 1 ay olcak hala orda..

geçen zaman zarfı içinde sanki hiçbişey olmamış,evl,liğimizi bitirecek sebep o kız değilmiş gibi herşey normale döndü..gene kızın ismi geçiodu günlük anlattığı olaylarda..hiç takmadım ..haftasonu eşimle yemeğe,alışverişe çıktığımız zaman 2-3 sefer denk geldim.ben mağazada kıyafet bakarken o kapının önünde telde konuşuyodu kim dedim dosdoğru kıızn ismini verdi hayırdır dedim ya bugün bi dosya gelicekmiş biyerden geldimi diye aradm dedi ee diğer arkadaşını ara deyince de gerilmeler,savunmalar bişi olsa onu ararmıyım diye zırvalamalar filan..eşimle 5 gün fırsatımız varken egeye kaçalım dedik 4 gün bi otelde tatil yaptık en güneşlenirken o sahilde yürüodu filan gene teliyle konuştuğunu gördüm o gelince çaktrmadan teline baktım gene onu aramış ..sordum işler nasıl diye merak ettiğimden dedi ufak çaplı sert çıktım ama gene sustum..tatil dönüşü ben 2 günlüğüne adıyamana gittim iş için çok samimi arkadaşıyla beraber kaldılar arkadaşının eşi döndüğümde bana aklı hep sendeydi arayıp durdu seni dedi ama oysa beni bi kez aramıştı o akşam..en son olay ise;geçtiğimiz cumartesi yaşandı..ev işlerini bitirp uzandım uyuyakalmışım kapı sesine uyandım ama komşum zile basmadı kapıyı tıklattı eşim bunu duymadı..salona geçtim tv nin sesi epey açık kendi telle konuşuyor..kim dedim parmağıyla sus işareti yaptı kapdıktan sonra o dimi dedim ama bu kez çok sinirlendim evet o ama bugün çok önemli bi toplantı vardı sonuçlaını merak ettiğim için aradım dedi.seni artık dinlemiyorum bu kaçıncı oldu hep ben yokken arıyosun ndan rahatsız olduğumu evliliğimizin kopma noktası olduğunu ne çabuk unuttun deidm..bunları biliorum zaten bişi olsa konuşmaya devam etmemki dedi.etmeyeceksin istemiyorum karın istemiyor bundan daha önmeli bi neden olurmu ya dedim ama bağırdım bu kez..biranda o da deliye döndü ..lanet olsun bişi yapsamda haketsem keşke..bıktım triplerinden beni kuzuya çevirmek mi amacın tasma mı takacaksın boynuma yeter artık çok sıktın beni lanet olsun böyle evliliğe dedi..inanamadım su üstüne çıktı adam sanki boynuz takan elin adamlarınla konuşan benmişim gibi ben suçlu oldum..üstüme yürüdü üstelik..ne yapıosun iyimiisn sen bu neyin öfkesi hem suçlu hem güçlü dedim?dayanamıyorum dedi abajur bardak fırlattı attı ve çıktı gitti.gece 2de geldi sanki ortada hiçbişi yok yemek yemeyecekmiyiz dedi benim tabi gözlerim şiş..hepten delirdim nasıl bukadar rahatsın git ne yersen ye bu kadar nasıl dengesiz oldun sen dedim.yemek yedi ve yattı ertesi günde hiçbişe yokmuş gibi bana espiriyle karısık laflar atıp işe gittii..

eski okul arkadaşım avukat..ona gittim içimi döktüm..bana dava açmasını söyledim..çarşamba-perşembe gibi dava açacak..ve bundan hala haberi yok..sadece kendimden kurtarcam seni bukadar şikyetçi olduğunu bilmiyordum dedim..içimi dökecek kimsem yoktu patlayacak gibiydim annemi aradım ağlayarak anlattım kadın kahroldu babanada anlatalım çıkıp gelelim alalım seni dedi..hayır dedim çünkü eşimin dengesizliklerine güvenmiyorum kalkıp babama ters bişi söyler olay çıkartır babam zaten hasta..dayanamzdım ben buna..okadar çareiszimki..hersey nasıl da iyiydi güzeldi..ağzımızın tadı yoktan yere kaçtı..ona sorsan herseyin sebebi benim ..nedensiz kıçkançlıklarla herseyi berbat eden kavga canlısı dırdırcı bi eşim ben..ama o dört dörtlük..

