Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

Bir de uzun uzun yazıyor tatlım ben ağır işsizsem nasıl oluyor da işyerinde bacak Show yapabiliyorum? Kendinle çelişmedin mi sence de o yazdığından sonrasını da okumadım değmezsin de zaten yemek yiyorum sizin gibi boş ve cahil insanlarla uğraşamıcam gidin kendi kendinizi halledin yoksa yapan yok belli oluyor

ooo laf soktuğunu sandı

Ağır işsiz derken işin yok manasında demedim ki , bahsettiğin gibi çok yoğun çalışan yüksek mertebede biri değilsin. Yani boş vaktin çok demek istedim onu da mı anlamadın o yüksek ıq ile

Kendiniz için söylüyorum.
Lütfen uzmanlardan yardım alın. Kişiliğiniz, tavırlarınız çekilecek dert değil.
Eğer varsa gerçeken eşinize sabırlar diliyorum. Adam cennetlik.

Bacak açan konu sahibi, muhtemelen alıntılar karışmıştır :)
Bence ne olursa olsun böyle söylememelisiniz arkadaşlar pek hoş değil bu laflar.. Bi kadın olarak kimsenin böyle cümleler kurmaması gerek.. Neyse bu konuda ipin ucu bayaa kaçtı anlaşılan.. Bu tarz bi konunun içinde olmak istemiyorum.

Kendisi bunu meziyetmiş gibi anlatırken bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz ki..

Konuya baktim, ilk sayfaya ve son sayfaya baktim, üslubunuza baktim, konusma şeklinize, laflariniza, burda bile herkesle cok cirkin bi üslupla tartışma cikarabilmenize baktim ve şunu söylemek istiyorum, evliliginiz esiniz icin de zaman kaybi bence. Bu egoyla adama neler söylüyorsanız tartisma kaçınılmaz oluyor demekki.

Buradaki konun da zaman kaybı çünkü kafanda buradaki herkes sosyal yaşamda iki lafı bir araya getiremeyen ciddiye alınmayacak insanlar bu yüzden kimsenin cevabını ciddiye almayacaksın
zaten de cümlelerini kendine olan hayranlığından arındırıp sormadığın sürece kimseden sana yardımı dokunacak cevaplar alamazsın.

Açıktan değil de örgünden gidince ne oluyor açıktan okuyanları küçümser gibi bi hava sezdim sizde de, ben de açıktan okuyorum da alinmadim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…