- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 491
- 688
Herkesın bır cıkış noktası vardır ıyı ya da kotu.. Bır gun bır bakarsın.. Sankı o yasadık ların sen degilsın.. Bır film mısalı geldı gectı.. .. Hayatım (once Yuce Allah) vesile olarakta Ayla Ablam . cok sevdıgım bır kışı yön vermişti...Bunu deniycem sanırım günden güne çok sorup öğrenecek şeyim var yüzümde ufakta olsa bir gülümseme oluştu çaresizlik umutsuzluk ne yapacagını bilememek kelimelerle anlatılmaz bir duygu insan robot gibi oluyor birinin şunu yap demesini bekliyor ve mantıgı iptal oluyor ve ben şuan tam öyle bir haldeyim lütfen bu konuşma burada kalmasın bugün okdr çok kişiyle konuştum fakat hiçbiri sizin kadar rahatlatmadı herkezin dilinde ya boşan ya sus katlan bunların dışında birşey olmalı diyip durdum yeterli değil boşanmak doğru gelmiyordu şuan onu sevip sevmediğimi dahi bilmiyorum bunun kararını veremezken öfke ve üzüntü hakimken teşekkürler biliyormusunuz çok önemli bir kararı vermek üzereyken yazdınız bu karar neydi paylaşmıycam ama yazınız hayat kurtarır nitelikte yetişti
Yardımcı olabiliyorsam Olabileceksem ben buradayım İnşaALLAH
Son düzenleme: