Evliliğimde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edin hellp

dertlibaci06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
1
2
1
26
Merhabalar öncelikle. 3 senelik evliyim bu yaz 4 e gireceğiz fakat eşim evlenmeden önce bana anlattığı gibi bir insan asla olmadı evliliğimizde. Beni çok yalnız bıraktı ilgi sevgi saygı asla yoktu. Kaynanam ile çok iyi geçindim o annesine çok bağlı bir kişi çünkü sürekli tartışma sebeplerimiz artık köye gitmekten falan çıkıyor. Velhasıl kelam beni instagramdan fake hesap açıp aldattı yani internetten ben ona rağmen döndüm benden özür dahi dilemedi. Sürekli kanepede uyuyor sorsam evliliğe alışamadığını söylüyor. Bunların falan düzeleceğine söz verdi ama benim acımı benimle sarmadı hiç. Beni tekrar aldattığını mı düşündüm bilmiyorum sebebini bana yaptığını ben de ona yaptım. Bi git diyor bi kal. Kalıyorum sürekli laf sokuyor gitmek istiyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Ailem yeterince çektin seni kimsenin üzmesine izin veremem daha fazla diyor. Seviyorum da ama olmuyor da. Psikologlar 1500₺ olmuş bu arada

Eşinizin mutlaka terapi destek alması evlilik adına önünüzü göremediğiniz gerçek..Bunu kadın olarak üstesinden gelmekte hem zor hem sancılı bir süreç.Ama elinizden geleni yaptıktan sonra pişman olmamak adına ki yapın ondan sonra sen sağ ben selamet deyin

Yani aldatmasının üzerine affetiysen kusura bakma ama hak ediyosun. İnsan aldatıldığını bile bile nasıl bunu hazmeder. Özür bile dilemeyen biri üstelik. Ayrıca neden ağlamasınki böyle birini birdaha bulamam diyodur. Aldatıyorum saygısızım ama hala benimle. Hala yemeğimi yapıyor, hizmet ediyor oh ne ala. Hiçmi kendinize saygınız yok.

Aldatıldınız, aldattınız ve hala devam ediyorsunuz adam size gidin diyor gitmeye çalışıyorsunuz, kal diyor kalıyorsunuz…
Sizin bir kişiliğiniz fikriniz yok mu?

Bu evlilik temelinden sarsılmış daha da bir hayır gelmez maalesef. Bosanmak en mantıklısı. Ama tabii bu sizin bileceğiniz iş

Çok uygun bir çiftsiniz aman ha boşanmayın
Sonra başka insanların başı falan yanar

Ooo açık evlilik alırım bir dal siz bu musunuz peki… eşiniz bilse ne yapar? Bu sorunun cevabını verin ve aynısını yapın

Size yaptığını sizde yaptınız derken.

Adatıyor. Sizin de gidesiniz yok gormezden gelin oturun

Bir adam sizin ahlak ve yasam seviyesinin düsmesine sebep olmussa onu daha hangi sebeple yaninizda tutuyorsunuz anlamadim. Sevgi deseniz inanmam. Bu sevgi degil. Bagimlilik. Aslinda bu herifi de zerre sevmediginize eminim, ama kendinizi kandirmaya seciyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…