- 21 Kasım 2012
- 9.043
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Cinsel hayat bitiyor derken örneğin kac gün sürüyor? Barışana kadarsa sorun yok da hic olmuyorsa durum vahim gibiKızlar merhaba sizden kıymetli yorumlarınızı istiyorum. Eşimle evliliğimizde sorunlar vardı geçen konuştuk anca düzeliyoruz yaralarımızı sarıyoruz dedi. Uçurumun kenarındaydık haberin var mı dedi yani bu boşanma aşaması oluyor ki ben kavga anında bırak beni boşanalım demiştim...Eşimin ailesi durduk yere bana küsüyor benimle muhatap olmuyorlardı ben de iş,ev,ailesel sorunlar derken her şeyin üst üste geldiği berbat bir dönemdeydim ve sinirlerim çok bozuktu. Sonra ilaç tedavisine başladım ve çok şükür daha iyiyim.Ama benim aklıma takılan şey şu: Eşim bana karşı çok soğuk (ne zaman sorun yaşasak cinsel hayatımız bitiyor), sanki kardeşim gibi davranıyor bana, normalde sıkıntı yok günlük yaşantıda ama sorunlarımızı direkt özel hayatımıza yansıtıyor. Bir kaç kez eşime bu durumu anlatıp onu özlediğimi birlikte olmak istediğimi söyledim ama inatla reddediyor. Ben de artık onu öpmüyorum bile kendi haline bıraktım. Sizden yorum istediğim şey şu: Bu durum normal mi? Ne yapmalıyım? Eşim kaplumbağa hızında bir insandır her konuda sabırla beklemeli miyim? Eşimi seviyorum ama benden soğudu diye düşünüyorum belki ona biraz zaman vermeliyim. Kafam çok karışık...
nasıl anlayamadım açıklar mısınız biraz ?Yaralar böyle sarılmaz..
haklısınız da uzun süredir böyleyiz sürekli sorunlar katlanınca sonunda koptu ve çok uzun sürdü ondan endişeleniyorumEşinizle küsken tartışmışken sorunluyken cinsellik olmaması normal değil mi ya? Adamla sorun varken nasıl sevişebiliyorsunuz? Ben mi anormalim acaba? Nasil olacak mesela yataktan kalkinca konuşmamaya devam mı?
ve bunu aylarca uzatır mısınız ?bende eşimle küsken sevişmem
sürekli aynı sorunları yaşadığımızdan ve son olarak eşimin deyimiyle uçurum kenarından döndüğümüzden bu seferki soğukluğu hepsinden uzun sürdü...Evliliklerde bazen soğuk rüzgarlar esebilir...
Ama eşiniz bu durumu çok fazla uzatıyorsa ve hiç adım atmıyorsa, şu demek oluyor bu....
Sizden soğumuştur evet ozaman eşiniz...
eskiden sorunlar düzelince düzelirdi ama bu sefer aylardır bozuk. yeni yeni ilişkimiz düzeliyor gerçi bende her şey hemen düzelsin istiyorum belki de kendim çabuk affedip unuttuğumdandır. eşim öyle değil hem ağırkanlı hem de kincidir zor unuturCinsel hayat bitiyor derken örneğin kac gün sürüyor? Barışana kadarsa sorun yok da hic olmuyorsa durum vahim gibi
barıştık ama bu sefer düzelmedi endişem de bu yüzden zaten. orası apayrı bir konu daha önce de konu açmıştım kv ve kp benle küstüler ve uzun süredir görüşmüyoruzzaten kavgalıyken küsken insann içinden gelmez istemez ki..
barıştıktan sonra düzeliyor mu cinsellik konusunu?
birde eşinin ailesi size neden durduk yere küsüyor yahu?
nasıl anlayamadım açıklar mısınız biraz ?
anladım...haklısınız. benimki biraz acelecilik mi bilmiyorum aslında hemen düzelmesini bekliyorum belki de daha çok zaman vermeliyim eşime...Hani yaralarınızı sarmaya çalışıyormuşsunuz ya..
Uzaklaşarak geçmişin hesabını tekrar tekrar yaparak ve soğuk davranak yaralar sarılmaz..
Yeniden başlanır..
Daha çok itina gösterilir..
anladım...haklısınız. benimki biraz acelecilik mi bilmiyorum aslında hemen düzelmesini bekliyorum belki de daha çok zaman vermeliyim eşime...
bence adamı biraz kendi haline bırak.Kızlar merhaba sizden kıymetli yorumlarınızı istiyorum. Eşimle evliliğimizde sorunlar vardı geçen konuştuk anca düzeliyoruz yaralarımızı sarıyoruz dedi. Uçurumun kenarındaydık haberin var mı dedi yani bu boşanma aşaması oluyor ki ben kavga anında bırak beni boşanalım demiştim...Eşimin ailesi durduk yere bana küsüyor benimle muhatap olmuyorlardı ben de iş,ev,ailesel sorunlar derken her şeyin üst üste geldiği berbat bir dönemdeydim ve sinirlerim çok bozuktu. Sonra ilaç tedavisine başladım ve çok şükür daha iyiyim.Ama benim aklıma takılan şey şu: Eşim bana karşı çok soğuk (ne zaman sorun yaşasak cinsel hayatımız bitiyor), sanki kardeşim gibi davranıyor bana, normalde sıkıntı yok günlük yaşantıda ama sorunlarımızı direkt özel hayatımıza yansıtıyor. Bir kaç kez eşime bu durumu anlatıp onu özlediğimi birlikte olmak istediğimi söyledim ama inatla reddediyor. Ben de artık onu öpmüyorum bile kendi haline bıraktım. Sizden yorum istediğim şey şu: Bu durum normal mi? Ne yapmalıyım? Eşim kaplumbağa hızında bir insandır her konuda sabırla beklemeli miyim? Eşimi seviyorum ama benden soğudu diye düşünüyorum belki ona biraz zaman vermeliyim. Kafam çok karışık...
Eşinizle küsken tartışmışken sorunluyken cinsellik olmaması normal değil mi ya? Adamla sorun varken nasıl sevişebiliyorsunuz? Ben mi anormalim acaba? Nasil olacak mesela yataktan kalkinca konuşmamaya devam mı?
bende eşimle küsken sevişmem
zaten kavgalıyken küsken insann içinden gelmez istemez ki..
barıştıktan sonra düzeliyor mu cinsellik konusunu?
birde eşinin ailesi size neden durduk yere küsüyor yahu?
küskende birlikte olunabilir.haklısınız da uzun süredir böyleyiz sürekli sorunlar katlanınca sonunda koptu ve çok uzun sürdü ondan endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?