Elim ayagim titriyor,konuya nasil baslasam bilemiyorum....esimle lisede tanismistik ve 6-7 yil suren birlikteligimiz olmustu.Zamam zaman arkadaslarim onun sinirli ve kiskanc oldugunu,boyle biriyle kolay olmayacagini soyluyolardi ama ben okadar sevmistim ki bunlari cok sorun olarak gormemistim.Neyse nisan ,dugun evlendik veeee....en buyuk bomba kv,kp birde abisinin oldugu eve gelin gittim!Evlenmeden kv birsuru yalan soyledi....hep beraber ayri ev aliriz,biraz yanimizda durun cocuk fln.olunca ayrilirsiniz diyordu......Evlendikten sonra da benim evim var kime lazimsa alsin dedi cikti gitti isin icinden ve ben buna cok kirildim.Keske maddi imkanimiz yok deseydi,oglunu seviyordum ne gerek vardi yalan soylemeye.Ilk basta bunu cok sorun etmedim ama sonra kizim oldu ve cocuguma nasil bakacim konusunda karisiyor,esimi dolduruyor,odama kapiyi vurmadan goriyorlardi.cocuk emziyorum odaya giren cikan belli degil,cok sinirlendim.evin icinde bi hizmetciden de farkim kalmamisti..............Ayrica esimle ne zaman biyere gitsek kv.hep obur oglunu bizimle yolluyordu,boylece asla bas basa kalamiyorduk.Defalarca kavga ettik ve esim hep onlri koluyordu!2 yil boyle gecti.....sonra kredi cektik,girtlagimiza kadar borca girdik ve bunlar hep Allah yardimiciniz olsun diyor!Evimize ciktik ve bende calismaya baslamistim.Sonra bunun kiskanclik krizleri basladi...bana herkesi yamiyor,surekli tlf.bakar oldu.Facebookta dugunumuze gelemeyen(baska ulkede yasiyoruz) kuzenlerimi bile sil bu da kim,bununla aranda ne var...kufurler,hakaret,iftira hepsi bir arada.5 yildir ayri evde yasiyoruz ama asla eskisi olmayi birakin daha kotu oluyoruz.Kendini kontol edemiyor,biseye kizinca deli gibi bagiriyor ve bana kizimin gozu onunde tekme tokat vuruyor...Mesela bikere evde seker bitmis de niye almadin diye sacimi tutup mutfak dolabina vurmustu,gerisini siz dusunun.Defalarca buna benzer seyler yasadim,aklimdan polis cagirsam diye de gecmedi degil ama konu komsudan utandim.Gozlerim sisiyor aglamak tan ve aynaya bi bakiyorum soruyorum kendime bu adamin nesini sevdin diye....bekarken hep anlasamazsam bosanirim,cekmem diyodum ama bekara kari bosamak kolaymis,benimkide o hesapmis.7 yil icinde 2 kere baba evine dondum ve ailemin konu komsu dan nasil cekindiklerini gordum.Babamin dedigi suydu ''En kotu baba bile uvey baba dan iyidir"bunlar hep bizim barismamizi istiyordu anladigim kadariyla ve esim bunu biliyor cunku ailem gelinlere ve damada asla yanlis bisey soylemez hep kendi cocuklarina alttan alin,konusun,anlasin der.Cok dusundum,rahat da edemedim acikcasi o evden artik bikere cikmistim.Komsular sokaga cikinca kizima"baban nerde"?"Ne kadar kalacaksiniz anannende"buna benzer bir suru soru ve ben eve geri dondum...................................................................................bizimki de bundan yararlanir ve ne zaman kavga etsek hep tlf.babami arayip beni sikayet eder ve boylece kendi uste cikmis olur.Kendini aklamak icin baskasini b...klamak tan cekinmez.Evde hangimiz daha cok para kazanmis,bunun hesabini yapar......daha neler neler.Cok yoruldum,ne yapsam yaranamadim!Ailem ayrilmami istemiyor!Cocuk var diyor babam baska da bisey demiyor yalniz kizim babasini ISTEMIYOR!!!Adami sevmiyoruz...niye bununla yasiyoruz!?7 yilim aglamakla,eziyetlerle gecti...evde inat olsun diye herseyi dagatir,annesin evinde biyere bi bardak biraksak kiyameti koparir! Ve sonunda bunun baskilarin dan biktim ve isten ayrildim....simdi ne yapacagimi soruyorsaniz....Allah yardimcim olsun,isim zor!Veeeee...benim kiskanc kocam baska ne halt yedi dersiniz!?Aksam biraz erken yatti(salona)ve biz kizimla televizyon basindayiz.....tl.da masanin ustunde.Aldim elime dedim ki...bu benim tl.cok karistiriyor eee....birde ben onunkine atayim bi el.arananlara baktim ve giden msj.kutusunda ne goreyim"Seni cok ozledim,sesini duymak istedim"!Birde resimli msj.atmis....numara tl.kayitli.Gittim mutfaga num.gizledim ve aradim......kadin acti iki kere alo dedi kapattim.Odaya dondum ve durttum.Tl.yuzune tutarak bu ne diye sordugumda"ben msj.fln.gondermedim"dedi.Nasil gondermedin,bu tl.senin ve ustelik numara kayitli dedim,basini obur tarafa dondurdu ve mantikli bi cevap alamadim,hersey ortada zaten!kizimla gittik yattik ve birazdan odada kapi acildi ozur dileyecek,pismanim diyecek diye bekliyordum ama nafile........................................Sacimi tuttu"Beni uyandirdin,simdi senin yuzunden uyuyamiyorum"diye hirpaladi.Simdi size soruyorum ben bu adami ne yapayim?7 sulaleye rezil etmek istiyorum!Kv.arayip oglunu yedigi b...ku anlatmak istiyorum once,cunku ne zaman oglu hakinda bisey desem....mesela sinirli,dagatiyor fln."Oooo...daha ne adamlar var ne var bunda"olurdu cevabi!Eeee....siddet,iftira,hakaret,aldatma daha nasil adamlar var!?Cezaevinde yatan katiler den baska daha beteri aklima gelmiyor!Aileme de soylemedim henuz,soktayim!Kizlar biraz uzun oldu kusura bakmayin....okuyan herkese tesekkurler.....