Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın
kızlar ben de gitmeyi düşünüyorum ankaradaki bu merkezlerden birine.. yalnız ebru zülfikaroğlu ve bu ikisi arasında kararsızım.. ebru zülfikaroğluna gidenler varsa yazarlarsa sevinirim tedaviyi ve sonuçlarını
Merhaba, benimde evliliğim 2 seneye yaklaşıyor.Fakat bende hala ilişkiye giremedim.Saygın bey e gittim.ama ilkinde hayal kırıklığına uğradım. Operasyona gerek olduğunu söyledi. Bu beni çok yıktı.Belki başkalarına saçma glebilir ama buyaşıma kadar hep koruduğum kızlık zarının bir operasyonla alınması beni çok yıktı.Operasyonu gerçekleştirdik ama ben tedavi için kendimi çok zor topladım.Uzun bir aradan sonra yine gittik.İlk seansın başarılı geçtiğini söyledi saygın bey ve eve ödev verdi.Ben ev ödevlerinde çok geriliyorum.Ödevi her yapmaya çalıştığımda kendimi diğer kadınlara göre kusurlu hissediyorum,eşimi mutlu edemediğimi,onu hak etmediğimi düşünüyorum hala bu psikolojiden çıkamadım.Ve aradan kaçay geçti hala 2 seansa geçemedim.Bugün tam kendimi hazır hissettiğimi düşündüm 2. seansa gitmek içn cesaretimi topladım ama saygın bey haftaya gelecekmiş.yine yıkıldım.çünkü haftaya regl olacağım ve ondan sonra çok yakınımın düğünü var bu nedenle memleketime gitmem gerekiyor.Galiba bu sorunu çözemeyecek tek kişi ben olacağım. Allah kimseyibenim durumuma düşürmesin.
Seyma, sakin oyle dusunme. Tabiki sende digerleri gibi yeneceksin, bende yenecegim insallah. Senin hissettiklerini inan butun vajinismuslu kizlar dusunuyor, hissediyor. Okursan gorursun zaten. Olsun bu ay olmazsa, oburki ay olsun. Sende bu ara egzersizleryap, esinle yine samimi olmaya bak. Zamani bu sekilde degerlendir, kayib olarak gorme. Memleketinden geldikten sonra hatta ondan once bir randevu yap, cabuk gecer zaman, ozamana kadarda kendini psikolojikmen hazirlarsin kendini.. Su koyu verme lutfen.. Bende uc hafta gitmeyi dusunuyorum Saygin beye Allahin izniyle..
Şayet hala çaresini bulamadıysanız size Hera kadın Sağlığı Merkezini tavsiye ederim, gerçekten çok anlayışlı bir ekip Süleyman Bey harika bir insan dilerseniz aşağıdaki linki inceleyin, umarım sorun devam ediyorsa kısa zamanda çözüm bulursunuz:)merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın
merhaba arkadaslarMoral verdiğin için teşekkür ederim Renis85.Ben Saygın Bey 4 kez gittim.2 kez görüşme, 1 operasyon bir de ilk seans.Her gittiğimde farklı insanlarla karşılaştım.Hepside ben düzelemem diye başlayıp güzel sonuçlarla ayrılıyorlardı.Mutsuz ayrılan kimseyi görmedim.Onların adına çok sevindim.Çünkü çok zor Allah en kötü insana bile vermesin böyle bir sıkıntıyı diyorum hep.Ama ben de hep aksilik çıkıyor.nedenini bilmiyorum.Benimde sana tavsiyem fırsat bulduğunda hiç vakit geçirmeden hemen git. Emin ol faydasını göreceksin.Bende hala güzel bir sonuç yaratmasa da orada gördüğüm insanlara bakarak tek başımıza çözemeyeceğimizi yardım aldığımızda ise kısa sürede çözülebileceğini anladım.Ama kendi içime anlatamadım.
merhaba arkadaslar
ben de saygın beye gittim bu durumla alakalı olarak operasyon gerekli oldugunu bana degıl eşime söylemiş ben bu olayı anlayamadım nedense
Bende de aynı şey olmuştu.Bana bahsetmedi.Eşime söylemiş ilk bana söylememesini istemiş birde.Çünkü ertesi gün tekrar muayene edip neden bu operasyona ihtiyaç duyduğunu ispatlamak için. Ama ben birşeylerin ters gittiğini hissedip eşime neler olduğunu zorla söyletmiştim. Bu operasyonuda istemeye istemeye ama sırf düzelme umuduyla oldum.Beni çok yıprattı.
