Evliliğimde çok bunaldım

Bu ne bitmez enerjiymiş öyle. Restoran işi onun geç gelmesi için bahane olmuş. Gece vakti arkadaşlarıyla geziyor. Bence bu süreçte çocuk olmaması daha iyi. Korunun mutlaka ilişki olduğu zaman. Eşinizle bu konuda konuşun aynı bu sitede paylaştığınız gibi. Yalnız hissettiğinizi , bunaldığınızı, evli bir aile gibi değil de bekâr gibi hissettiğinizi paylaşın. Geç gelmesinin ve sizin onu beklemenizin çok yorduğunu da mutlaka belirtin. Umarım konuşmanızı dikkate alıp bu düzensiz hayatını değiştirir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kaç sene daha böyle devam eder sence ? Yani 2-3 yıl sonra düzen oturur patronsuz ilerler dayanilabilir ama ömür boyu böyle olacaksa zor.

Eger sartlar buna evrildiyse seviyorsaniz şoyle çözüm oneririm. Gece beklemeyin yatin anahtari varsa gelir oda direk yatar zaten. O saatten sonra cay yemek corba olayina girmiyorsaniz bosuna beklemeyin. Evet evliligin ilk zamanlari heves ediyorsunuz muhabbet cay corba olsun istiyorsunuz ama malesef bazen boyle olmayabiliyor. İllaki denk geldiginiz zamanlar vardir. Ya da siz is cikisi arada onun isyerine gideceksiniz orda zmaan gecirin. Arkadasimin eside bu isi yapiyor. Kizi storylerde goruyorum hep orda. Cocugunuda aliyor cocugu etkinlik alanina bırakıyor kendisi bazen yardim ediyor. Esinin isi olmasa orda yemek yiyorlar oturup cay iciyorlar. Bu sekilde bes sene doldurdu.

Diğer açtığı konuları bende şimdi gördüm 7 aylık evliykende ilgisizliğinden şikayetçiymiş.Kötüyü çağırmak gibi olmasın ama bu bence iş yoğunluğunun dışında birşey . İnsan isteyen her şekilde vakit bulur.
Şubat 2024'te 7 aylık evli olduğunuzu söylemişsiniz. Adam zaten orda sizi sevmediğini söylemiş. Çocuk istemediğini söylemiş. Boşanmayı düşündünüz mü?

Restoran işi çok sikintili maalesef..benim eşimde bir dönem calismisti cok iyi anlıyorum sizi..yanlizliginizi..evet yorucu ama bir o kadarda rahat bir is..cunku cikislari hic belli olmuyordu..bide organizasyonlar falan olurdu..mankenler ünlüler tanitim için hep gelirdi..yok bistro masa kurduk yok simdi toplanıyoruz derken sabaha karşı gelirdi..ve her yaptigi artik bana batar olmuştu..hele canım birseye sıkkın ama o mutlu gelmişse..cok cok zor bir durum gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…