- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi greengirll
-
benim eski eşim aynen bu şekildeydi
ama bizde ailesi dolduruyordu sürekli
eşinizi çok seviyor ve asla bosanmayı dusunmuyorsanız
onunla cok uzun sure arkadasvarı olmayı kabullenın, bu tarz erkekler nazlı da sureklı pohpohlayıp cok uzun sure o soguma esıgını asmanız gerekıyor
sonra sızın ıstedıgınız asamaya gelebılır
bence bakımlı ve eglencelı olun ve ondan bırsey beklemeyın tek cozum bu su an
Biz sorunları cinsel yollarla çözüyoruz :) mesela küstük (küçük bir sebepten) küçük bir öpücükle kendimizi yatakta buluyoruz :) sonrasında da bayağı bir zaman aramızda sıkıntı çıkmıyor .tensel temas bağları kuvvetlendiriyor.
Kusuyorsunuz ve baristiktan sonra bu soğukluk devam ediyorsa esin bayagi bir dolmuş ve soğumuş demektir .
3 senedir sabrediyorsa yol verseydin. .bu laftan sonra sen niye sabrettin ki ?evet geçenlerde 3 senedir sabrettiğini söyledi son aşamada zaten artık boşanma aşamasına gelmiştik. kıyıdan döndük diyelim..
çünkü benimde hatalarım vardı, sinirliydim gergindim mutsuzdum ve bunları eşime yansıtıyordum eşim tedavi olmam için çabaladı ama son raddeye gelinceye kadar kabul etmedim. kavga anında ağzımdan çıkanları kulağım duymuyordu.3 senedir sabrediyorsa yol verseydin. .bu laftan sonra sen niye sabrettin ki ?
O zaman bir de evlilik terapisti deneyinçünkü benimde hatalarım vardı, sinirliydim gergindim mutsuzdum ve bunları eşime yansıtıyordum eşim tedavi olmam için çabaladı ama son raddeye gelinceye kadar kabul etmedim. kavga anında ağzımdan çıkanları kulağım duymuyordu.
ben tedavi gördüm şu an iyiyim o yüzden diyorum düzelme aşamasındayız diye. eşimi de anlıyorum aslında onu kırdım ama benimde kırıldığım noktalar vardı. karşılıklı toparlamaya çalışıyoruz ama ben biraz aceleciyimdir eşimde kaplumbağa hızında olduğundan ben sorguluyorum normal mi diye aslında biraz da sizden cesaret toplamaya ihtiyacım var :) çabalıyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum. ilk sorunlu olduğumuz zamanlarda eşim bana dokunmazdı bile, şu an gece uyurken sarılıyor, eskiden yaptığı gibi gelip dokunuyor vs. ama ilerisi yok...O zaman bir de evlilik terapisti deneyin
Eşin de adım atmış .yavaş yavaş kırılacak inadı .madem çabalıyor sen de çabala ..ben 20 yaşında evlendim ,eşimle aynı yaştaydık evlenirken .ilk yıllar biz de küsünce birbirimize dokunmuyorduk . Bizi uzaklastirdigini farkedince ,çok büyük bir sebebi yoksa küsken de sarılarak uyumaya karar verdik .öyle öyle bu durumu aştık .ben tedavi gördüm şu an iyiyim o yüzden diyorum düzelme aşamasındayız diye. eşimi de anlıyorum aslında onu kırdım ama benimde kırıldığım noktalar vardı. karşılıklı toparlamaya çalışıyoruz ama ben biraz aceleciyimdir eşimde kaplumbağa hızında olduğundan ben sorguluyorum normal mi diye aslında biraz da sizden cesaret toplamaya ihtiyacım var :) çabalıyorum ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum. ilk sorunlu olduğumuz zamanlarda eşim bana dokunmazdı bile, şu an gece uyurken sarılıyor, eskiden yaptığı gibi gelip dokunuyor vs. ama ilerisi yok...
evliliğin ilk 5 yılı çok zormuş deniyor gerçekten doğruymuş bizim de 5. yılımız şu an. bizim bir de işin içine aileler girdi, kv-kp aylardır küs benle. zaten sinirimi bozan durumlardan biri de buydu. eşimle olan her sıkıntıma her şeyime müdahil olmaları, sürekli gelin gidin istekleri, vs vs ipler koptu sonunda.Eşin de adım atmış .yavaş yavaş kırılacak inadı .madem çabalıyor sen de çabala ..ben 20 yaşında evlendim ,eşimle aynı yaştaydık evlenirken .ilk yıllar biz de küsünce birbirimize dokunmuyorduk . Bizi uzaklastirdigini farkedince ,çok büyük bir sebebi yoksa küsken de sarılarak uyumaya karar verdik .öyle öyle bu durumu aştık .
