Çok arada kaldım bu süre içinde, sinirle söylediğini bilsem de asla affedemiyorum, öyle sevmişim ki iyi günlerimiz aklıma geldikçe üzülüyorum. İçimde kendimle çok savasıyorum başka bir ilişki olsa inanın affetmezdim. Bu ilişkide başından beri öyle sevdim ki gözüm kör olduhiçbir insan kendi evladı için düşsün ölsün demez. sizi bilmiyorum ama ben asla affedemezdim. böyle bir insanla barışmak istediğinize eminmisiniz...
karar sizin neticede. 3 hafta daha düşünün bence ne istediğinize karar verin. bırakın önce o söylesin ne istediğini. ama insanın önce evladı gelir. evladını bile düşünmeyen sinirle ölsün diyebilen. bir sinirle size de öl diyebilir. eyleme geçebilir. bazı insanlarda sevme duygusu olmuyor. sanırım eşinizde onlardan..
Ben zaten boşanmak istemiyorum insnınErkekler sinir aninda herseyi soyler damarina basmayin simdilik ayrilmayi asla dusunmeyin daha cok yenisiniz ilk sene az cok herkes kavga eder bosanma lafini dahi kullanmayin bi gururunuz neden yerler altinda olsun takmayin boyle seyleri
Neden aradin ki hem egosu tavan yapmistir diyosun hem 3 hafta nasil gececek diyosun.sevdigine eminmisin bence seninde dusunmen gerek hamileyim diye ayrilmak istemiyorsan anlarim gecmisinizi bilmiyorum ama aramamalisinBen zaten boşanmak istemiyorum insnıngünler geçmek bilmiyor, bu 3 hafta konuşmayalım sonra bakarız ne yapacağımıza dedi beklemek çok zor ama bekliyorum 1 kere aradım ama geri dön fln demedim keşke hiç aramasaydım beni özlesin o da boşanmak istemiyorum desin istiyorum umarım bu 3 hafta buna yarar sağolun
3 hafta gectimi acele etmeyin bu kadarBoşanıyoruz sevgisinin bittiğini söyledi