• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edin hellp

Psikologların ücretini söylemen neden madem çok pahalı gerçekten durumu olmayana pahalı gitsen ne fayda edecek...adam sizi istemiyor aileniz kapı gibi arkanızda ki burada ailesi arkasında durmayan nice kadinlar var ama siz hala devam diyosunuz kolay gelsin ozman hellp

Neden zor bu kadar boşanmak? Sırf evlenirken nispet yaptığınız o bu şu oh der mutlu olur diye mi? Gerçekten anlam veremiyorum. İnanın o insanlar iki gün sonra unutur siz bir ömür çekersiniz. Yazık. Burdaki evliliklere yaşananlar kadınların kendine ettiği zulme inanamıyorum.

Merhabalar öncelikle. 3 senelik evliyim bu yaz 4 e gireceğiz fakat eşim evlenmeden önce bana anlattığı gibi bir insan asla olmadı evliliğimizde. Beni çok yalnız bıraktı ilgi sevgi saygı asla yoktu. Kaynanam ile çok iyi geçindim o annesine çok bağlı bir kişi çünkü sürekli tartışma sebeplerimiz artık köye gitmekten falan çıkıyor. Velhasıl kelam beni instagramdan fake hesap açıp aldattı yani internetten ben ona rağmen döndüm benden özür dahi dilemedi. Sürekli kanepede uyuyor sorsam evliliğe alışamadığını söylüyor. Bunların falan düzeleceğine söz verdi ama benim acımı benimle sarmadı hiç. Beni tekrar aldattığını mı düşündüm bilmiyorum sebebini bana yaptığını ben de ona yaptım. Bi git diyor bi kal. Kalıyorum sürekli laf sokuyor gitmek istiyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Ailem yeterince çektin seni kimsenin üzmesine izin veremem daha fazla diyor. Seviyorum da ama olmuyor da. Psikologlar 1500₺ olmuş bu arada 🥺
4. Yıllık evlilikte hala düzeleceğine inanıyor musunuz üstelik sizi aldatmış, ailenizi dinleyin ve boşanın

Merhabalar öncelikle. 3 senelik evliyim bu yaz 4 e gireceğiz fakat eşim evlenmeden önce bana anlattığı gibi bir insan asla olmadı evliliğimizde. Beni çok yalnız bıraktı ilgi sevgi saygı asla yoktu. Kaynanam ile çok iyi geçindim o annesine çok bağlı bir kişi çünkü sürekli tartışma sebeplerimiz artık köye gitmekten falan çıkıyor. Velhasıl kelam beni instagramdan fake hesap açıp aldattı yani internetten ben ona rağmen döndüm benden özür dahi dilemedi. Sürekli kanepede uyuyor sorsam evliliğe alışamadığını söylüyor. Bunların falan düzeleceğine söz verdi ama benim acımı benimle sarmadı hiç. Beni tekrar aldattığını mı düşündüm bilmiyorum sebebini bana yaptığını ben de ona yaptım. Bi git diyor bi kal. Kalıyorum sürekli laf sokuyor gitmek istiyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Ailem yeterince çektin seni kimsenin üzmesine izin veremem daha fazla diyor. Seviyorum da ama olmuyor da. Psikologlar 1500₺ olmuş bu arada 🥺
Ortada evlilik mi kalmış? Cılkı çıkmış ilişkinin

Evliliğe alışamadıysa bu evlilikten ........ olup gidebilir bence . peki sizce? Yani ne diyelim ne akıl verelim ablacım adam yanında yatmıyor ve seni aldatıyor ki henüz yeni evli sayılırsın e daha nolsun istiyosun??? Çıldırıyorum böyle konuları okudukça ya. Bu kadar basiretsiz, kör ve farkındalıksız olmayın.

bir erkeğe verilecek en güzel cevap onu kendi silahı ile vurmaktır. Namustur etiktir ahlaktır bunları saymazsak oh iyi olmuş. Her erkek yaşattığını yaşamalı. Sinirimden söylesemde içim soğudu ohhh

Ayrılll.

Back