• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde son umuda ihtiyacım var

Benim bir işim var zaten fakat şuan çalışamıyorum çünkü ayagım kırık
Canım ozaman ki seye muhtaç değilsin. Lütfen benim annemde sevgi göstermeyen aşşağılayan bir adamla devam etti ve geride sadece huzursuz geçen kötü anılar birikti çocuk içinde iyi değil.

kötü koca + erkenden çocuk + çocuğumu benden alırlar üçlüsü : Kendini böyle kandıran kadınlar :D kendi düşen ağlamaz güzelim bile bile lades demişsin otur çek ne diyelim

Eğer paranız yoksa,işiniz yoksa,ailenizden destek görmeyecekseniz fevri hareket etmeyin derim. Öncelikle biran önce iyileşmeye bakın,alçınızdan kurtulun. Sonra kendinize bir iş bulun ve biraz para biriktirmeye çalışın. Gücünüzü toplayınca kendi yolunuza bakarsınız. ortada imkansızlıklar varken hem çocuğunuzu hem kendinizi perişan etmeyin. Su akar yolunu bulur. Elbet sizinde güçlü olacağınız zaman gelecek. Azıcık daha dişinizi sukmanızı öneririm. Ama lütfen bir şeyler yapmak için çaba harcayın. Kaderim bu diyip kenara çekilmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Benim düşüncemi soruyorsunuz ve size şöyle cevap vereyim evet kavga ederlerdi ve ben yine mutsuz bir evlilik yaparsım yani hiçbirşey değişmemiş olurdu ama kimse bana boşanmış aile çocugu kimsen yok vs. Asagılamazdı kızımda bu ezikliği yaşamaz insanın kndi ailesinin verdiği zararlar eşinin ailesiniki yanında acıtmıyor emin olabilirsiniz bu kadar çok boşanma fikrine ikna edilme çabasını anlamıyorum boşanmak istesem burada bir paylaşım yapma gereği duymazdım gider boşanırdım ben beklenti mi mi anlatamıyorum ben boşanmak istemiyorum kndimce haklı sebeplerim var yaşadıgım tecrübeler sebebiyle yasadıgım acılar sebebiyle
Dramatize etmeye gerek yok.
Keşke benim annem babam da bosansaydi da babama saygı duyabilseydim.
Her şeyi ajitasyona dökmeye ne de bayılıyor insanımız.
Boşanmak isime gelmiyor deyin daha dürüst olursunuz.
Buradan kimse size bu kafayla yardım edemez.
Çözüm sensin.
Ya bu adama sürekli sabredip bir gün kanser olacaksın.
Ya da yoluna bakacaksin.
Elimizde sihirli değnek yok bizim.
Adam ağır öküz.
Ailesi de umursamaz.
Bitti bu kadar.
Başka neyi duymak istiyorsunuz ?

Merhaba yazılanları okudum çok sıkıntılı bir süreç yaşıyorum kimseyle konuşamıyorum yatağımda sessizce ağlıyorum ve anlatmazsam patlıycam eşimle 4 yıldır evliyiz 2 .5 yasında bir kızımız var evlendiğimizden hatta öncesinden beri sorun yaşıyorduk aslında kavgalar dayak hamileliğimde bile dün yine kavga ettik aramızda uçurumlar var aşamıyoruz konuşamıyoruz bana tek dediği al çocugunu defol git ama yapamam gecen yaz yıne bu zamanlar tamam dedim bitti aldım eşyalarımı gittim avukata çocugu vermek istemedi benim annem babam ayrı aynı seyleri ona yasatmak istemedim ve annemin evinde mutlu olamadım annem ve babam suanda baska insanlar ile evli ve onların yanına gidemem nasıl evliliğimde birşeyler düzelir bilmiyorum ama kendi başına kafasına göre habersiz bir yaşam sürüyor bense agloyorum bu arada talihsizlik bir iş kazası geçirip ayagımı kırdım ayagım alçıda işten çıkartıldım çok inatçı bir eşim var ve ona nasıl davranmalıyım bilmiyoru
Ahhh ! Çocuk için ! Ben de 6 yıl çektim arkadaşım . Burnumdan geldi herşey ,hem ailesi hem kendisi tarafından psikolojik şiddete maruz kaldım . Boşanma kararı almak istedim kızımla tehdit edildim çok zor . Ama yasalar kadından yana iyi bir avukat bulman lazım .rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ahhh ! Çocuk için ! Ben de 6 yıl çektim arkadaşım . Burnumdan geldi herşey ,hem ailesi hem kendisi tarafından psikolojik şiddete maruz kaldım . Boşanma kararı almak istedim kızımla tehdit edildim çok zor . Ama yasalar kadından yana iyi bir avukat bulman lazım .rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yalnız boşanmak istemiyormuş. Şaşırtıcı ama evliliği düzeltmek istiyormus.

Adamın bir suratınıza tükürmediği kalmış hoş onu da yapsa Ya Rabbi şükür dersiniz siz...
Konunun başından beri yok boşanamam yok güçlü değilim falan filan. Kendinizi kandırmaya devam edin siz bilirsiniz ama bu adam da evlilik de düzelmez. Yersiniz dayağınızı oturursunuz aşağı. Çocuğunuzu da kendiniz gibi pasif yetiştirirsiniz.
Niye yapıyorsunuz bunu kendinize ? Bu kadar değersizmisiniz,bir insan bu kadar aşağılamaya nasıl göz yumar ?
Gayette güçlüsünüz bence. Basın şu adamın kıçına tekmeyi. Kızınızla yaşayıp gidin. Başınızda bir hödük olmadan da yaşayabilirsiniz yeter ki "Kızım boşanmış aile çocuğu olmasın" zırvalıklarıyla beyninizi doldurmayın.

Her şeyden önce kendinizi anne-babanızla özdeşleştirmeyi bırakın artık. Şuan tek sorun sizin yalnız kalacak gücü kendinizde bulamamanız. Hepimiz çok güçlü olup aynı tepkileri vereceğiz diye bir şey yok elbette. Ama hepimiz kendimize dürüst olmak zorundayız, inanın bu gerekli. Korkularınızın gerçekleri maskelemesine izin vermeyin. Güzelce düşünün ve kararınız her ne olursa olsun biraz güçlü olmayı öğrenin bence. Psikolojik olarak bu seviyeye hazırlık yapın.

Her şeyden önce kendinizi anne-babanızla özdeşleştirmeyi bırakın artık. Şuan tek sorun sizin yalnız kalacak gücü kendinizde bulamamanız. Hepimiz çok güçlü olup aynı tepkileri vereceğiz diye bir şey yok elbette. Ama hepimiz kendimize dürüst olmak zorundayız, inanın bu gerekli. Korkularınızın gerçekleri maskelemesine izin vermeyin. Güzelce düşünün ve kararınız her ne olursa olsun biraz güçlü olmayı öğrenin bence. Psikolojik olarak bu seviyeye hazırlık yapın.
İnşaALLAH

Back