• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.043
9.554
398
Kızlar merhaba sizden kıymetli yorumlarınızı istiyorum. Eşimle evliliğimizde sorunlar vardı geçen konuştuk anca düzeliyoruz yaralarımızı sarıyoruz dedi. Uçurumun kenarındaydık haberin var mı dedi yani bu boşanma aşaması oluyor ki ben kavga anında bırak beni boşanalım demiştim...Eşimin ailesi durduk yere bana küsüyor benimle muhatap olmuyorlardı ben de iş,ev,ailesel sorunlar derken her şeyin üst üste geldiği berbat bir dönemdeydim ve sinirlerim çok bozuktu. Sonra ilaç tedavisine başladım ve çok şükür daha iyiyim.Ama benim aklıma takılan şey şu: Eşim bana karşı çok soğuk (ne zaman sorun yaşasak cinsel hayatımız bitiyor), sanki kardeşim gibi davranıyor bana, normalde sıkıntı yok günlük yaşantıda ama sorunlarımızı direkt özel hayatımıza yansıtıyor. Bir kaç kez eşime bu durumu anlatıp onu özlediğimi birlikte olmak istediğimi söyledim ama inatla reddediyor. Ben de artık onu öpmüyorum bile kendi haline bıraktım. Sizden yorum istediğim şey şu: Bu durum normal mi? Ne yapmalıyım? Eşim kaplumbağa hızında bir insandır her konuda sabırla beklemeli miyim? Eşimi seviyorum ama benden soğudu diye düşünüyorum belki ona biraz zaman vermeliyim. Kafam çok karışık...

Biraz sabirli olmak gerekir belkide bu durumda, ama araya cok fazla soguklugun girmemesi gerekir. Sen yinede (ustune giderek degilde) hareketlerinle davranislarinla sicak ve yakin davranmaya devam etmelisin bence. Elbette ondada bi kimildama olmali, ama her karakter farklidir. Kimisi buzlarin erimesi icin havalarin biraz isinmasini bekler, kimi bodozlama dalar tekrar. Onun karakterinede saygi duymalisin bence.
Kendine eziyet etme bu arada, dusunup dusunup kurma. Biraz zamana birak.

Evliliklerde bazen soğuk rüzgarlar esebilir...
Ama eşiniz bu durumu çok fazla uzatıyorsa ve hiç adım atmıyorsa, şu demek oluyor bu....
Sizden soğumuştur evet ozaman eşiniz...

Kızlar merhaba sizden kıymetli yorumlarınızı istiyorum. Eşimle evliliğimizde sorunlar vardı geçen konuştuk anca düzeliyoruz yaralarımızı sarıyoruz dedi. Uçurumun kenarındaydık haberin var mı dedi yani bu boşanma aşaması oluyor ki ben kavga anında bırak beni boşanalım demiştim...Eşimin ailesi durduk yere bana küsüyor benimle muhatap olmuyorlardı ben de iş,ev,ailesel sorunlar derken her şeyin üst üste geldiği berbat bir dönemdeydim ve sinirlerim çok bozuktu. Sonra ilaç tedavisine başladım ve çok şükür daha iyiyim.Ama benim aklıma takılan şey şu: Eşim bana karşı çok soğuk (ne zaman sorun yaşasak cinsel hayatımız bitiyor), sanki kardeşim gibi davranıyor bana, normalde sıkıntı yok günlük yaşantıda ama sorunlarımızı direkt özel hayatımıza yansıtıyor. Bir kaç kez eşime bu durumu anlatıp onu özlediğimi birlikte olmak istediğimi söyledim ama inatla reddediyor. Ben de artık onu öpmüyorum bile kendi haline bıraktım. Sizden yorum istediğim şey şu: Bu durum normal mi? Ne yapmalıyım? Eşim kaplumbağa hızında bir insandır her konuda sabırla beklemeli miyim? Eşimi seviyorum ama benden soğudu diye düşünüyorum belki ona biraz zaman vermeliyim. Kafam çok karışık...
Cinsel hayat bitiyor derken örneğin kac gün sürüyor? Barışana kadarsa sorun yok da hic olmuyorsa durum vahim gibi

zaten kavgalıyken küsken insann içinden gelmez istemez ki..
barıştıktan sonra düzeliyor mu cinsellik konusunu?
birde eşinin ailesi size neden durduk yere küsüyor yahu?

