- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi greengirll
-
Yoo niye güç olarak göreyim. Küssem küsümdür sadece bedenen birleşmrm yetmez aklıma ruhum da orda olmalı onlar küsse olmaz o iş.küskende birlikte olunabilir.
o konu ayrıdır -küslük konusu ayrıdır.
herkes yapamaz o ayrı. onu güç olarak görüyorsanız birlikte olmazsınız.
konu sahibi eşinizi azıcık rahat bırakın bir daha ailesi ile ilgili birşeyleri ona söylemeyin.
ben onu güç olarak görmüyorum, kullanmıyorumdaküskende birlikte olunabilir.
konu sahibi eşinizi azıcık rahat bırakın bir daha ailesi ile ilgili birşeyleri ona söylemeyin.
3 senedir seni düzeltmeye çabaladım her seferinde hüsrana uğradım diyor biraz daha şüpheli ve yavaş yaklaşıyor bana sanırım. ben de farketmeden hatalar yaptım, o dönem çok yoğun bur psikolojik bunalımdaydım zaten ilaç tedavisine başladım ama geç oldu...bu arada kendime de çevreme de zarar verdim. gözüm döndüğünde ağzımdan çıkan kelimeler hep kırıcı oluyordu onun canını acıtmak için hissettiklerimin tersini söylüyordum çünkü benim canım çok acıyordu..Yanlış anladınız beni. Siz değil eşiniz hatalı.. Soğuk durduğu için.. Düzeltmek için çabalamadığı için..
ailesi hakkında tek kelime etmiyorum ama inanın ben ona hiç bir zaman ailesini kötülemedim çünkü ailesini kendi ailemden farklı görmedim. sonradan anladım ki karşı taraf benim gibi değilmiş...küskende birlikte olunabilir.
Lily ve Marshall gibi (How l meet your mother)Eşinizle küsken tartışmışken sorunluyken cinsellik olmaması normal değil mi ya? Adamla sorun varken nasıl sevişebiliyorsunuz? Ben mi anormalim acaba? Nasil olacak mesela yataktan kalkinca konuşmamaya devam mı?
evet eşim duygusaldır. ben onu kırdım kavga anlarında o saygısını kaybetmezken ben saygımı kaybettim maalesef o anki psikolojik durumumdan ötürü birde ailesi yüzünden inanılmaz bunalmıştım onunda etkisi vardı tabi.duygusal bir insan belliki.genelde kadinlar daha çok etkilenir böyle durumlarda.
adam bir söz söyler mesela söylediğini unutur kadın aylarca unutmaz.o sözü hatırladıkça herşeyden sogur.
demekki erkeklerde de olabiliyor.zaman tanıyın eşinize.
duygusal açıdan yaklasin birde belki buna daha çok ihtiyacı vardır bu aralar.
günaydın:)evet eşim duygusaldır. ben onu kırdım kavga anlarında o saygısını kaybetmezken ben saygımı kaybettim maalesef o anki psikolojik durumumdan ötürü birde ailesi yüzünden inanılmaz bunalmıştım onunda etkisi vardı tabi.
evet maalesef hatam haklılığımı bağırıp çağırarak kanıtlamak istemem oldu ama ne kadar haklı olursam olayım bu şekilde direkt haksız konuma düştüm şimdi de bunun acısını çekiyorum. düzeltmeye çalışıyorum inşallah düzelir çok sağolun güzel yorumunuz için...günaydın:)
ne olursa olsun sayginizu kaybetmeyin.
bir noktada susmayi ve durmayı bilin.
evlilik bir bütündür.herşey birbirini etkiler.
buda birbirinizden sogumaniza ve uzaklasmaniza neden olur.
eşinizle konuşun.bundan sonrası için daha dikkatli olacağınizin sözünü verin birbirinize ve tutun.
umarım en kısa sürede bu durumu atlatırsınız.mutluluklar dilerim
mesela giyinip süsleneyim ama hiç bir şey yokmuş gibi davranayım ondan bekleyeyim öyle mi?Ben küsken eğer suçluysam seviserek barışırım aynı şeyi esim de yapar hadi gel sevişelim demem tabi ama banyoya giriyorum ben der ortada dolanırım, sizde de sanırım barışma var sevişme yok o zaman hadi sevişelim demek yerine gözüne gözüne kendinizi soksanız dayanamaz ister bence.
Soğumak olayına inanmıyorum ben kadın soğur ama erkek soğumaz. Erkekler sevmeden de sevisebilir eğer öyle olmasaydı genelevler olmazdı. Biraz uç bi örnek oldu ama kusura bakmayın. Eşlerimizi baştan çıkarıp sonra kenara çekilip peşimizden kosmalarindan zevk alabiliriz deneyin lütfen.
Bide cilveli kuzenim eşine hep paşam der böyle uzata uzata her an adama yatak imalarinda bulunurmuş haliyle soğuma uzak kalma olmazmış ama ben sadece keyfim yerindeyse yaparım bunları.
Beklemek yerine harekete geçin iş işten geçmeden.
Aynen öyle gozune gözüne sokun işte artık ne kadar yapabiliyosaniz. İllaki gelir.mesela giyinip süsleneyim ama hiç bir şey yokmuş gibi davranayım ondan bekleyeyim öyle mi?
benim de endişelendiğim konu bu zaten ama zaten yeni yeni düzelmeye başladık.Aylar sürmesi hoş değil araya bukadar soğukluk girmesi tehlikeli bence
Evde hep bakımlı ol sevecen ama cool takılbenim de endişelendiğim konu bu zaten ama zaten yeni yeni düzelmeye başladık.
şu an da bunu yapmaya çalışıyorum inşallah etkili olur:)Evde hep bakımlı ol sevecen ama cool takılyani adamın üstüne gitme ama sıcak ve mutlu görün evde
Biz sorunları cinsel yollarla çözüyoruz :) mesela küstük (küçük bir sebepten) küçük bir öpücükle kendimizi yatakta buluyoruz :) sonrasında da bayağı bir zaman aramızda sıkıntı çıkmıyor .tensel temas bağları kuvvetlendiriyor.Kızlar merhaba sizden kıymetli yorumlarınızı istiyorum. Eşimle evliliğimizde sorunlar vardı geçen konuştuk anca düzeliyoruz yaralarımızı sarıyoruz dedi. Uçurumun kenarındaydık haberin var mı dedi yani bu boşanma aşaması oluyor ki ben kavga anında bırak beni boşanalım demiştim...Eşimin ailesi durduk yere bana küsüyor benimle muhatap olmuyorlardı ben de iş,ev,ailesel sorunlar derken her şeyin üst üste geldiği berbat bir dönemdeydim ve sinirlerim çok bozuktu. Sonra ilaç tedavisine başladım ve çok şükür daha iyiyim.Ama benim aklıma takılan şey şu: Eşim bana karşı çok soğuk (ne zaman sorun yaşasak cinsel hayatımız bitiyor), sanki kardeşim gibi davranıyor bana, normalde sıkıntı yok günlük yaşantıda ama sorunlarımızı direkt özel hayatımıza yansıtıyor. Bir kaç kez eşime bu durumu anlatıp onu özlediğimi birlikte olmak istediğimi söyledim ama inatla reddediyor. Ben de artık onu öpmüyorum bile kendi haline bıraktım. Sizden yorum istediğim şey şu: Bu durum normal mi? Ne yapmalıyım? Eşim kaplumbağa hızında bir insandır her konuda sabırla beklemeli miyim? Eşimi seviyorum ama benden soğudu diye düşünüyorum belki ona biraz zaman vermeliyim. Kafam çok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?