siz deneyimlisiniz sizden öğreneceklerim var :) annem (her konuda olduğu gibi) evliliğim konusunda da bana hiç yardımcı olamadı verdiği öğütler hep hata yapmama sebep oldu. zamanında keşke annem beni uyarsaydı diyorum bazen.Eşin de adım atmış .yavaş yavaş kırılacak inadı .madem çabalıyor sen de çabala ..ben 20 yaşında evlendim ,eşimle aynı yaştaydık evlenirken .ilk yıllar biz de küsünce birbirimize dokunmuyorduk . Bizi uzaklastirdigini farkedince ,çok büyük bir sebebi yoksa küsken de sarılarak uyumaya karar verdik .öyle öyle bu durumu aştık .
teşekkürler inşallahzamanla düzelir merak etme ,
Aile meselelerini eşinle birlikte öyle yada böyle çözmen gerekir . Sana saygıyı duymasını sağla önce ..sonra da aile dediğin evine girip kapıyı kapattıktan sonra ıcerde olanlardır, gerisı geniş ailedir ..ilerde geniş bir aile olabilmenin yolu saygı ,sevgi ve sabırla olur .seni kimseye ezdirmemesi gerektiğini bilmeli .sen de biraz ılımlı ol ,kayınvalide de olsa her konuda muhatap kabul etme .herkese yerini göster oturt .kafalarına göre hayatında nereye oturmak istiyorlarsa oraya oturtma .aile düzeni iki kişinin tasarrufundadir, gerisi ortalık karıştırır.evliliğin ilk 5 yılı çok zormuş deniyor gerçekten doğruymuş bizim de 5. yılımız şu an. bizim bir de işin içine aileler girdi, kv-kp aylardır küs benle. zaten sinirimi bozan durumlardan biri de buydu. eşimle olan her sıkıntıma her şeyime müdahil olmaları, sürekli gelin gidin istekleri, vs vs ipler koptu sonunda.
Estağfurullah :)siz deneyimlisiniz sizden öğreneceklerim var :) annem (her konuda olduğu gibi) evliliğim konusunda da bana hiç yardımcı olamadı verdiği öğütler hep hata yapmama sebep oldu. zamanında keşke annem beni uyarsaydı diyorum bazen.
Aile meselelerini eşinle birlikte öyle yada böyle çözmen gerekir . Sana saygıyı duymasını sağla önce ..sonra da aile dediğin evine girip kapıyı kapattıktan sonra ıcerde olanlardır, gerisı geniş ailedir ..ilerde geniş bir aile olabilmenin yolu saygı ,sevgi ve sabırla olur .seni kimseye ezdirmemesi gerektiğini bilmeli .sen de biraz ılımlı ol ,kayınvalide de olsa her konuda muhatap kabul etme .herkese yerini göster oturt .kafalarına göre hayatında nereye oturmak istiyorlarsa oraya oturtma .aile düzeni iki kişinin tasarrufundadir, gerisi ortalık karıştırır.
öyle haklısınız ki. zaten başımıza ne geldiyse bundan geldi. aileler devreye girdi ve her şey karman çorman oldu... nolur bana tecrübelerinizi aktarın size hayır duası ederim:) ciddiyim:) benim annem bana hayatta hiç bir konuda deneyimlerini aktaramadı aktardıklarının da sonucu ortada.Estağfurullah :)
Bir kere hatayı surda yapıyosun :
Kim olursa olsun ,buna annen de dahil ,tecrübesine güvenmediğin kimseden akıl alma . Düzelecek olan birşey varsa da düzelmez. .kendi mantığını kullan önce , duygularını çok devreye sokma .
Ailelerin olaylara dahil olması çok kötü olmuş .ne yaşıyorsan kapını kapat yasa tekrar söylüyorum . Siz resmen iki ailenin fikirlerini carpistirip ortada iki yabancı gibi kalmışsınız. Hayatınızı onlara yasatmissiniz. .oldu olacak gelip başınıza hakemlik de yapsalardı. ..eşimle olan kavgalarımız da temelde buydu zaten eşim benle yaşadığı sorunları akıl almak amacıyla ailesine anlatmış sonra da kv işin içine girince olaylar sarpa sardı. ben de çok büyük hata edip annemden akıl almaya kalkınca işlerin boyutunu düşünün...aileleri özelimiz dışında bırakmaya başlayınca anca düzelebilme adımları attık. umarım öyle yapabilmişizdir çünkü eşimden halen emin değilim. kv her şeyimizi bilirdi eskiden. umarım eşim biraz akıllanmıştır bu olaylardan sonra. kv öyle bir insan ki kimse benim oğlumu üşemez mantığında yaşıyor. benim tek görevim sanki onun oğlunu mutlu etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?