Benim düşüncemi soruyorsunuz ve size şöyle cevap vereyim evet kavga ederlerdi ve ben yine mutsuz bir evlilik yaparsım yani hiçbirşey değişmemiş olurdu ama kimse bana boşanmış aile çocugu kimsen yok vs. Asagılamazdı kızımda bu ezikliği yaşamaz insanın kndi ailesinin verdiği zararlar eşinin ailesiniki yanında acıtmıyor emin olabilirsiniz bu kadar çok boşanma fikrine ikna edilme çabasını anlamıyorum boşanmak istesem burada bir paylaşım yapma gereği duymazdım gider boşanırdım ben beklenti mi mi anlatamıyorum ben boşanmak istemiyorum kndimce haklı sebeplerim var yaşadıgım tecrübeler sebebiyle yasadıgım acılar sebebiyle
Çünkü herkesin bildiği bir şey var ki
Bir evlilikte şiddet aldatma kumar bunlardan üçünden biri varsa asla düzelmez
Sadece siz dayak yediğiniz ve yuttugunuzla kalirsiniz
Asla ve asla düzelmez
Çok rahatlikla çocuğunuda al defol git diyen hamilelikte dahi şiddet uygulamış bir psikopat düzelmez
Bu kadar
Milletin size bunu söylemesinden cok sizin bu evliliğe saplanıp kalmanız daha şaşırtıcı
Bir sürü boşanmış aile çocuğu olup ezilmeyen iyi evlilikler yapan kadın var
Eger eşiniz sizi ezdirmeseydi şiddet uygulamasaydi kayinvalide bu konuda ağzını dahi acamazdi
Sadece anne babaniz boşanmamis da olabilirdi olmuste olabilirlerdi
Sizi vurmak isteyen o konudanda vururdu
Sizin hataniz baştan aşağı bu evlilik anne babanizin boşanmış olması değil
Merhametsiz vicdansiz anne aşığı bir psikopatla evlenmekle hata etmişsiniz
Yine de kesinlikle evliliğim derseniz kimse size bir sey diyemez gelip sizin yerinize buradan kimse dayak yemeyecek
Kimse sizin yerinize defol git lafı duymayacak
Buradaki hiç bir kadının sizin bosanmanizdan çıkarı yok
Sizin için söylüyorlar
Siz de banane derseniz yapacak bir sey yok
Ses çıkarmamaya bakacaksin o zaman