Eşinizle küsken tartışmışken sorunluyken cinsellik olmaması normal değil mi ya? Adamla sorun varken nasıl sevişebiliyorsunuz? Ben mi anormalim acaba? Nasil olacak mesela yataktan kalkinca konuşmamaya devam mı?
haklısınız da uzun süredir böyleyiz sürekli sorunlar katlanınca sonunda koptu ve çok uzun sürdü ondan endişeleniyorum

Evliliklerde bazen soğuk rüzgarlar esebilir...
Ama eşiniz bu durumu çok fazla uzatıyorsa ve hiç adım atmıyorsa, şu demek oluyor bu....
Sizden soğumuştur evet ozaman eşiniz...
sürekli aynı sorunları yaşadığımızdan ve son olarak eşimin deyimiyle uçurum kenarından döndüğümüzden bu seferki soğukluğu hepsinden uzun sürdü...

Cinsel hayat bitiyor derken örneğin kac gün sürüyor? Barışana kadarsa sorun yok da hic olmuyorsa durum vahim gibi
eskiden sorunlar düzelince düzelirdi ama bu sefer aylardır bozuk. yeni yeni ilişkimiz düzeliyor gerçi bende her şey hemen düzelsin istiyorum belki de kendim çabuk affedip unuttuğumdandır. eşim öyle değil hem ağırkanlı hem de kincidir zor unutur

barıştık ama bu sefer düzelmedi endişem de bu yüzden zaten. orası apayrı bir konu daha önce de konu açmıştım kv ve kp benle küstüler ve uzun süredir görüşmüyoruz

Hani yaralarınızı sarmaya çalışıyormuşsunuz ya..
Uzaklaşarak geçmişin hesabını tekrar tekrar yaparak ve soğuk davranak yaralar sarılmaz..
Yeniden başlanır..
Daha çok itina gösterilir..
anladım...haklısınız. benimki biraz acelecilik mi bilmiyorum aslında hemen düzelmesini bekliyorum belki de daha çok zaman vermeliyim eşime...

anladım...haklısınız. benimki biraz acelecilik mi bilmiyorum aslında hemen düzelmesini bekliyorum belki de daha çok zaman vermeliyim eşime...

Yanlış anladınız beni. Siz değil eşiniz hatalı.. Soğuk durduğu için.. Düzeltmek için çabalamadığı için..

bence adamı biraz kendi haline bırak.

Eşinizle küsken tartışmışken sorunluyken cinsellik olmaması normal değil mi ya? Adamla sorun varken nasıl sevişebiliyorsunuz? Ben mi anormalim acaba? Nasil olacak mesela yataktan kalkinca konuşmamaya devam mı?

bende eşimle küsken sevişmem

haklısınız da uzun süredir böyleyiz sürekli sorunlar katlanınca sonunda koptu ve çok uzun sürdü ondan endişeleniyorum
küskende birlikte olunabilir.
o konu ayrıdır -küslük konusu ayrıdır.
herkes yapamaz o ayrı. onu güç olarak görüyorsanız birlikte olmazsınız.
konu sahibi eşinizi azıcık rahat bırakın bir daha ailesi ile ilgili birşeyleri ona söylemeyin.

duygusal bir insan belliki.genelde kadinlar daha çok etkilenir böyle durumlarda.
adam bir söz söyler mesela söylediğini unutur kadın aylarca unutmaz.o sözü hatırladıkça herşeyden sogur.
demekki erkeklerde de olabiliyor.zaman tanıyın eşinize.
duygusal açıdan yaklasin birde belki buna daha çok ihtiyacı vardır bu aralar.

Back