Evliliğimi yürütemiyorum

Nagehan55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
22
22
88
46
Arkadaşlar dur kalk dur kalk bir evliligim var. Artık son zamanlarda bana ters baktın diye kavga çıkaran bir adam var. Sudan sebebler ve konuşamıyorum iletişim sıfır eskiden ben çabalardım. Konuşmak için bende sıkıldım ve benim tek kürek çekmekle olmuyor bunu anladım .hep boşanmak istediğini dile getiriyor bende artık tamam dedim .ben karşı koymayinca bu sefer kendiliğinden barisiyor. Artık istemiyorum onu hayatımda buna eminim ama ne var ki ailem bana hiç destek değil ve işim yok. 3 çocuk var

Her evlilik başından sonuna dek kötü gitmek zorunda değildir.
3 çocuk yapana kadar bu derece büyük sorunlar olmayabilir. Ufak tefek meseleler ise her ilişkide olur diye düşünülür.

Neden sorunlu noktaya gelen her evlilik için başından böyleydi kesin diye düşünülüyor anlamıyorum.

Konu sahibi bir insanın yasamak için her şeyden evvel huzura ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar nafaka alırsınız bilmem.
Üç kuruş da siz kazansanız bile iki lokmayı huzurla yersiniz. Sizi ezmesine izin vermeyin.
Çenesini tutamayacaksa defolsun gitsin.

Evliliğin günlük gülistanlık geçecek değil ya her zaman,oturup konuşun birazcık nelerden canının sıkıldığını ne yapmasından rahatsız olduğunu sakin sakin anlat kendinize zaman ayırın baş başa vakit geçirin belki iyi gelir

Masallahh 3 cocuk yaparken anlasmisiniz
Yazık çocuklara yazık yürümeyen evliliğiniz varsa bir dusunun korunmaa diye birşey var
Nedense bir kesim çocukları hep sadece babanın çocuğuymuş gözüyle bakıyor. “Ondan çocuk yapma, neden yaptın? “ sorun bu mu şimdi. Kadın da çocuk sahibi olmak ister. Belki korundu ama oldu yine de. Belki uzun zaman olmadı sonra dan çocuk istedi. Bakın ilk başlarda ben çabalıyordum diyor konu sahibi. Belki de çocuklarla oyalanmak istedi. Yani çocuk sadece babanın değildir. Onu biz taşıyoruz , bizim de canımız. Ne olmuş 3 tane diye yani. Anneannem 11 çocukla boşanmış daha çocukları En küçük 5-6 yaşındayken. Olabilir evladı yani niye yaptım mı desin ananem şimdi. Hepsine de bakmış , dedeme vermemiş

bir ablam 15 senedir bosanacak. cocuklar buyusun dedi durdu. cocuklar o kadar mutsuz bir ortamda buyuduler ki simdi hic aile bagliliklari yok. cocuklar aile ne demek bilmiyor. hep tartışma hep asagilama ortaminda büyüdüler. simdi universite cağında cekiyor artik kendini aileden. ablam da durumu kabullendi resmen bosanma lafini etmiyor artik ama kari koca olarak hayatta hic ortak noktalari yok. keske bosansaydi 10 sene once. adamin hali vakti fena sayilmaz, alirdi nafakasini, kendi de para kazaniyordu, cocuklar daha mutlu olurdu eminim. ben bu hikayeden eger yurumuyorsa cocuklar icin devam etmenin cocukllar icin daha kotu oldugunu ogrendim..

Nedense bir kesim çocukları hep sadece babanın çocuğuymuş gözüyle bakıyor. “Ondan çocuk yapma, neden yaptın? “ sorun bu mu şimdi. Kadın da çocuk sahibi olmak ister. Belki korundu ama oldu yine de. Belki uzun zaman olmadı sonra dan çocuk istedi. Bakın ilk başlarda ben çabalıyordum diyor konu sahibi. Belki de çocuklarla oyalanmak istedi. Yani çocuk sadece babanın değildir. Onu biz taşıyoruz , bizim de canımız. Ne olmuş 3 tane diye yani. Anneannem 11 çocukla boşanmış daha çocukları En küçük 5-6 yaşındayken. Olabilir evladı yani niye yaptım mı desin ananem şimdi. Hepsine de bakmış , dedeme vermemiş
Ya çok şükür biride angut angut niye çocuk yaptın bu adamdan demek yerine olasılıkları söylemiş insanca yaklaşmış vs vs . Yorum sahibi tebrik ederm sizi

Ulan benim ablamda kocasıyla mutluydu korunuyordu üstelik polikistik overdi da. O ara
Hamile kalivermis hamile olduğundan haberi de yokmuş . haberi yokken bebeklerden aldatiliyo.sonra ogreniyo hamile
Agliyo sizliyo bebek nasıl olur korunuyoduk diye .
Sonra bir sürpriz daha ..bebekler ikizmis .

Napsin şimdi napsaydi yani

Vay niye bebek yaptın vay bu adamdan niye ettin
vajinasının sorumlusu sizmissiniz gibi konusuyosunuz

ablacım sen kaç yaşındasın?
Konu benim yaşım değil pedagoji aldım ...çok şükür ki bebek değiller baba sevgisiyle büyüdüler !!!

Anneye destek olabilecek yastalar
Anneyi suclamayacak akildalar
Lütfen gidip biraz boşanma durumundaki çocuklarla konuşun kim daha kolay atlatmis
Bebekken anne babası ayrılanlar baba sevgisinden yada anne sevgisinden mahrum büyümüş olduğu için daha mutsuz bireyler oluyorlar.bu hanımefendinin çocukları ise çok şükür buyumusler

boşanan bir ailedeki her çocuk baba veya anne sevgisinden mahrum mu kalıyor?emin misiniz?hepsi mi? bir de niye anneyi suçluyorlar?

boşanan bir ailedeki her çocuk baba veya anne sevgisinden mahrum mu kalıyor?emin misiniz?hepsi mi? bir de niye anneyi suçluyorlar?
yeğenimi babasi cok seviyor. yigenim de babasini..ama yinede iliskileri ayni evde yasayacaklari zaman olacagi duzeyde degil. yani ister istemez bosanan ailelerin cocuklari biraz sevgiden mahrum kalabiliyor. ama bazen aile o kadar mutsuz oluyor ki anne, baba bosandigi zaman cocuga daha cok ilgisini ve sevgisini gosterebiliyor.

Ya çok şükür biride angut angut niye çocuk yaptın bu adamdan demek yerine olasılıkları söylemiş insanca yaklaşmış vs vs . Yorum sahibi tebrik ederm sizi

Ulan benim ablamda kocasıyla mutluydu korunuyordu üstelik polikistik overdi da. O ara
Hamile kalivermis hamile olduğundan haberi de yokmuş . haberi yokken bebeklerden aldatiliyo.sonra ogreniyo hamile
Agliyo sizliyo bebek nasıl olur korunuyoduk diye .
Sonra bir sürpriz daha ..bebekler ikizmis .

Napsin şimdi napsaydi yani

Vay niye bebek yaptın vay bu adamdan niye ettin
vajinasının sorumlusu sizmissiniz gibi konusuyosunuz
Mantıklı olan bu. Neden yaptın deyip geçmişi konuşmak yerine, neler yapabiliriz deyip geleceği konuşmak lazım

Back
X