evliligimi nasil kurtaririm.. yardim edin lutfen

eşinizin burcu ne?
ayrıca evli bir çift için günde 3-4 mesajın fazla olduğunu düşünüyorum ben.
yani sonuçta sabah sizin yanınızdaydı akşam da eve gelicek o arada ancak gerekirse mesaj atmalısınız ya da en fazla günde bir kere napıyorsunuz diye mesaj çekmek normal geliyor bana. bunu biraz abartmışsın bence

Anladigim kadariyla esinle bir arada degildin evlenmeden once, esin yanliz yasayan ve calisan kendi basina buyruk bir adammiydi bekarken ? Evlenmeden once sorun yoktu diyorsun adamla ayni ulkede bile degilmissin suanki sikayetlerin olmamasi cok normal, tek cozum adamin sevmedigi seyleri yapma, senle ilgilenirse ilgilensin ilgilenmezse sende kendi isine bak tv izle film ac cay demle ne bileyim .. Her insanin dogasi bir degildir zaten calisiyormussun aksam yorgun olmuyormusun ?
Evde temizlik bilmem ne konularinda taviz verme derim bunun uzerine gitmekle alakasi yok sonucta essek kadar adam azicik dikkat etmeli sende hizmetcisi degilsin. Diger konularda da birak ne yapiyorsa yapsin, cok fazla detaya girme yani . Bak bakalim nasil olacak bu sekilde, ama ben eminim ki boyle sen umursamaz davranip adam yokmus gibi davranirsan en az bir hafta 15 gun bence bu seferde sen benle ilgilenmiyorsuna baglayacak kocan bak bakalim ne olacak.
Hayir yani hayatini paylasmayacaksa neden evlenmis acaba cok merak ediyorum ? Ev arkadasimisiniz siz ? Herhaldeki gununuzu anlatacaksiniz, is seyahati varsa detaylarini merak edeceksin falan. Bana kocan pek evliligin ne oldugunu dusunmeden evlenmis gibi geliyor.

Esimle ayni sirkette calisiyorduk yurtdisinda degildi biz cikmaya basladiktan 8 ay sonra yurtdisina gitti baya bi birlikteydik hergun yani birbirimizi tanimada falan herhangi bir sorun yok ama evlendikten sonra benim beklentilerim degisti sanirim ve o bunu beklemiyordu , 5 ay kadar ayriydik yurtdisindaydi o, o esnada evlendik zaten

Bence ona istediği özgürlüğü ver ama rahatsız olacağı şekilde.

Hani umrunda olmasın, kendine farklı uğraşlar ve yakın arkadaşlar bul.
Onsuz planlar yap ve ben şuraya gitcem ayy dememiştim dimi unutmuşum de.
Sen de keyfine bak canım hadi öptüm de kaybol.

Bak o rahatsız olduğu detaylar içinde kendi nasıl kaybolup seni kurcalamaya başlıyor.

İnan tadına baksan ne manyakmışım ilgi odağı olmak bin kat daha güzelmiş dersin

Hem calişip hemde bu kadar kavga etme enerjisini nasil buluyorsunuz ?. Yani tipik erkek modu erkekler evlendikten sobra ne yazik ki huylari neticesinde çok rahat U dönüşü yapabiliyorlar ... Evliliği kurtarmanin yolu şu paranoyak hallerden kurtulup çeneye biraz ayar vermek eminim cok mutlu olursunuz :) Kanimca

Canim her erkeğin akli ayni basmaz ama.
Bakarsin baska alemlere aki vermiş :)

Adamı baymışsın biraz kişisel alan vardır buna fazla müdahale etmişsin . Eşimin kadın versiyonusun resmen .

Kendinize uğraşlar bulun.
Eşiniz eve geldiğinde sizi uğraşır bulsun. Farklı bir odada dikiş dikebilirsiniz. Film kiralayıp izleyebilirsiniz. Kitap okurken bile başka odaya gidin. Sizi özlesin.
Gel dışarı çıkalım dediğimde "arkadaşıma kahve içmeye sözüm vardı, ben çıkacağım, seninle de sonra çıkarız" deyin.
Odak noktanız eşiniz olmasın.

Ev işleri konusunda haklısınız yılmayın görevlerini yapsın kesinlikle arkasını toplamayın baştan nasıl alışırsa öyle gider çünkü.
Ama diğer konularda çok haklısınız diyemem çünkü ben de işten gelince sessizce kafamı dinlemek isterim.
Siz belki paylaşmayı seviyorsunuz ancak o daha sakin bi insan demek ki.
Karşılıklı olarak birbiriniZe saygı duyarsanız aşılamayacak şeyler değil bunlar.
Bence biraz sessiz kalmalı ve evde kendi başınıza aktiviteler bulmalısınız.

