Kızlar merhaba sizden kıymetli yorumlarınızı istiyorum. Eşimle evliliğimizde sorunlar vardı geçen konuştuk anca düzeliyoruz yaralarımızı sarıyoruz dedi. Uçurumun kenarındaydık haberin var mı dedi yani bu boşanma aşaması oluyor ki ben kavga anında bırak beni boşanalım demiştim...Eşimin ailesi durduk yere bana küsüyor benimle muhatap olmuyorlardı ben de iş,ev,ailesel sorunlar derken her şeyin üst üste geldiği berbat bir dönemdeydim ve sinirlerim çok bozuktu. Sonra ilaç tedavisine başladım ve çok şükür daha iyiyim.Ama benim aklıma takılan şey şu: Eşim bana karşı çok soğuk (ne zaman sorun yaşasak cinsel hayatımız bitiyor), sanki kardeşim gibi davranıyor bana, normalde sıkıntı yok günlük yaşantıda ama sorunlarımızı direkt özel hayatımıza yansıtıyor. Bir kaç kez eşime bu durumu anlatıp onu özlediğimi birlikte olmak istediğimi söyledim ama inatla reddediyor. Ben de artık onu öpmüyorum bile kendi haline bıraktım. Sizden yorum istediğim şey şu: Bu durum normal mi? Ne yapmalıyım? Eşim kaplumbağa hızında bir insandır her konuda sabırla beklemeli miyim? Eşimi seviyorum ama benden soğudu diye düşünüyorum belki ona biraz zaman vermeliyim. Kafam çok karışık...