- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 34
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Daha çok eşimin hatalarını kabul etmemesi bana kızdigim şekilde davranması ve en ufak şeyde tehtit etmesikavga sebepleriniz neler mesela
Cocuk fln sakin yapmayin olmuyosa zorlamanin anlami yok..tehdit derken nasil ediyor meselaDaha çok eşimin hatalarını kabul etmemesi bana kızdigim şekilde davranması ve en ufak şeyde tehtit etmesi
İyiyken çok iyi ama anca eşimin herseyine tamam dersem benden iyisi yok.Boşanma niyetiniz varsa yaşınız genç, çoluk çocuk yokken boşanıp kaçın.
Boşanın boşanmayın diyemem. Ama mutlu değilseniz boşanıp kurtulmak için bence çok beklemeyin.
Daha çok eşimin hatalarını kabul etmemesi bana kızdigim şekilde davranması ve en ufak şeyde tehtit etmesi
Ne kadar sürelik evlisinizn?
Yok zaten kesinlikle çocuk düşünmüyorumCocuk fln sakin yapmayin olmuyosa zorlamanin anlami yok..tehdit derken nasil ediyor mesela
Dövmekle tehtit ediyorNasıl tehdit ediyor yani? Neyle tehdit ediyor?
Neyi dusunuyorsun peki daha..tehditlerinn birgun gercek olmasini mi?Dövmekle tehtit ediyor
Hiç dövdü mü peki? Bir de nasıl bir anlaşmazlıktan sonra tehdit etmeye başlıyor seni?Dövmekle tehtit ediyor
Eşime kalsa her konuda ben hataliyim.bakın soyke bi örnek vereyim mesela benim çok çok istediğim bişey var ki kendisi bana yaparım demişti ama sadce dedi üstünden yıl geçti geçen gün mevzuyu açıldı almam istesem bin defa alırdım bilerek almiyrm dedi ve gerckten oturup ağladım..bana kızdigi an küfür edip tehtit ediyor normalde bile konuşulmuyor bo şey anlatmaya kalksam resmen gecistiriyro benbu son sorum olcak esinin hatalari ne mesela sunu anlamak istiyorum eften puften seyler icin mi kavga ediyosunuz ona gore nasil davranman gerektigi hakkin da biseyler soyleyebilirim
İyiyken gayet iyi oluyor hep bi gayret diyorum suam ailevi olarak ta problemlerim var.biraz daha sabır diyorumNeyi dusunuyorsun peki daha..tehditlerinn birgun gercek olmasini mi?
Genelde ağzından tehtit eksik olmuyor çok aşağılayıcı bi konuşma üslubu var çok itici konuşuyorHiç dövdü mü peki? Bir de nasıl bir anlaşmazlıktan sonra tehdit etmeye başlıyor seni?
Eşime kalsa her konuda ben hataliyim.bakın soyke bi örnek vereyim mesela benim çok çok istediğim bişey var ki kendisi bana yaparım demişti ama sadce dedi üstünden yıl geçti geçen gün mevzuyu açıldı almam istesem bin defa alırdım bilerek almiyrm dedi ve gerckten oturup ağladım..bana kızdigi an küfür edip tehtit ediyor normalde bile konuşulmuyor bo şey anlatmaya kalksam resmen gecistiriyro ben
Eşime kalsa her konuda ben hataliyim.bakın soyke bi örnek vereyim mesela benim çok çok istediğim bişey var ki kendisi bana yaparım demişti ama sadce dedi üstünden yıl geçti geçen gün mevzuyu açıldı almam istesem bin defa alırdım bilerek almiyrm dedi ve gerckten oturup ağladım..bana kızdigi an küfür edip tehtit ediyor normalde bile konuşulmuyor bo şey anlatmaya kalksam resmen gecistiriyro ben
Özür dilerim yarım cevaplar için 3 yıllık evliyim.ailem seni aldatmiyir evine para getiriyor sus otur mantığında bi süredir ailemle de konuşmuyorum. ..Mahkeme karakol dedim daha önce buyur yok orda şikayet etmezsen insan değilsin dedi.zatne artık korkum kalmadı saygimda bitti hiç hayal ettiğim bi evliliğim olmadı yaniKeşke sorulara yarım yamalak cevap vermeseniz..
Kaç yıllık evlisiniz?
Başından beri böyle miydi?
Dövmekle tehdit ettiğinde hele bir yap karakol mahkeme gezersin bir güzel diyemiyor musun?
Ailene duyur girsinler araya, tehdit nasılmış görsün.
Korkma, korksan da belli etme.
Seni sindirmesine izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?