Evlılık sevgılılık gıbı degıl canım sureklı mıc mıc olamazsn gunduz barı rahat bırak senı ozlesın bıraz ayrıca ısten gelınce telefnuyla oynaması hayet nrmal abartma herkesın kafa dagıtmaya ıhtıyacı vardır bıraz zaman tanı kendını onun yerıne koy bakalım butun gub calıs eve gel kcanla ugras onun gnlunu yapmaya calıs suratını cek ne dusunursun ? herkesın nefes almaya ıhtıyacı vardır

Canim üzülerek söylüyorum içi boş bi adamla evlenmişsin.adam ise gidiyor geliyor akşam da kendini ya tv ile ya da telefon ile uyusturacak sen mani oluyorsun. Bırak sorma ve anlatma allah aşkına geç köşeye izle napıyör diye. Ne yediginden sanane ki, ne yerse yesin. Sen de anlatma bişey çok merak ederse sorsun.

Erkeklerin cogu evlenince bu moda geçiyor
Sevgili veya nişanlıyken bu tarz davranıslarınuzdan sıkılmıyor çnk ayrı yasıyorsunuz o anda
Ama evlenince bu davranıslardan farklı anlamlar cıkartabiliyorlar
İlginizi azaltın bakalım benyapacak

Sürekli soru soran insanlardan nefret ederim, kimseye de ne yedin diye sormam, size ne yani..

aradigim ve mesaj attigim icin neden annesi gibi oluyorum.. o da bazen ben senin cocugun degilim diyor bazi tartismalarimizda ben senin sus kopegin degilim diyor. sizin yorumunuzda sasirtti beni bu sekilde gorunuyor disaridan yani.. ben cikiyorkende ayni sekilde arar sorardim ama ona sorsan diyorki nisandan sonra cok degismisim kontrolcu olmaya baslamisim. esleri hic arayip sormamak mi lazim karsi taraftan mi beklemek lazim yani, ben kotu niyetle yapmiyorum eskisi gibi iletisimde olalim konusalim istiyorum

Eşin haklı bence. Tam gün çalışıyorsa evde kendine vakit ayırmak isteyebilir. Benim eşim bana sürekli yemeğe kiminle gittin diye sorsa bende bunalırım. Birde ben şusunu şuraya attı, yok busunu buraya attı diye dert eden birisi değilim. Bir tane adam, ne olacak ki yani?

Tesekkurler cevabiniz icin. evet bir sure zaman tanimaya calisiyorum yemek yiyoruz ben bulasik camasir vs bisiler yaparken o tvde veya telefonunda takiliyor, sonra geliyorum yanina birlikte bisiler izleyelim diyorum veya sohbet edelim birak hadi telefonu diyorum, bazen ok birakiyor veya diyoki bi 2 dk isim var, bazen de boyle sinirleniyor birakta istedigimi yapayim diye. sanirim cok sik yaparsam oluyor bu..

Isteki ayrintilari bekliyorum sadece sohbet etmek icin aslinda, ne yaptin ne ettin diye merak ettigimden soruyorum o ise sorgulamak ve kontrol etmek olarak algiliyor.. mesela is yemegine gitmisti kac bayan kac erkek oldugunu kac yaslarinda oldugunu falan sordum cevapladi ama sonrasinda ne farkeder bekar olsa ne olur evli olsa , benim icin farkedermi diye kizdi. yani bu biraz kiskancligimdan sordugum bir soruydu evet... bunlari sormayayim mi ?

Evde is bolumu istiyorum fakat kendi annesinden oyle alismis, kayinvalidem hic birsey yaptirmamis cocuklarina, suyu bile kendi vermis. Allahtan esim bi kac sene yurtdisinda yasamis biri benden once, tek basina yasadigi icin camasir yikamayi yemek yapmayi vs herseyi cok iyi bilir, fakat gel gorki yemek disinda pek bisi yapmak istemez. copleri ben cikarir veririm at diye atar. kirlileri guc bela kirli sepetine atmaya basladi, bazende disari birakiyor ben atiyorum bazen soyleniyorum bazen susuyorum bende. Onun disinda ne bulasik yikar ne masa hazirlar ne masa toplar. bunlari yapmasi icin benim hasta olmam lazim ki bize yapsin, veya cok cok yorgun olucam rica edicem yapar o zaman, ama boyle gunluk ev isi dagilimi seklinde mumkun degil annesi sayesinde boyle olmasi gerektigini dusunuyor. Bende ona calistigimi ve ondan fazla bisi beklemedigimi sadece biraz isin ucundan tut kirlilerini at , bisi gorursen kaldir, copunu cope at vs diye anlatiyorum. dirdir ve soylenmeye gecince tartismaya donuyo o da bana bende 8-9 a kadar calisiyorum bizim icin eve bakiyorum tum ihtiyaclarimizi sagliyorum cok yoruluyorum, eve gelince de baska isler yapmak istemiyorum sen 6da evdesin diyo. bazen kirlilerimi atarim bazende atamazsam bilki cok yorgunum birakmisim oraya, dirdirini yapma diyor.
Boyle yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…