- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..cocugum yok ama bunu düzlecegini sanmıyorum nitekim bunun örnekleri tonla izliyoruz yada orda burda sahit oluyoruz.
Ben herzaman şuna cok inanıyorum; cok sevdigin birinden insanin cocugu olmalı
düşün cok sevdigin bir adam ve dahada güzeli ck sevidign adamla seni sonsuza dek baglıcak olan bir parçanız.
Şimdi yarın bigun huylarınız devam ederse birbirnize karşı , cocuga yazık olmıcak mı?
Kendileri müdür müdürHoldingin yönetiminden başını kaşıyacak zaman buldun demek gene geldin aynı milyonuncu konunu açtın :)
Holding işleri zor değil mi yav bu saatlerde gelip konu açıyorsun :)
olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..
ya bu kadar da dipnotta bahsettiğim kişiler olarak kendinizi ele vermeyin ya :)Ben sizin tüm konularınızı birleştirince iddia ettiğiniz işte çalıştığınıza inanamıyorum.
Hala bu evliliğin neden sürdüğünü de anlamıyorum.
şöyle düşünün boşanınca bundan sora hicbirsekilde bu insan hayatıızda yanınızda akşam eve gittiginizdeolacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..
ya bu kadar da dipnotta bahsettiğim kişiler olarak kendinizi ele vermeyin ya :)Holdingin yönetiminden başını kaşıyacak zaman buldun demek gene geldin aynı milyonuncu konunu açtın :)
benim her konumda sayfa sayfa yorumların oluyor, hayırdır hoca hanım nedir bu kadar hazmedemediğin şey?Kendileri müdür müdür
hem öyle hergün kk da takılanları başka sosyal hayatı yok diye küçümseyen
ama hergüne yeni bir konu ile başlayan
ama arkadaş müdür
Dünyanın ilk kadın müdürü
Neden hemen kıskandığımı düşündünüz ki? Size olumsuz bir şey yazan herkes sizi kıskanıyor mu? Kusura bakmayın da hayatınıza bakınca kıskanılacak bir yan göremiyorum. Sizin baya baya psikolojik sorunlarınız var egoistliğin ve narsistliğin yanında.ya bu kadar da dipnotta bahsettiğim kişiler olarak kendinizi ele vermeyin ya :)
tatlım ben kanıtlarsam bahsi geçen işimi, karşılığında sen ne yapacaksın? kimseye yalan borcum yok ama başkalarının hayatlarını kıskanıp sorgulayacağınıza biraz da kendinizi geliştirin derim..
haklısınız.. belki çocuk kurtarır yanılgısına düşüyorum ama biliyorum ki o da yolunda gitmeyen bir şeyleri değiştiremez.. eşimin de benim de psikolojik sıkıntılarımızın olduğunu artık düşünüyorum, bu evlilik her ikimize de iyi gelmiyor..
Holdingin yönetiminden başını kaşıyacak zaman buldun demek gene geldin aynı milyonuncu konunu açtın :)
Kendileri müdür müdür
ama arkadaş müdür
Holdingin yönetiminden başını kaşıyacak zaman buldun demek gene geldin aynı milyonuncu konunu açtın :)
Kendileri müdür müdür
ama arkadaş müdür
Niye seni kıskanayım ahaha trollün dibi!ya bu kadar da dipnotta bahsettiğim kişiler olarak kendinizi ele vermeyin ya :)
tatlım ben kanıtlarsam bahsi geçen işimi, karşılığında sen ne yapacaksın? kimseye yalan borcum yok ama başkalarının hayatlarını kıskanıp sorgulayacağınıza biraz da kendinizi geliştirin derim..
hepinize ayrı ayrı cevap yazıp zaman kaybedemeyeceğim..
senin müdür oluşunu hazmedemiyorumbenim her konumda sayfa sayfa yorumların oluyor, hayırdır hoca hanım nedir bu kadar hazmedemediğin şey?
ki en son muhatap olduğumda numaranı gönder, yüzleşelim demiştim, hala da arkasındayım sana verdiğim son cevabımın..
eğer yüreğin yoksa yüzleşmeye, sanal ortamdan lütfen daha da muhatap olmaya çalışma benimle, görüyorsun ki kaale dahi almıyorum..
Bana eşinizin evliliği tam bir zaman kaybı gibi geldiDİPNOT: Avatarımın değişmesi sizi yanıltmasın, ben o bazılarınızın inanılmaz fesatlandığı Passionate Woman
buradan filan mı yazmamı bekliyorsunuz? özelden numaranızı yollayın ben her türlü kanıtlarım da karşılığında siz ne yapacaksınız? asıl mevzu bu..Neden hemen kıskandığımı düşündünüz ki? Size olumsuz bir şey yazan herkes sizi kıskanıyor mu? Kusura bakmayın da hayatınıza bakınca kıskanılacak bir yan göremiyorum. Sizin baya baya psikolojik sorunlarınız var egoistliğin ve narsistliğin yanında.
Hadi kanıtlayın nerede hangi pozisyonda çalıştığınızı:))
sevdiğin adamdan çocuk yapma fikrine okey ..!cocugum yok ama bunu düzlecegini sanmıyorum nitekim bunun örnekleri tonla izliyoruz yada orda burda sahit oluyoruz.
Ben herzaman şuna cok inanıyorum; cok sevdigin birinden insanin cocugu olmalı
düşün cok sevdigin bir adam ve dahada güzeli ck sevidign adamla seni sonsuza dek baglıcak olan bir parçanız.
Şimdi yarın bigun huylarınız devam ederse birbirnize karşı , cocuga yazık olmıcak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?