Evliliğimde son umuda ihtiyacım var

Evet buna karar verdim herkez için boşan demek çok kolay boşanmayı tercih etsem bir çıkış aramaz bir fikir aramaz bir çözüm aramaz kimseye birşey sormazdım

Sizler ben araştırmadım sanıyorsunuz sanıırım boşanma avukatları gezdim çok kişiye danıştım maddi imkansızlık üvey baba ve anne yanında kalmam sebebiyle çocugun eğitim ve refah düzeyi sebebiyle vermiyorlar çocugu darp raporum var daha önce uzaklaştırma kararıda çıktı iş için daha önce yazmıştım iş sözleşmemde bu mAdde varmış ve itiraz edemiyorum yasal olarak hersey uygun büyük kurumsal bilinen bir firma ve usulüne uygun bir iş sözleşmesi siz olsanız benim yerimde ne yapabilirdiniz lütfen hayalperest değil gerçekçi yaklaşın

Anne babanız ayrı mı ? Benim ayrı inanın bir arada hergün kavga etseler daha iyiydi

Ben buraya yaşam tecrübeleri olan kişilerden robota bagladıgım ve düşünemediğim bir çözüm bulamadıgım bir anda destek moral psikolojik rahatlama için geldim boşan denilsin yada evlenip çocuk yaptıgım hatası yüzüme vurulsun diye mi sanmıyorum lütfen hassas oldugum şu dönemde istediğim son şey biliyorum yazmak çok kolay yaşamak zor

Ayağınız düzelene kadar sabretsin sonrasında da bir işe girer çalısmaya başlarsınız . Çok gecmiş olsun .
Ondan sonra Bakarsınız ayrılmaya rest çeker bir ev tutar biraz da nafaka alırsanız geçinirsiniz.

Insanların hayatları degil kadınların bu ülkede kendini bu hale sokması beni öfkelendiren.
Malesef çok haklısınız ama bizi bu hale getiren toplum baskısı ayıbı günahı yanlışı dedikodusu kadın olgusuna bakış açısı bireylerden çok bence bizi öteleyen bu hale gelmemizde büyük payı olan etkenleride düşünmemiz gerek asıl öfkeyi hakeden bu sanırım inanın bu hayatı yaşamayı ben istemedim kimse istemez bilmiş olsam önceden görmüş olsam bunu yapmazdım ki eğitimsiz biri değilim evet şuan acınacak bir haldeyim mutsuzum boşanmak istemiyorum çünkü kndimce haklı sebeplerim var bunları paylaştım bundan sonrası için yapıcı bir öneriniz var mı bilmek isterim

Acınacak halde değilsiniz . Tek önerim bunu farketmeniz artık.

Canım öyle şey olur mu

Benim anne baba da ayrıldı. Her gün kavga gürültü şiddet vardı. Ben şimdi diyorum ki iyi ki ayrılmışlar. Hiçbir çocuk anne babasının kavgalarına şahit olmamalı. Sizin çocuğunuz da olmamalı

kardeşim üzüldüm haline
Bak madem boşanmak istemiyorsun kimşartlat zor senin için biraz kendini geri çek
Biraz zaman ver ve al karşına konuş kendi hatalarını şöyle onun da ama asla onu suçlayıcı konuşma.
Madem devam edeceksin o zaman suçlamaktan ve sivri konuşmaktan vazgeçeceksin
İmkanın varsa Para biriktirmeye bak çünkü biryere kadar sabredersin

Senin kızında sana anne neden babamla boşanmayip evli kaldın
Her gün kavganizi senin dayak yemeni gördüm çocukluğumu ve gençliğimi mahvettiniz diye söylerse
Sizin yüzünüzden yanlış evlilik yaptım derse ne diyeceksin

Benim düşüncemi soruyorsunuz ve size şöyle cevap vereyim evet kavga ederlerdi ve ben yine mutsuz bir evlilik yaparsım yani hiçbirşey değişmemiş olurdu ama kimse bana boşanmış aile çocugu kimsen yok vs. Asagılamazdı kızımda bu ezikliği yaşamaz insanın kndi ailesinin verdiği zararlar eşinin ailesiniki yanında acıtmıyor emin olabilirsiniz bu kadar çok boşanma fikrine ikna edilme çabasını anlamıyorum boşanmak istesem burada bir paylaşım yapma gereği duymazdım gider boşanırdım ben beklenti mi mi anlatamıyorum ben boşanmak istemiyorum kndimce haklı sebeplerim var yaşadıgım tecrübeler sebebiyle yasadıgım acılar sebebiyle

