• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimin sonu yok sanırım :(

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
34
Merhaba arkadaşlar..
Benim derdim eşim.eşimle iletisimsizligim eşimin hayattan bikmis olmasi her zaman her konuda beni suçlaması..sürekli tehtit etmesi.. aslında biliyorum belkide boşanmak gerek ama hala bi umut devam ediyrm allahtan çocuğum yok diyorum ve uzun sürede düşünmüyorum.. ben bıktım artik yaşadığım herseyden. Ne yapacağım bilmiyrm sürekli kavga halindeyiz esimle.demind3n beri ağlıyordum

Bosanip bosanmamak senin kararin ama cocuk olmadan karar vermen gerekiyor. Cocuk olduktan sonra bosanman cok daha fazla zorlasacak ve ona daha cok muhtac olacaksin.

Daha çok eşimin hatalarını kabul etmemesi bana kızdigim şekilde davranması ve en ufak şeyde tehtit etmesi

bu son sorum olcak esinin hatalari ne mesela sunu anlamak istiyorum eften puften seyler icin mi kavga ediyosunuz ona gore nasil davranman gerektigi hakkin da biseyler soyleyebilirim

bu son sorum olcak esinin hatalari ne mesela sunu anlamak istiyorum eften puften seyler icin mi kavga ediyosunuz ona gore nasil davranman gerektigi hakkin da biseyler soyleyebilirim
Eşime kalsa her konuda ben hataliyim.bakın soyke bi örnek vereyim mesela benim çok çok istediğim bişey var ki kendisi bana yaparım demişti ama sadce dedi üstünden yıl geçti geçen gün mevzuyu açıldı almam istesem bin defa alırdım bilerek almiyrm dedi ve gerckten oturup ağladım..bana kızdigi an küfür edip tehtit ediyor normalde bile konuşulmuyor bo şey anlatmaya kalksam resmen gecistiriyro ben

Keşke sorulara yarım yamalak cevap vermeseniz..
Kaç yıllık evlisiniz?
Başından beri böyle miydi?

Dövmekle tehdit ettiğinde hele bir yap karakol mahkeme gezersin bir güzel diyemiyor musun?

Ailene duyur girsinler araya, tehdit nasılmış görsün.

Korkma, korksan da belli etme.
Seni sindirmesine izin verme.

Eşime kalsa her konuda ben hataliyim.bakın soyke bi örnek vereyim mesela benim çok çok istediğim bişey var ki kendisi bana yaparım demişti ama sadce dedi üstünden yıl geçti geçen gün mevzuyu açıldı almam istesem bin defa alırdım bilerek almiyrm dedi ve gerckten oturup ağladım..bana kızdigi an küfür edip tehtit ediyor normalde bile konuşulmuyor bo şey anlatmaya kalksam resmen gecistiriyro ben

pek anlayamadim.. basit seyler icin mi sorun cikiyo .. Istediginiz birseyi yapmadi diye aglamaniz ve bunun kavgaya donusmesi ilginc. Bir sure ailenizin yanin da kalmaniz iyi gelir gibi geldi bana esinizden pasif durmayin ne demek kufur ne demek tehdit..

Keşke sorulara yarım yamalak cevap vermeseniz..
Kaç yıllık evlisiniz?
Başından beri böyle miydi?

Dövmekle tehdit ettiğinde hele bir yap karakol mahkeme gezersin bir güzel diyemiyor musun?

Ailene duyur girsinler araya, tehdit nasılmış görsün.

Korkma, korksan da belli etme.
Seni sindirmesine izin verme.
Özür dilerim yarım cevaplar için 3 yıllık evliyim.ailem seni aldatmiyir evine para getiriyor sus otur mantığında bi süredir ailemle de konuşmuyorum. ..Mahkeme karakol dedim daha önce buyur yok orda şikayet etmezsen insan değilsin dedi.zatne artık korkum kalmadı saygimda bitti hiç hayal ettiğim bi evliliğim olmadı yani

Back