• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim...

benim eski eşim aynen bu şekildeydi
ama bizde ailesi dolduruyordu sürekli
eşinizi çok seviyor ve asla bosanmayı dusunmuyorsanız
onunla cok uzun sure arkadasvarı olmayı kabullenın, bu tarz erkekler nazlı da sureklı pohpohlayıp cok uzun sure o soguma esıgını asmanız gerekıyor
sonra sızın ıstedıgınız asamaya gelebılır
bence bakımlı ve eglencelı olun ve ondan bırsey beklemeyın tek cozum bu su an

benim eski eşim aynen bu şekildeydi
ama bizde ailesi dolduruyordu sürekli
eşinizi çok seviyor ve asla bosanmayı dusunmuyorsanız
onunla cok uzun sure arkadasvarı olmayı kabullenın, bu tarz erkekler nazlı da sureklı pohpohlayıp cok uzun sure o soguma esıgını asmanız gerekıyor
sonra sızın ıstedıgınız asamaya gelebılır
bence bakımlı ve eglencelı olun ve ondan bırsey beklemeyın tek cozum bu su an

bu yorumunuz beni bir nebze rahatlattı böyle başka erkekler de varmış dedim. evet inanılmaz nazlı aslına baksanız çok istediğini biliyorum ama niye böyle yapıyor anlamıyorum. bizim problem de zaten aile kaynaklıydı anca anca üstesinden geliyoruz. kv nin her işimize burnunu sokması ana sebepti. sakıncası yoksa sorabilir miyim siz neden ayrıldınız ?

Biz sorunları cinsel yollarla çözüyoruz :) mesela küstük (küçük bir sebepten) küçük bir öpücükle kendimizi yatakta buluyoruz :) sonrasında da bayağı bir zaman aramızda sıkıntı çıkmıyor .tensel temas bağları kuvvetlendiriyor.

Kusuyorsunuz ve baristiktan sonra bu soğukluk devam ediyorsa esin bayagi bir dolmuş ve soğumuş demektir .

evet geçenlerde 3 senedir sabrettiğini söyledi son aşamada zaten artık boşanma aşamasına gelmiştik. kıyıdan döndük diyelim..

3 senedir sabrediyorsa yol verseydin. .bu laftan sonra sen niye sabrettin ki ?
çünkü benimde hatalarım vardı, sinirliydim gergindim mutsuzdum ve bunları eşime yansıtıyordum eşim tedavi olmam için çabaladı ama son raddeye gelinceye kadar kabul etmedim. kavga anında ağzımdan çıkanları kulağım duymuyordu.

O zaman bir de evlilik terapisti deneyin
ben tedavi gördüm şu an iyiyim o yüzden diyorum düzelme aşamasındayız diye. eşimi de anlıyorum aslında onu kırdım ama benimde kırıldığım noktalar vardı. karşılıklı toparlamaya çalışıyoruz ama ben biraz aceleciyimdir eşimde kaplumbağa hızında olduğundan ben sorguluyorum normal mi diye aslında biraz da sizden cesaret toplamaya ihtiyacım var :) çabalıyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum. ilk sorunlu olduğumuz zamanlarda eşim bana dokunmazdı bile, şu an gece uyurken sarılıyor, eskiden yaptığı gibi gelip dokunuyor vs. ama ilerisi yok...

ben tedavi gördüm şu an iyiyim o yüzden diyorum düzelme aşamasındayız diye. eşimi de anlıyorum aslında onu kırdım ama benimde kırıldığım noktalar vardı. karşılıklı toparlamaya çalışıyoruz ama ben biraz aceleciyimdir eşimde kaplumbağa hızında olduğundan ben sorguluyorum normal mi diye aslında biraz da sizden cesaret toplamaya ihtiyacım var :) çabalıyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum. ilk sorunlu olduğumuz zamanlarda eşim bana dokunmazdı bile, şu an gece uyurken sarılıyor, eskiden yaptığı gibi gelip dokunuyor vs. ama ilerisi yok...
Eşin de adım atmış .yavaş yavaş kırılacak inadı .madem çabalıyor sen de çabala ..ben 20 yaşında evlendim ,eşimle aynı yaştaydık evlenirken .ilk yıllar biz de küsünce birbirimize dokunmuyorduk . Bizi uzaklastirdigini farkedince ,çok büyük bir sebebi yoksa küsken de sarılarak uyumaya karar verdik .öyle öyle bu durumu aştık .

