Evliliğim tehlikede! Dr saygın micozkadıoğlu veya hera kadın sağlığına giden varmı

merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın

canım ben herakadın sağlığına gittim ankarada süleyman eserdağ tedavi etti asla parmak yok.. sadece dilatör var. 2 günde başardım..

:QUOTE=Bilgenm;17842037]5 aylık evliyim eşimle bi türlü ilişkiye giremedik :((([/QUOTE]

özelden mesaj attım sana.

Son düzenleme:
ben foruma yeni katıldım daha doğrusu vajinismusu araştırırken bu site ilgimi çekti lütfen bana da anlatırmısınız vajinismusu nasıl yendiğinizi.evleneli 10 ay oldu fakat hala ilişkiye giremedik.herkes egzersizlerden bahsetmiş fakat nasıl yapıldığına dair detaylı bi bilgiye ulaşamadım.nefes egzersizlerini ne kadar süre yapmak gerekiyo ya da hepsi aynı günde mi yapılıyo bilgilendirir misiniz lütfen...ilk zamanlar deneyebiliyodum en azından artık deneyemiyorum bile:(((

Kızlar merhaba, ben de saygın bey ya da süleyman beye gideceğim ama karar veremedim çözenler lütfen bilgi verir misiniz 1,5 yıldır bu sorunum var. Hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor :(

Kızlar merhaba, ben de saygın bey ya da süleyman beye gideceğim ama karar veremedim çözenler lütfen bilgi verir misiniz 1,5 yıldır bu sorunum var. Hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor :(

meraba bn 1 ay öncesıne kadar vajinismus hastasıydım suleyman beye gttım ve allahıma cok sukur yendım sana tavsıye edebılecegım tek kısı suleyman bey

kızlar bende 6 ekimde bu sorunu yendim Allaha şükür. süleyman beye gittim ve 3 günde bitti şükürler olsun. maddi açıdan biraz pahalı ama kurtuldum çok şükür... Allah tez zamanda sizleride kurtarsın bu sıkıntıdan inşallah...

bende suleyman bey gıttım eylul ayında maddı manevı yardımlarından allah bın defa razı olsun kesınlıkle tafsıye edrım no verr tel konsa bılırz 1.5 sene cektım lanet seyı 3 gunde kurtuldum sımdı bebek ıcın calısyoruz :) ıns bır an once kurtulursun

meraba bn 1 ay öncesıne kadar vajinismus hastasıydım suleyman beye gttım ve allahıma cok sukur yendım sana tavsıye edebılecegım tek kısı suleyman bey

Merhaba rana ben çok zor biriyim yani nasıl desem ben yenersem herkes yenebilir diye düşünüyorum, ama dilatör gibi şeylerle çalıştırılarak mı tedavi ben çok korkuyorum herhangi bi aparattan :( çok umutsuz durumdayım

selam kızlar..bende süleyman bey le vajinusmusdan kurtuldum,okuduğum kadarıyla hipnoz merak edilmiş,hipnozla başladık benim tedavimde... ben o hipnozla gündelik hayattaki korkularımdan da kurtulmuştum,karanlık vs. gibi, suan yeniden başladılar o ayrı:) süleyman bey çok pozitif bi insan,zaten dr unuza ısınmanız en önemlisi,,,,daha önce bi bayana gitmiştim etkisinden 3 ayda ancak kurtulup başka bi dr a gidebildim, ilk görüşmede yanımda tanımadığım 2 kız daha vardı ve bize dilatörler göstermişti bakın bunlarla yenicez diye,arkama bile bakmadan koşup gitmiştim ve 6000 tl istemişti bizden... süleyman beyin yaklaşımı çok farklıydı hiç çekinmedim ondan,5. gün akşamı eve gittim dediği şeyleri aynen yaptım ve pırt diye vajinusmustan kurtuldum :) 2800 tl ye maloldu sadece...

