evliliğim...

Eşinin yaptığı bir tür sindirme taktiği. Yani sonucunu göreceksin ve sorun yaratmak konusunda daha korkarak davranacaksın.Ve itaatkar olmaya başlayacaksın. Allah yardımcın olsun..

aynen öyle. anneler resmen senin kızın şöyle ama senin de oğlun böyle diyerek afedersiniz s... yarışı yaptılar işin sonunda. ve şunu keşfettim eşimle ne zaman aramız bozulsa kv bana küstü ne zaman barışsak barıştı şaka gibi değil mi...eşim de annesine posta koydu ama umarım gerçekten koymuştur...

ne kadar güzel. İletişimizini çok beğendim Allah bozmasın. Biz eşimle konuşmaya kalktığımızda onun beni kızdırması benim kendimi anlatmaya başlamam sonra da öfke kusmam derken kısır döngü gibiydi her şey. Şu an bunu yavaş yavaş aşıyoruz inşallah.

Eşinin yaptığı bir tür sindirme taktiği. Yani sonucunu göreceksin ve sorun yaratmak konusunda daha korkarak davranacaksın.Ve itaatkar olmaya başlayacaksın. Allah yardımcın olsun..
evet eşim sorun yaşamak istemiyor ama bende istemiyorum.

Kimsenin arasının açılmasına gerek yok ki ! Kayinvaliden bir yetişkin gibi davran saydı iş zaten buralara gelmezdi .
Sen anladın artık nasıl davranman gerektiğini .eşini de uyar ,ne yaşıyorsak bu evin dışına çıkmasın diye ..mutsuzluğunuza herkes üzülmez o sebeple dışarı yansıtmamak normal davranmak ilişkinizin selameti açısından daha uygun .siz iyi olursunuz sonra dışardan birşey duyar yine başa dönersiniz. Çok gereksiz !

Zaman ver tatlım bence gecer inat bu erkekler sen hiç oralı olma sen istedikce de naza çeker kendini o yüzden boşver valla

evet kv bence de hiç yetişkin gibi davranmıyor. ben mesela bir büyükten daha farklı davranmasını beklerim. adı üstünde büyüktür, küçüğe yol göstermelidir. benim tek görevim sanki onun oğlunu mutlu etmek ben ağaç kavuğundan çıktım çünkü insan değilim ben. evet anladım sonunda ama bedeli ağır oldu...inşallah eşim de anlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…