Ben hergün kavga edip kızıma bu psikolojiyi yasatmak istemiyorum ben birşeyleri yoluna sokmanın yöntemlerini soruşturuyorum

Çünkü herkesin bildiği bir şey var ki
Bir evlilikte şiddet aldatma kumar bunlardan üçünden biri varsa asla düzelmez
Sadece siz dayak yediğiniz ve yuttugunuzla kalirsiniz
Asla ve asla düzelmez
Çok rahatlikla çocuğunuda al defol git diyen hamilelikte dahi şiddet uygulamış bir psikopat düzelmez
Bu kadar

Milletin size bunu söylemesinden cok sizin bu evliliğe saplanıp kalmanız daha şaşırtıcı

Bir sürü boşanmış aile çocuğu olup ezilmeyen iyi evlilikler yapan kadın var
Eger eşiniz sizi ezdirmeseydi şiddet uygulamasaydi kayinvalide bu konuda ağzını dahi acamazdi

Sadece anne babaniz boşanmamis da olabilirdi olmuste olabilirlerdi
Sizi vurmak isteyen o konudanda vururdu

Sizin hataniz baştan aşağı bu evlilik anne babanizin boşanmış olması değil
Merhametsiz vicdansiz anne aşığı bir psikopatla evlenmekle hata etmişsiniz

Yine de kesinlikle evliliğim derseniz kimse size bir sey diyemez gelip sizin yerinize buradan kimse dayak yemeyecek
Kimse sizin yerinize defol git lafı duymayacak
Buradaki hiç bir kadının sizin bosanmanizdan çıkarı yok
Sizin için söylüyorlar
Siz de banane derseniz yapacak bir sey yok
Ses çıkarmamaya bakacaksin o zaman

O zaman susup oturacaksin
Kocanin suyuna gideceksin
Alttan alacaksin
Ne derse tamam diyeceksin
Dilini tutacaksin.

Cocugunu bosanmis bir anne baba ile buyutmek istemiyorsan baska ne diyelim ki biz sana?
Allah sabir ve guc versin

Ne güzel yorumlamışsınız. Evlilikte eşitlik Yok. Ben de çoğu zaman haksızlığa uğradığımı düşünüyorum... ama şakın kalmak cevap vermemek gerçekten çok çok zor.

Boşanmış olmak çocuğun kimsesiz kalması demek değil ki. Yine bir ailesi olacak. Boşansanız eşinizin ailesi çocuğa arkasını mı dönecek?

Evliliğin düzelmez. Ayrıca o çocuğa kötülük yapıyorsun bu şekilde. Boşanınca da anne ya da babanla yaşamak gibi bir zorunluluk yok. Hem çalışırsın hem nafaka alırsın. Okuma yazma bile bilmeyen üç çocuklu kadın tanıyorum ben boşanıp da alnının teriyle ev geçindiren. Biraz cesur olmak lazım hayatta. Kendine de evladına da yazık etme. Kızın evliliğin böyle bir şey olduğunu düşünerek büyürse günün birinde o da aynı kadere razı olur. Bunun vebalini alma bence.

Ben kendimde bu gücü görmüyorum tek basıma bir hayat kurmak bunu düşünemiyorum yapamam diyorum ben bunu yapamam susmak şuanki tercihim içime atmak nereye kadar bilmiyorum on gün var ayagımdaki alçının çıkmasına susmayı deniycem bu süreçte başka alternatifimde şuan için yok gibi

Siz en büyük kötülüğü çocuğunuza yapıyorsunuz şuan. Karşınıza çıkan insan, insan olmadığı için "boşanmış aile çocuğu" gibi saçma bir etiket kondurmuş üzerinize. Bu yaşıma kadar kimsenin kimseyi böyle yargıladığını duymadım. Benim babamında annesi babası küçük yaşta boşanmış. Keşke daha önce boşansalardı olan bize oldu der. Ilk defa sizin gibi düşünen bir insan görüyorum.

Boşan diyenlere kızıyorsunuz da kimse size ye dayağını otur, çocuğun sindirilmiş bir birey olarak yetişsede anne babasıyla aynı evde yaşasın demez. Sizin umuda değil biraz cesarete ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…