- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.453
- 333
- 49
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ezik olmamak için senin gibi bacakmı açmalıyım :))Ay valla hiç uğraşamam zaten konunun devamından herşeyi anladım canım merak etme bakmaya da gerek yok.. İnsan bikaç cümlesinden kendini belli ediyo..
Bir de uzun uzun yazıyorTabi işine gelmedi mi hemen karşıya kabahat bul.
Sen kendini anlattığın gibi bir insan olsaydın burda kendi adınla ve resminle olurdun.
Çok dobrasın , doğrusun ya.
Şimdi gerçekten emin oldum. Ağır işsizsin , sahip olmadığı hayatı burda yaşıyor gibi gösteren birisin sadece.
Dur kız hemen ezikleme, eğitim görüyorum. Üniversite okuyorum , açıktan falanda değil he, örgün gidiyorum.
Evliyim üstelik. Sürekli okuyan, araştıran biriyim. Tüm günümü boş şeylerle geçirmem. Sadece bulaşık yıkamıyor,ütü yapmıyorum yani.
En son çalıştığım iş yerinde de personel sorumlusuydum.
Belki senin gibi bacak show yapsaydım birden müdürlüğe de yükselebilirdim
Bunlar insan karakterini analiz etmek için boş şeyler ama sen bundan anladığın için bunları yazdım.
Beğendin mi beni
ooo laf soktuğunu sandıBir de uzun uzun yazıyortatlım ben ağır işsizsem nasıl oluyor da işyerinde bacak Show yapabiliyorum? Kendinle çelişmedin mi sence de o yazdığından sonrasını da okumadım değmezsin de zaten yemek yiyorum sizin gibi boş ve cahil insanlarla uğraşamıcam gidin kendi kendinizi halledin yoksa yapan yok belli oluyor
Bu cümle de sana pek olmadı! ve niye bana böyle bişey yazdınki anlayamadım!!!ezik olmamak için senin gibi bacakmı açmalıyım :))
Bacak açan konu sahibi, muhtemelen alıntılar karışmıştır :)Bu cümle de sana pek olmadı! ve niye bana böyle bişey yazdınki anlayamadım!!!
Bence ne olursa olsun böyle söylememelisiniz arkadaşlar pek hoş değil bu laflar.. Bi kadın olarak kimsenin böyle cümleler kurmaması gerek.. Neyse bu konuda ipin ucu bayaa kaçtı anlaşılan.. Bu tarz bi konunun içinde olmak istemiyorum.Bacak açan konu sahibi, muhtemelen alıntılar karışmıştır :)
ayy pardonn sana değildi tabikki bu çok bilindik bişey malum şahsiyetin yaptığı artık nediyim bilemedim :))Bu cümle de sana pek olmadı! ve niye bana böyle bişey yazdınki anlayamadım!!!
aynen öyle olduBacak açan konu sahibi, muhtemelen alıntılar karışmıştır :)
Kendisi bunu meziyetmiş gibi anlatırken bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz ki..Bence ne olursa olsun böyle söylememelisiniz arkadaşlar pek hoş değil bu laflar.. Bi kadın olarak kimsenin böyle cümleler kurmaması gerek.. Neyse bu konuda ipin ucu bayaa kaçtı anlaşılan.. Bu tarz bi konunun içinde olmak istemiyorum.
Başkasına da söyleme bence.. Hoş bi yaklaşım değil ne olursa olsun karşındaki bi kadın.ayy pardonn sana değildi tabikki bu çok bilindik bişey malum şahsiyetin yaptığı artık nediyim bilemedim :))
Boşver kendisini anlatıyosa kendi sorunu.. Bence bizlere yakışmaz.Kendisi bunu meziyetmiş gibi anlatırken bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz ki..
tabikide değil ama burada konusu açılmış ve tartışılmış bir konuydu bu ama haklısınız tabiki seviyesine düşmemek lasımdı tekrar pardon alıntı yanlış oldu asla size değildi tabikiBaşkasına da söyleme bence.. Hoş bi yaklaşım değil ne olursa olsun karşındaki bi kadın.
Tabi işine gelmedi mi hemen karşıya kabahat bul.
Sen kendini anlattığın gibi bir insan olsaydın burda kendi adınla ve resminle olurdun.
Çok dobrasın , doğrusun ya.
Şimdi gerçekten emin oldum. Ağır işsizsin , sahip olmadığı hayatı burda yaşıyor gibi gösteren birisin sadece.
Dur kız hemen ezikleme, eğitim görüyorum. Üniversite okuyorum , açıktan falanda değil he, örgün gidiyorum.
Evliyim üstelik. Sürekli okuyan, araştıran biriyim. Tüm günümü boş şeylerle geçirmem. Sadece bulaşık yıkamıyor,ütü yapmıyorum yani.
En son çalıştığım iş yerinde de personel sorumlusuydum.
Belki senin gibi bacak show yapsaydım birden müdürlüğe de yükselebilirdim
Bunlar insan karakterini analiz etmek için boş şeyler ama sen bundan anladığın için bunları yazdım.Beğendin mi beni
Sizde zaten o safça bağlanmanın mutluluğunu aradığınızdan boşanmak istemiyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?