çalıştığım için akşam evde bile kıçımın üstüne oturamıyorum..yemek ütü filan bayağı zaman alıyor.kendisi sofraya tek çatal koyup,yatağını düzelten hatta çıkardıklarını kili sepetine atmaya tenezzül eden bi zat değildir..sohbeti yoktur ama at yarışı veya borsayla ilgili konu açarsan sabaha kadar konuşur..ideallerimiz,planlarımız,aylık gidelrler konusunda konu açılınca sen iadre ediyosun ne kadarsa vereyim der kapatır konuyu..akşam belki bi dizi izlemek istersin mümkün değildir o hangi kanalı izlemek isterse o akişam o program izlenecektir..kendi çevresi ve sülalesinden biri gelince pervane olur benim çevrem akrabam arkadaşlarım gelince ağzını bıçak açmaz oturduğu yerde kalır gene tv kumandasını alır eline keyfine bakar..benciillikleri saymakla bitmez..üstüne bide "o kız" takıntısı ben yoruldum artık ve boşanıyorum..çok yara alıcam ama en azından evliliğimi devam ettirdiğim kadar değil biliyorum..bana yardm edin..boğazım düğüm düğüm..

canım başka sorunlarınız olabilir ama sende itiraf ediyorsun zaten o kız sende takıntı olmuş, gerçekten iş olabilir, erkekler iş işin birbirini arayınca sorgulanmaz ama bi kadın arayınca sorgulanıyor tabii, zaten bi iş çevirse açıkca onunla konuşuyorum demez, saklamaya çalışırdı, son zamanlarda saklamasının sebebi senin tepkin olabilir. iş konuşuyorlarsa eşin kıza nasıl eşim istemiyor falan desin ki garip olur
tabii ne iş yaptıklarını bilemiyorum yaptıkları işin içeriği bu telefon konuşmalarını gerektiriyor mu ona bakmak lazım birde

konunuzu hatırladım,hatta yorumlarda da bulunmuştum
üzüldüm demeyeceğim,sizi gerçekten haketmeyen bir adam profili var eşinizde..

canım başka sorunlarınız olabilir ama sende itiraf ediyorsun zaten o kız sende takıntı olmuş, gerçekten iş olabilir, erkekler iş işin birbirini arayınca sorgulanmaz ama bi kadın arayınca sorgulanıyor tabii, zaten bi iş çevirse açıkca onunla konuşuyorum demez, saklamaya çalışırdı, son zamanlarda saklamasının sebebi senin tepkin olabilir. iş konuşuyorlarsa eşin kıza nasıl eşim istemiyor falan desin ki garip olur
tabii ne iş yaptıklarını bilemiyorum yaptıkları işin içeriği bu telefon konuşmalarını gerektiriyor mu ona bakmak lazım birde

hayır çok önemli değil yani ertesi günü işe gidince zaten öğrenecek..dayanamıyo sanki 2 gün ayrı kalamaya illa arayacak..ya bide kız arasa bişi sorsa tamam diycem eşim arıyo özellikle..

konunuzu hatırladım,hatta yorumlarda da bulunmuştum
üzüldüm demeyeceğim,sizi gerçekten haketmeyen bir adam profili var eşinizde..

bunu söyleyen onlarca insan var..

hayır çok önemli değil yani ertesi günü işe gidince zaten öğrenecek..dayanamıyo sanki 2 gün ayrı kalamaya illa arayacak..ya bide kız arasa bişi sorsa tamam diycem eşim arıyo özellikle..

