ewet ya bende merak ettim mekanik uyuşturucuyu...
Emla krem yada Anestol krem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet ya bende merak ettim mekanik uyuşturucuyu...
merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın
Dr Saygın Beye gittinizmi bende gitmeyi düşünüyorumda yardımcı olurmusunuz
:QUOTE=Bilgenm;17842037]5 aylık evliyim eşimle bi türlü ilişkiye giremedik((
Kızlar merhaba, ben de saygın bey ya da süleyman beye gideceğim ama karar veremedim çözenler lütfen bilgi verir misiniz 1,5 yıldır bu sorunum var. Hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor![]()
meraba bn 1 ay öncesıne kadar vajinismus hastasıydım suleyman beye gttım ve allahıma cok sukur yendım sana tavsıye edebılecegım tek kısı suleyman bey
selam kızlar..bende süleyman bey le vajinusmusdan kurtuldum,okuduğum kadarıyla hipnoz merak edilmiş,hipnozla başladık benim tedavimde... ben o hipnozla gündelik hayattaki korkularımdan da kurtulmuştum,karanlık vs. gibi, suan yeniden başladılar o ayrı:) süleyman bey çok pozitif bi insan,zaten dr unuza ısınmanız en önemlisi,,,,daha önce bi bayana gitmiştim etkisinden 3 ayda ancak kurtulup başka bi dr a gidebildim, ilk görüşmede yanımda tanımadığım 2 kız daha vardı ve bize dilatörler göstermişti bakın bunlarla yenicez diye,arkama bile bakmadan koşup gitmiştim ve 6000 tl istemişti bizden... süleyman beyin yaklaşımı çok farklıydı hiç çekinmedim ondan,5. gün akşamı eve gittim dediği şeyleri aynen yaptım ve pırt diye vajinusmustan kurtuldum :) 2800 tl ye maloldu sadece...
Kızlar merhaba, ben de saygın bey ya da süleyman beye gideceğim ama karar veremedim çözenler lütfen bilgi verir misiniz 1,5 yıldır bu sorunum var. Hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor![]()