sonra düzelme oldu mu şeyma operasyon sonrası bilgilendirirsen sevinirim
Canım bana hipnoz uygulanmadı.Doktor önce bir jinekolojik muayene yapıyor,ama bu muayene kesinlikle korkulacak bir muayene değil.Sadece hastalığının düzeyini ölçüyor.Benimki orta derecedeymiş,bu nedenle hipnoz uygulanmadı.Çok ileri düzeyde olanlara hipnoz uygulanıyormuş sanırım.O çalıştırdığı aletin adı fallus.Şimdi tedavi yöntemini tek tek anlatırsam şimdi bunu yapacak sonra bunu yapacak diye düşünür ve belki başarılı olamazsın.Sadece sana şunu söyleyebilirim canım.Ben acı eşiği çok düşük biriyim,yani biri kolumu hafifçe sıksa canım acır o derece.Ben bunu başardıysam inan sen de başarabilirsin.Hiç kolay değil elbette.Ben de bu sorunla 1 yıl uğraştım,neler hissettiğini çok ama çok iyi anlıyorum.Aynen senin gibi düşünüyordum.Benim orama kibrit çöpü bile giremez ben nasıl başarıcam diyordum.İlk muayenede,muayene koltuğunda gözyaşlarımı tutamadım.Doktor, yapma ama bak sen nasıl öğretmensin dedi.O psikoloji gerçekten çok farklı,yaşamayan bilemez.Kimseyle paylaşamadım bu durumumu,anneme bile söylemedim üzülür diye.Sadece eşim ve ben biliyorduk.Aslında keşke ilk zamanlar gitseymişim doktora diyorum şimdi.Çünkü herayı taa 2.ayda araştırmış ama korkumdan gidememiştim.Koca 1 senem boşa gitti.Burada arkadaşların yazdığı yöntemleri takdir ediyorum ama ben kendim bu durumu tek başıma halledemezdim kendimi biliyorum.Bu nedenle yardım aldığım için hiç pişman değilim.İnsan o kadar parayı vermeye de üzülüyor anlıyorum ama nelere vermiyoruz ki,Allah korusun başka bir hastalık olsa vereceksin.Bu da çok önemli bir problem sonuçta.Tedavi sürecindeki 5 günüm çok farklı duygularla geçti.İnsan ilk gün başaramayacağım diyor.Doktor %100 başaracaksın dese bile inanamıyorsun.Sürekli ağlamak istiyorsun.Ama günler getikçe,olabileceğine inanıyorsun.Bir de ben çalıştığım için,her gün okul çıkışı gidiyordum akşamüstü.Evde ev ödevlerimi yapıyor ve ertesi gün tekrar okula gidiyordum.Çok yorgun günlerdi ama sonun da başardım.Yüreğini ferah tut canım...Diyorum ya ben başardıysam herkes başarabilir.Düşün ben başardım da şimdi çocuk bile istiyorum.Geçen 1 ay kadar önce doktorumuza uğradık gebelik ile ilgili.Dedi ki, içerde ilk kez tedaviye gelen bir karı koca var,çok ümitsiz,ona destek olmak ister misin dedi.Tabi dedim.Düşünsene ben o durumdan bu durumlara geldim.Bence cesaretini topla ve en kısa zamanda git canım.3 sene az bir zaman değil.İnsan ilk başlarda kendim halledebilirim diye bekliyor ama zaman geçiyor.Neden bu kadar beklemişim diye kızacaksın kendine.Bu arada gidersen sonucu da bize burdan bildir olur mu??
Canim sakin korkma bende suleyman beye gittim ve 25agustos18:26 da yendim vajiyi. Ve bennn en yuksek seviyedeydimmm aci esigimm oldulca dusuktu dr ilk muayene etti etmeye calisti ve dediki seviyen cok yulksek agladm zirldim esimde yanimda deildi ailesi bilmiydu.ilk tavsiyemm moralini yuksek tutt inanarak gitt eainle katill seanslaraa ben yalnzdimm moral olarak sifirdim ama o klinige girdigim ann hersey deisti asistani ayla varr superr bi insann ben dahii yaptiysamm herkez yapar 1.5yiillik evliyimm aklina takilan olursa sor fiyata gelince 5bucuk milyar odedm cunkuu zor bi hastaydim herkezn zoruna gidio o kadar para ama dusun bu hastalikk evliligin temelini olusturuyo.buarada ben hipnozda oldumm korkulacakk hocbiseeeyy yokkk kendine guvenn..
ben 2 yillik evliyim ve esimle hic iliskiye giremedim. 3 hafta sonra saygin beyin klinigine gitmeyi düsünüyorum allah izin verirse. esimle izinlerimizi ona göre ayarladik.
bana lütfen birileri detayli bilgi verebilirmi tedavi, fiyat, ... hakkinda
tesekkürler
merhaba arkadaslar
ben de saygın beye gittim bu durumla alakalı olarak operasyon gerekli oldugunu bana degıl eşime söylemiş ben bu olayı anlayamadım nedense