Eşin de adım atmış .yavaş yavaş kırılacak inadı .madem çabalıyor sen de çabala ..ben 20 yaşında evlendim ,eşimle aynı yaştaydık evlenirken .ilk yıllar biz de küsünce birbirimize dokunmuyorduk . Bizi uzaklastirdigini farkedince ,çok büyük bir sebebi yoksa küsken de sarılarak uyumaya karar verdik .öyle öyle bu durumu aştık .
evliliğin ilk 5 yılı çok zormuş deniyor gerçekten doğruymuş bizim de 5. yılımız şu an. bizim bir de işin içine aileler girdi, kv-kp aylardır küs benle. zaten sinirimi bozan durumlardan biri de buydu. eşimle olan her sıkıntıma her şeyime müdahil olmaları, sürekli gelin gidin istekleri, vs vs ipler koptu sonunda.

siz deneyimlisiniz sizden öğreneceklerim var :) annem (her konuda olduğu gibi) evliliğim konusunda da bana hiç yardımcı olamadı verdiği öğütler hep hata yapmama sebep oldu. zamanında keşke annem beni uyarsaydı diyorum bazen.

arkadaşlar konunun görüntüleme sayısı fazla ama yorum yok sizden ricam nolur deneyimli arkadaşlar yazsın çok ihtiyacım var

evliliğin ilk 5 yılı çok zormuş deniyor gerçekten doğruymuş bizim de 5. yılımız şu an. bizim bir de işin içine aileler girdi, kv-kp aylardır küs benle. zaten sinirimi bozan durumlardan biri de buydu. eşimle olan her sıkıntıma her şeyime müdahil olmaları, sürekli gelin gidin istekleri, vs vs ipler koptu sonunda.
Aile meselelerini eşinle birlikte öyle yada böyle çözmen gerekir . Sana saygıyı duymasını sağla önce ..sonra da aile dediğin evine girip kapıyı kapattıktan sonra ıcerde olanlardır, gerisı geniş ailedir ..ilerde geniş bir aile olabilmenin yolu saygı ,sevgi ve sabırla olur .seni kimseye ezdirmemesi gerektiğini bilmeli .sen de biraz ılımlı ol ,kayınvalide de olsa her konuda muhatap kabul etme .herkese yerini göster oturt .kafalarına göre hayatında nereye oturmak istiyorlarsa oraya oturtma .aile düzeni iki kişinin tasarrufundadir, gerisi ortalık karıştırır.

siz deneyimlisiniz sizden öğreneceklerim var :) annem (her konuda olduğu gibi) evliliğim konusunda da bana hiç yardımcı olamadı verdiği öğütler hep hata yapmama sebep oldu. zamanında keşke annem beni uyarsaydı diyorum bazen.
Estağfurullah :)
Bir kere hatayı surda yapıyosun :
Kim olursa olsun ,buna annen de dahil ,tecrübesine güvenmediğin kimseden akıl alma . Düzelecek olan birşey varsa da düzelmez. .kendi mantığını kullan önce , duygularını çok devreye sokma .

Bi ara hayatımızda sorunlar vardı. İş stresi, maddi kaygı. 3 ay beraber olamamıştık. Ondan kaynaklıydı. Kafaya taktıkça süre de uzuyordu. Sonra o kaygılar ortadan kalktı, sorunlar düzeldi adam da düzeldi. Bazı erkeklerin kafası doluysa konsantrasyon sağlayamıyorlar. Sabırlı olun ve öfke kontrolü sağlayın