anladım canım, o zaman durum vahim, eşin kızdan hoşlanıyor demekki, çok zor bir durum senin için, eşin bu kız konusunu konuştuğunda ne diyor, sakin mi, kabalaşıyor mu

anladım canım, o zaman durum vahim, eşin kızdan hoşlanıyor demekki, çok zor bir durum senin için, eşin bu kız konusunu konuştuğunda ne diyor, sakin mi, kabalaşıyor mu

kızın konusunu açınca ki bunu çok açmadım açmıyorum..hemen onu savunuyor öyle biri değil ailesi şöyle durumları şöyle diye anlatıp duruyor.zaten sürkli acıdğından bahsediyor yani eşim çok acıyan merhametli bi tipmiş acınacak duruma kendi düşmüş duygusal davranarak ..hey allahım politikasına bak adamın yaaa..acısanda ölsende bitsende ben istemiyorum ya rahatsız oluyorum bunun daha başka açıklaması başka bi nedeni olurmu kızı hayatından çıkarmak için..haksızmıyım allah aşkına

diğer konunu da hatırlıyorum.
inşallah öfkeyle karar vermiyorsundur.
eşinin telefon konuşmalarının kaydını alma şansın var mı?
elinde kanıtlarının olması senin için daha iyi olurdu.
hiç değilse böyle birşey gerçekten varsa ortaya çıkarmış olurdun.
bu şekilde boşanırsan içinde bir acaba kalacak çünkü.
acaba beni aldatmıyor olabilir mi? diye.
buda zamanla pişmanlığa dönüşebilir keşke şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım diye.
şuan net olmayan bir durum üzerinden boşanmak istiyorsun.
adamın seni aldatıp aldatmadığından tam emin değilsin.
ama aldatıyorsa ortaya çıkarırsan için rahat olur hiç değilse.
aldattı ayrıldım dersin.
eşinin yaptığıda iş değil.
zaten bu konu nedeniyle sorunlar yaşamışsınız.
dikkatli olup hatasını düzelteceğine hala gözüne soka soka kızı arayıp durması pes yani.

Diger konunuzu hatirladim
Sizi hic hak etmeyen bir esiniz var rahatliga bak o kadar laf sozden sonra halen o kadinla icli disli olabiliyor sizi kaybetmek gibi bir korkusu yok adamin

önceki konunuda biliyorum ve sen bunu haketmiyosun canım. en az zararla nasıl çıkabilrsen bu işin içinden öyle yap. boşan yada boşanma biz diyemeyiz ama biçok şey bittiyse uzatmanında anlamı olmadığına inananlardanım maalesef :31:

dava açmadan önce bi kafanızı rahatlatın bence....
önce kafanızı boşaltın sonrasında açacaksanız yine açın davayı:34:
ama kendinize biraz zaman tanıyın...
eşinizin o kadınla görüşmeleri hoş değil,yada içeriği iş yada değil bilmyrz sizde bilmysnz...
şu an çok sinirlisin ve sinirle alınan kararlar hep hüsranla sonuçlanır..
size tek önerim şuandan itibaren derin derin nefes alın hayata güzel yönden bakın ben değerliyim,kimse beni üzemez kocamda olsa eğer üzerse yolumu çizerimm ama ben istediğim için olur bu saatten sonra heran boşanabilirim deyin ama icraat kısmını biraz askıya alın....lütfen kafanıız dağıtın biraz...
Allah yardımcımız olsun hepimizin..:1:

diğer konunu da hatırlıyorum.
inşallah öfkeyle karar vermiyorsundur.
eşinin telefon konuşmalarının kaydını alma şansın var mı?
elinde kanıtlarının olması senin için daha iyi olurdu.
hiç değilse böyle birşey gerçekten varsa ortaya çıkarmış olurdun.
bu şekilde boşanırsan içinde bir acaba kalacak çünkü.
acaba beni aldatmıyor olabilir mi? diye.
buda zamanla pişmanlığa dönüşebilir keşke şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım diye.
şuan net olmayan bir durum üzerinden boşanmak istiyorsun.
adamın seni aldatıp aldatmadığından tam emin değilsin.
ama aldatıyorsa ortaya çıkarırsan için rahat olur hiç değilse.
aldattı ayrıldım dersin.
eşinin yaptığıda iş değil.
zaten bu konu nedeniyle sorunlar yaşamışsınız.
dikkatli olup hatasını düzelteceğine hala gözüne soka soka kızı arayıp durması pes yani.

ortada kalmaktan da sıkıldım..ama artık benim meselem aldattımı aldatmadımı değil..eşimin benim fikrimi önemsememesi.rahatlığı bencilliği..ben bu sebebpten boşanıcam ..acaba diye hiçbişi klamayack aklımda..

