Öncelikle biraz uzun ama lütfen bu tarz şeylere inanan ve bilgisi olanlar cevap versin yalvarıyorum. Ben 5 yıllık evliyim eşimle 5 yıllık sevgilim sonrası evlendik başlarda herşey iyi gibiydi ama 2 yıl sonra kaynanamın bı akrabası (orta yaşlı) bı kadın gelip gitmeye başladı tuhaf bakışlı destursuz bı kadın kapıyı çalar açarım müsait misin demez hatta yüzüme bakmadan evime girer oturur tek Kelime etmezdi ben de onun bu hareketlerinden hoşlanmadığım için saygısızlık yapmazdım ama pekte sohbet etmezdim. Ve bı gün Bir yıl önce evin önünde bize ait kesik odunlardan bir tane alıp çantasına koyup gittiğini gördüm ama içime şüphe düşse de anlam veremedim bir hafta sonra kaynanama sordum sizden çıktı ve odun koydu çantasına size haber verdimi neden aldı diye. Oda süs eşyası falan yapacaktır belki haberim yok dedi. Geleyim asıl mevzuya biz sonrasında eşimle çok tartışmaya başladık ve bir yıl sonunda boşanmak üzereyim evde bir gram huzur yok. Ve o sürekli gelen kadın o günden sonra gelmez oldu. Bu nasıl bir şey o odunla ne yaptı büyü falan mı nedir . Bilgisi olan yada büyüklerinden böyle bişi duyan varsa nolur bana bı akıl versin. Eskiden pek inanmazdım ama Allah kimsenin başına vermesin şüphe çok kötü bir şey.