Evliliğimde son umuda ihtiyacım var

Herkesın bır cıkış noktası vardır ıyı ya da kotu.. Bır gun bır bakarsın.. Sankı o yasadık ların sen degilsın.. Bır film mısalı geldı gectı.. .. Hayatım (once Yuce Allah) vesile olarakta Ayla Ablam . cok sevdıgım bır kışı yön vermişti...
Yardımcı olabiliyorsam Olabileceksem ben buradayım İnşaALLAH

Son düzenleme:
Eşin kendini duzeltmedigi sürece olumlu gelişme olur mu sence??
Allah yardımcın olsun

Hanımefendi hamilelikte bile şiddet gösteren bir adamla ilişkinizde kendinizi suçluyorsunuz. Susmayi da hic denemedim bilmem ne .
Yok annenizi suclamisainizda boşandığı için yok yok sizi ezmişler de yok rahat etmemissinde annenizin evinde.
Hepsi bahane . Siz bu adamdan ayrılmak istemiyorsunuz. Tek neden bu .
Kızım yaşadıklarımı yaşasın istemiyorum demissiniz umarım yaşamaz . Umarım bir insana köle değilde hür bir kadın olur
Başka da hic bir şey demiyorum

adam sizi istemiyor ve siz hala adamla ilgili evliliğinizle ilgili umut mu taşıyorsunuz? şu sözleri söyleyen herifin yüzüne bile bakılmaz.suratına nasıl tahammül ediyorsunuz? gururlu olun. ayağınız iyileşince önce kadın sığınma evine gidin, sonra iş bulursunuz bir düzen kurarsınız. hayat şartları zor ama bu adama muhtaç olmaktansa gece gündüz çalışıp çocuğunuza da kendinize de bakarsınız.ayrıca çocuğunuz küçük olduğu için mahkeme size verir.

Bazı kadınları anlamak gerçekten zor. Çocuğunuzu nasıl alabilir size şiddet uygularken ? Bu kadar sinmeyi nasıl başardınız ?
Genç yaşta babamı kaybettik aslanlar gibi annem 3 çocuğuna baktı. Bu kadar bir erkeğin kanatları altında olmadan yaşayamayacağını düşünme fikrini nasıl ediniyorsunuz ? Çocuğunuz böyle ortamda daha mutlu olur zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Yaşadığınız şey çok zor ama cesur olmak zorundasınız. Şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez.

Bosanmak istemiyor da çocuğu bahane ediyor ya .
Hala yok ben susmadım hic hep konuştum ondan oldu diyor .
Sabah sabah sinirlendim cidden .

Ne zamana kadar böyle katlancaksınız huylu huyundan vazgeçer mi sanıyorsunuz, 3 gün iyi olursunuz 3 ay kötü, adam resmen seni istemiyor git diyerek neden zorla kendine o adama muhtaç gibi muamele yapıyorsun ki, çocuğun kavgalı bir ortamda büyüyüp ilerde psikolojisi bozulmaktansa daha ana baba ayrı büyür daha iyi olur

Alamaz ,sıkar biraz .
Dayak sınır olmalı .Bunu haketmiyorsunuz .Sığinma evine gidin .Bosanın .İsyeriniz kaza sebebiyle sizi isten atamaz avukat onun çaresinede bakar.

Arkadaşım madem boşanmak gibi bir niyetiniz yok buradaki insanları konumuzla neden meşgul ediyorsunuz, madem hata sizdeydi o zaman gidin kocanızını gönlğnğ alın tövbe ya 2 güne kalmaz yine aynı konuyu acarsınız , bısanmak isteyen adam onu bunu bahane etmez ben sizin asla bosancagınızı düşünmüyorum, ayak kırılmasına kadar bahane ediyorsunuz ne alakaysa

Bosanmak istemiyor da çocuğu bahane ediyor ya .
Hala yok ben susmadım hic hep konuştum ondan oldu diyor .
Sabah sabah sinirlendim cidden .

valla o zaman katlanmak zorundasınız. Bundan sonra tekrar konuştuğunuzda yine şiddet görürseniz o zaman hata yaptığınızı anlarsınız. Her zaman evliliğin kurtarılmasından yanayım hele de çocuk varsa. Ama işin içinde şiddet varsa katlanmak anlamsız geliyor. Tabi çok zor söylemesi kolay ama iyi düşünün. Düşünürken de kendinizi ezmekten vazgeçin.

Ha ha konu benim değil ya
Bir hayat boyu böyle bir konum olacağını sanmıyorum

Her kadın bir degıldır..
Bırakalım Olmazsa olmazları denesin..
Kendinde eksik hata dedigi yonlerının ne kadar dogru olup olmadığını gorsun..
Bazen ne soylenırse soylesın...
İçinde ufak bir kıvılcım bekler insan..
Bir umut..
Her ne kadar imkansız gorunsede..
Belkı sonuc sizlerin bizlerin soyledigi gıbı noktalanacak..
Ama ama lar artık olmayacak!

madem gidecek yerınız yok işiniz yok o zaman çocuk okul çağına gelene kadar sabırlı olmayı deneyın çok susun az konuşun düzeltmeye uğraşmayın çünkü düzelmez ... bu sureçte ış bulun çalışın ve mutlaka kenara para koyun ... Allah yardımcınız olsun...

Bu adam evlenmeden önce de aynıymış evlendikten sonra da yani klasil olacak ama neden çocuk yaptınız düzelir umuduyla yaptınız ve en büyük hata burada. Kaldı ki iş kazası geçirdiyseniz iş veren isiz işten atamaz böyle bir hakkı yok kırdıysanız 1 ayda düzelir iş nedeniyle olduysa tazminat alabilirdiniz almadınız mı yasal yollara başvurabilirdiniz. Ama ailem istemiyor falan bunlar bahane değil. Benim annem 35 yaşından sonra boşanıp çalışmaya başladı ilkokul mezunuydu üstelik iki kardeştik istedikten sonra olur. Çocuğunuzu da o yaştayken babası alamaz. Hele hele dövüyorsa darp raporu alırsanız hiç alamaz yani hiç mi araştırmıyorsunuz onun demesiyle alacak zannediyorsunuz ayağınız iyileşsin iş arayın anneniz çalışmıyorsa hiç olmazsa annenize yakın küçük bir ev tutun anneniz çocuğa baksın siz çalışın sığınma evleri var yeter ki isteyin

Kocan sorumsuz ve sen de dilini tutup susamiyorsun. Tamam kizmakta haklisin fakat madem işlerin cigirindan cikmasi senin sivri sözlerine bagli,o halde yutkunmayi bileceksin. Ya da kisir döngülerde bir mucize arayacaksin. Alternatiflerin yok ailede mutsuzsun..Eşinin evinde en azindan karişanin yok ve özgürluk alanin var bu evde.. Kadin siginma evini düsünmek yerine eşinin huyuna gitmeyi dene. Ha eger olmuyorsa diger zor planlari devreye sokmak zorundayiz malesef. ama önce eşinle iyi anlasmayi denemen lazim o evde kalmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…