Diger konunuzu hatirladim
Sizi hic hak etmeyen bir esiniz var rahatliga bak o kadar laf sozden sonra halen o kadinla icli disli olabiliyor sizi kaybetmek gibi bir korkusu yok adamin

buna deliriyorum işte...

kızın konusunu açınca ki bunu çok açmadım açmıyorum..hemen onu savunuyor öyle biri değil ailesi şöyle durumları şöyle diye anlatıp duruyor.zaten sürkli acıdğından bahsediyor yani eşim çok acıyan merhametli bi tipmiş acınacak duruma kendi düşmüş duygusal davranarak ..hey allahım politikasına bak adamın yaaa..acısanda ölsende bitsende ben istemiyorum ya rahatsız oluyorum bunun daha başka açıklaması başka bi nedeni olurmu kızı hayatından çıkarmak için..haksızmıyım allah aşkına

ya zaten gözlemlediğim kadarıyla öyledir, ya acıyorlardır ya yardımcı oluyorlardır, karısı yardım istese kılını kıpırtdatmaz yabancı bi kadın yardım istese hayır kurumuna dönerler, yardım için sıraya geçerler, arkadaş canlısı oluverirler falan
:27::27:

sen konuyu pek açmayarak iyi yapıyorsun önce net bişey duy gör ki, itiraz edecek savunmaya geçecek bi tarafı kalmasın, ama sen galiba çok içten ayrılmak istemiyorsun gibi geldi, geçmiş konularını bilmiyorum okumadım ama keşke düzene koyabilseniz herşeyi

eşin boşanma konusuna ne diyor, kolayca tamam mı dedi yoksa direndi mi

Son düzenleme:
bende hatırladım seni....
cesur bi karar vermişsin..
eşine ne zaman söylemeyi düşünüyosun bu durumu...

gayet açık ve nettir konu bence.
iki kişi, eş oluyorlar...
kadın da hassasiyetlerini kırılma noktasını açık açık eşine anlatıyor ve de diyorki ben bu konuda hassasım, gerekirse evliliğimi bile göze alırım....
ama koca çok da umrumda değil. sen ne düşünürsen düşün ve o kişiyi yanımdan ayırmıyorum sen yanlış anlıyorsun tavırlarında...

işte sorunda bu,
ilişkilere 3 kişinin dahil olması erkek yada kadın... olayı bitirir.

yani ilişkilerde önemli olan biziz sadece sen ve ben...

bunu anlamadıysa yorma kendini en iyisini yapıyorsun.. emin ol ne anlatırsan anlat anlayabileceği kadar dünya. çünkü o bunda yanlış görmüyor.

önceki konunuda biliyorum ve sen bunu haketmiyosun canım. en az zararla nasıl çıkabilrsen bu işin içinden öyle yap. boşan yada boşanma biz diyemeyiz ama biçok şey bittiyse uzatmanında anlamı olmadığına inananlardanım maalesef :31:

yok kalmadı hiçbişey.bencilliği rahatlığı batıo artk bana ..

dava açmadan önce bi kafanızı rahatlatın bence....
önce kafanızı boşaltın sonrasında açacaksanız yine açın davayı:34:
ama kendinize biraz zaman tanıyın...
eşinizin o kadınla görüşmeleri hoş değil,yada içeriği iş yada değil bilmyrz sizde bilmysnz...
şu an çok sinirlisin ve sinirle alınan kararlar hep hüsranla sonuçlanır..
size tek önerim şuandan itibaren derin derin nefes alın hayata güzel yönden bakın ben değerliyim,kimse beni üzemez kocamda olsa eğer üzerse yolumu çizerimm ama ben istediğim için olur bu saatten sonra heran boşanabilirim deyin ama icraat kısmını biraz askıya alın....lütfen kafanıız dağıtın biraz...
Allah yardımcımız olsun hepimizin..:1:

bunu bir önceki olayda denedim ben..ama noldu bakın diplerdeyim gene..sen konuş ben bildiğimi okuurum diyen bi koca tipi var karsımda ..ömür geçermi arakadaşım kendini benim yerime koyarmısın ?