Aile meselelerini eşinle birlikte öyle yada böyle çözmen gerekir . Sana saygıyı duymasını sağla önce ..sonra da aile dediğin evine girip kapıyı kapattıktan sonra ıcerde olanlardır, gerisı geniş ailedir ..ilerde geniş bir aile olabilmenin yolu saygı ,sevgi ve sabırla olur .seni kimseye ezdirmemesi gerektiğini bilmeli .sen de biraz ılımlı ol ,kayınvalide de olsa her konuda muhatap kabul etme .herkese yerini göster oturt .kafalarına göre hayatında nereye oturmak istiyorlarsa oraya oturtma .aile düzeni iki kişinin tasarrufundadir, gerisi ortalık karıştırır.

eşimle olan kavgalarımız da temelde buydu zaten eşim benle yaşadığı sorunları akıl almak amacıyla ailesine anlatmış sonra da kv işin içine girince olaylar sarpa sardı. ben de çok büyük hata edip annemden akıl almaya kalkınca işlerin boyutunu düşünün...aileleri özelimiz dışında bırakmaya başlayınca anca düzelebilme adımları attık. umarım öyle yapabilmişizdir çünkü eşimden halen emin değilim. kv her şeyimizi bilirdi eskiden. umarım eşim biraz akıllanmıştır bu olaylardan sonra. kv öyle bir insan ki kimse benim oğlumu üşemez mantığında yaşıyor. benim tek görevim sanki onun oğlunu mutlu etmek.

Estağfurullah :)
Bir kere hatayı surda yapıyosun :
Kim olursa olsun ,buna annen de dahil ,tecrübesine güvenmediğin kimseden akıl alma . Düzelecek olan birşey varsa da düzelmez. .kendi mantığını kullan önce , duygularını çok devreye sokma .
öyle haklısınız ki. zaten başımıza ne geldiyse bundan geldi. aileler devreye girdi ve her şey karman çorman oldu... nolur bana tecrübelerinizi aktarın size hayır duası ederim:) ciddiyim:) benim annem bana hayatta hiç bir konuda deneyimlerini aktaramadı aktardıklarının da sonucu ortada.

eşimle olan kavgalarımız da temelde buydu zaten eşim benle yaşadığı sorunları akıl almak amacıyla ailesine anlatmış sonra da kv işin içine girince olaylar sarpa sardı. ben de çok büyük hata edip annemden akıl almaya kalkınca işlerin boyutunu düşünün...aileleri özelimiz dışında bırakmaya başlayınca anca düzelebilme adımları attık. umarım öyle yapabilmişizdir çünkü eşimden halen emin değilim. kv her şeyimizi bilirdi eskiden. umarım eşim biraz akıllanmıştır bu olaylardan sonra. kv öyle bir insan ki kimse benim oğlumu üşemez mantığında yaşıyor. benim tek görevim sanki onun oğlunu mutlu etmek.
Ailelerin olaylara dahil olması çok kötü olmuş .ne yaşıyorsan kapını kapat yasa tekrar söylüyorum . Siz resmen iki ailenin fikirlerini carpistirip ortada iki yabancı gibi kalmışsınız. Hayatınızı onlara yasatmissiniz. .oldu olacak gelip başınıza hakemlik de yapsalardı. ..

Sen ve esin dış müdahalelere her zaman kapalı olun .benim evliliğim ,benim hayatım ,benim kurallarım ve benim hatalarım. ..önce siz bi birbirinizi sahiplenin . Herkes rolünü bilsin ,arkadan sufle akıl karıştırır

Ilk bes yil benim de zor oldu ara ara da devam ediyor.temmuzda bes bitecek.benim esim de sizin gibi fevri aceleci bir insandir.benim sakinligim sabrim hosgorumle esim bazi olumsuz davranislarini duzeltti duzeltiyor..daha sabirli daha ofkesine hakim oluyor.
Cinsellik onemli araya mesafe girdiginde soguklukta girer.erkek sevildigini bilmek ister esinin kendisine bagli oldugunu hissetmek ister.biz kavgalarimiz da bile birbirimize sarilmadan oksamadan iyi geceler demeden yatmadik.iste o ara ben onun omzundayken sakince sorunlarimi kizginliklarimi dile getiriyorum oda beni dinliyor ne yapayim nasil mutlu olursun diye sorar bende yol gosteririm.

Back