selam kızlar..bende süleyman bey le vajinusmusdan kurtuldum,okuduğum kadarıyla hipnoz merak edilmiş,hipnozla başladık benim tedavimde... ben o hipnozla gündelik hayattaki korkularımdan da kurtulmuştum,karanlık vs. gibi, suan yeniden başladılar o ayrı:) süleyman bey çok pozitif bi insan,zaten dr unuza ısınmanız en önemlisi,,,,daha önce bi bayana gitmiştim etkisinden 3 ayda ancak kurtulup başka bi dr a gidebildim, ilk görüşmede yanımda tanımadığım 2 kız daha vardı ve bize dilatörler göstermişti bakın bunlarla yenicez diye,arkama bile bakmadan koşup gitmiştim ve 6000 tl istemişti bizden... süleyman beyin yaklaşımı çok farklıydı hiç çekinmedim ondan,5. gün akşamı eve gittim dediği şeyleri aynen yaptım ve pırt diye vajinusmustan kurtuldum :) 2800 tl ye maloldu sadece...

Ne mutlu sana, bense hiç aşamayacakmışım gibi geliyor. Biliyorum doktor kişiye özel tedavi uyguluyor çünkü herkesin korkuları başka, yapısı gibi...ama sanırım inanmaya ihtiyacım var; bana özelden biraz senin sorunu nasıl yaşadığın(mesela ben bacağımı açamıyorum) ve bunu nasıl tedavi etttiğiniz hakkında bilgi yazar mısın rica etsem?

merhaba bende 5 yıllık evliyim 3 yıl aynı sorunu yaşadım sorunum baya ileri derecedeydi düşünmek bile beni kasıyordu sabahlara kadar ağlıyordum huzursuzdum mutsuzdum insanlardan bile soyutlamıştım kendimi çünkü sorunumu kimse bilmiyodu artık herkes çocuğun olmuyomu gibi sorular sormaya başlamıştı eşimle ayrılmak üzereyken aileminde yardımıyla netten saygın beyi bulduk ön görüşmeye gittiğimizde saygın beyin sıcakkanlı pozitif yaklaşımı sorunu çözeceğime inandırdı beni Sadece 1 öngörüşme ve 3 seans sonunda sorunumdan kurtuldum şükürler olsun ondan 6 ay sonra hamile kaldım ve şimdi dünyalar tatlısı bi bebeğim var bundan iki yıl önce bebeğin hayalini bile kuramazken sayesinde hem evliliğim kurtuldu hemde anne oldum. kesinlikle saygın beyi tavsiye ederim son derece güüvenilir allah razı olsun sorunumu aşarken ve hamilelikte verdiği destekle her iki dönemi de sorunsuz ve kolay yaşadım :)

merhaba bende 5 yıllık evliyim 3 yıl aynı sorunu yaşadım sorunum baya ileri derecedeydi düşünmek bile beni kasıyordu sabahlara kadar ağlıyordum huzursuzdum mutsuzdum insanlardan bile soyutlamıştım kendimi çünkü sorunumu kimse bilmiyodu artık herkes çocuğun olmuyomu gibi sorular sormaya başlamıştı eşimle ayrılmak üzereyken aileminde yardımıyla netten saygın beyi bulduk ön görüşmeye gittiğimizde saygın beyin sıcakkanlı pozitif yaklaşımı sorunu çözeceğime inandırdı beni Sadece 1 öngörüşme ve 3 seans sonunda sorunumdan kurtuldum şükürler olsun ondan 6 ay sonra hamile kaldım ve şimdi dünyalar tatlısı bi bebeğim var bundan iki yıl önce bebeğin hayalini bile kuramazken sayesinde hem evliliğim kurtuldu hemde anne oldum. kesinlikle saygın beyi tavsiye ederim son derece güüvenilir allah razı olsun sorunumu aşarken ve hamilelikte verdiği destekle her iki dönemi de sorunsuz ve kolay yaşadım :)

Ben Saygın Bey ile bu problemi 4 günde yendim. Çok katı bir vakaydım.
İnan bana ben eşimi öpmüyordum bile. Eşimin yanında kıyafetlerimi bile çıkaramıyordum.
Yardımsız çözülen vakalarda tekrarladığını duydum.
Ancak Saygın Bey üstesinden ustalıkla gelebiliyor.

Back