ya zaten gözlemlediğim kadarıyla öyledir, ya acıyorlardır ya yardımcı oluyorlardır, karısı yardım istese kılını kıpırtdatmaz yabancı bi kadın yardım istese hayır kurumuna dönerler, yardım için sıraya geçerler, arkadaş canlısı oluverirler falan

sen konuyu pek açmayarak iyi yapıyorsun önce net bişey duy gör ki, itiraz edecek savunmaya geçecek bi tarafı kalmasın, ama sen galiba çok içten ayrılmak istemiyorsun gibi geldi, geçmiş konularını bilmiyorum okumadım ama keşke düzene koyabilseniz herşeyi

kk erkeklerinin yeni modası da "dertleşiyordum" .

sadece bu kızdan dolayı değil sanırım geçmişte yaşadığın diğer olaylarında birikimi sonucu en sonunda patlamışsın.
kesin kararını vermediysen biraz uzaklaş tatile çık.
enine boyuna iyice düşün.
eşinle de konuş.
o senin ciddiyetinin, seni ne kadar üzdüğünün farkında değil galiba.
seni kaybetme korkusunu hissettir bakalım nasıl davranacak.

canım eşin kızla telefon görüşmelerine iş için diyor..:ssz:inanmadım hiç...sen hemennn online işlemlerden tel.arama kayıtlarını alsana son3 ayın veriyolar işine yarar...çünkü bu kızla arasında bişiler varsa eğer:ssz:ozaman mesaj falanda atıyodur zaten mesajlaşma varsa bunu da iş için diye açıklayamaz...ne yani işle ilgili mi mesaj yazdım diicek.mesela gecenin yarısında atılan bi mesaj bişey yakalasan en azından boşanırkende gözün arkada kalmadan boşanırsın emin olursun yani sinir oluyorum şu evli adamlara yapışan sülükleri duydukça.:27::27::27::27::27:ve de onlar uğruna bir yuvanın yıkılıyor olmasına...

daha haberi yok..ama bıkmış sözde benden ..boşanmayıda mükafaat olarak görecektir heralde..

bende hatırladım seni....
cesur bi karar vermişsin..
eşine ne zaman söylemeyi düşünüyosun bu durumu...

bu akşam..

gayet açık ve nettir konu bence.
iki kişi, eş oluyorlar...
kadın da hassasiyetlerini kırılma noktasını açık açık eşine anlatıyor ve de diyorki ben bu konuda hassasım, gerekirse evliliğimi bile göze alırım....
ama koca çok da umrumda değil. sen ne düşünürsen düşün ve o kişiyi yanımdan ayırmıyorum sen yanlış anlıyorsun tavırlarında...

işte sorunda bu,
ilişkilere 3 kişinin dahil olması erkek yada kadın... olayı bitirir.

yani ilişkilerde önemli olan biziz sadece sen ve ben...

bunu anlamadıysa yorma kendini en iyisini yapıyorsun.. emin ol ne anlatırsan anlat anlayabileceği kadar dünya. çünkü o bunda yanlış görmüyor.

işte bu..özetlemişsin tüm olanları..evliliğimi bitirmeyi göze alacak kadar değerli demkki çıkamıo hayatmızda hanfendi..çkarmıo eşim..

Hakkında hayırlısı canım

tşk ederim canım..

Ben de diger konunuzu hatirladim.

Hatta sinema olayindan sonra esiniz bayagi bir pervane olmustu etrafinizda, biz de sevinmistik.

Diyecegim o ki, dava actiginizi duydugunda sanirim ikna etmek icin yine tutusacak hatta amuda falan kalkacak.

Sizin icin hayirlisi olsun. Sizi de esinizi de tanimiyorum ama siz ondan daha ustunsunuz gibi geldi bana.

Back