Evliliğim tehlikede! Dr saygın micozkadıoğlu veya hera kadın sağlığına giden varmı

reyyancım bu foruma girip bunları okumasan iyi olur, durdukyere korku önyargı yapıyosun kendine[/QUOTE]

bende bu forumu baya takip ediyorum ve bekarım:kedi: ama merak ediyorum resmen burdaki bayanlar benim kahramanım oldu helede başaranları duyunca çook seviniyorumzemuszemus ama önceden böle bi sorunun ciddiyetini anlayamamıştım şimdi okudukca farkediyrm inş beni etkilemez bu okuduklarımohaoldumsmile inş sende başarırsın dua ediyrm hepinize:3:

antayse, ben de ulusoyu düşünüyordum, ama o parayı karşılayamam, ulusoyu araştırırken saygın micozoğlunu gördüm, forumda gidenler olmuş. %100 başarı, olmazsa para iade demesi etkiledi, kesin sonuç diyo

ulusoya randevun nezamana

Kızlar öncelikle rabbim yardımcınız olsun...Bende yaşadığınz sorunu 3 yıla yakın bir zaman kadar yaşadım insanı nasıl mahfettiğini, psikolojikmen nasıl yıprattığını biliyorum ben en son çarem ulusoy derdim nedenmi okadar zaman bekledim??????? hem maddi yetersizlik hemde psikolojikmen birine anlatmaya hazır olamadım bir türlü:) Ama hiç düşündüğüm ve büyüttüğüm gibi değilmiş ben kendi kendime tabi birde netten bulduğum mekanik uyuşturucular sayesinde çözdüm zaten bu korku bi kere olunca bitiyor tabiki hemen hazır olmuyorsun ama en büyük tabun yıkılınca herşey normale dönüyor ama tabiki hayatımdaki tek sorun yada daha doğrusu en büyük sorun sandığım bu sorun değilmiş ben pcos hastasıyım bebek istiyorum ama malesef olmuyor ilaçlarla adet düzenimi sağlamaya çalışıyorum demem oki ertelemeyin, bişey yapın ,düşünmeyi bırakın yada uzun araştırmalardan herkeze sormaktan vazgeçin :) giden zaman yıllarımı yedi belkide şimdiye bi bebişim olmuştu kimbilir değilmi ama tabiki hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok rabbim yar ve yardımcınız olsun

edacım seni anlıyorum doktor arayışında karar vermek zor ama 2 sinden birini biran önce tercih et ve git derim. saygın bey parayı iade ediyorsa tabiki daha cazip. çünkü insan nasıl olacakta yeneceğim diye düşünüyor. ya yenemezsem ne olur diyorsun o zamanda paranı alırsın geri. olmadı ulusoya gidersin. ama git saygın bey durumuna baksın ne kadar ücret talep edecek öğren , yüksek bulursan sadece muayene ücretini ödersin, vazgeçersin.

edacım seni anlıyorum doktor arayışında karar vermek zor ama 2 sinden birini biran önce tercih et ve git derim. saygın bey parayı iade ediyorsa tabiki daha cazip. çünkü insan nasıl olacakta yeneceğim diye düşünüyor. ya yenemezsem ne olur diyorsun o zamanda paranı alırsın geri. olmadı ulusoya gidersin. ama git saygın bey durumuna baksın ne kadar ücret talep edecek öğren , yüksek bulursan sadece muayene ücretini ödersin, vazgeçersin.

Edacım mızmız haklı bizim durumda zaman çok önemli bazen herşey pamuk ipliğine bağlı oluyor seni hepimiz anlıyoruz canım ama herşey yoluna girecek sen yeterki bir an önce tedaviye başlaopuyorumnanaktan

dr murat ulusoydan randevu aldım ,hera yı burda şimdi duydum.bilemiyorum.çok ümitsizim mutsuzum

Canım için rahat olsun kafanı bulandırma artık sadece başarıcağına odaklan istersen orayla görüş için nasıl rahat edicekse öyle davran en yakın zamanda kurtulmanız dileğiyle:Saruboceq:

Sizleri okuyunca bundan bir kaç yıl önceki halim geldi gözümün önüne.Sabit fikirli,sinirli,korkak,canı tatlı biriydim.E halada öyleyim :) 1,5 yıla yakında ben mücadele ettim bu hastalıkla.Üstelik ne olduğunu bile bilmiyordum ve eşimde sanırım bir sorun yokmuş gibi görüyordu kendini bu duruma alıştırmıştı.Bir sorun var dedikçe inkar edip hallederiz diyordu ama 1,5 yıl olacaktı nerdeyse.En sonunda oturup internetten vajinusmus u araştırıp bir kaç site yardımıyla bu hastalığa sahip olduğuma karar verdim.Hastada ben oldum o gün tanıyı koyanda doktorda ......
Bir site keşfettim şu an burda ismini veremeyeceğim.Orada baktım benim gibi bir çok bayan var her gün düzenli olarak egzersiz yapıyorlar ve birbirlerine sürekli destek çıkıyorlar.Pes eden olursa ikna ediyorlar.Yani bir birlik içinde hareket ediyorlar.Bende katıldım aralarına.Listeye adım yazıldı.Ve her aşamayı başaran bir derece atlıyor seviniyordu.Başaranlarda başarı öykülerini yazıyordu.O kadar çok başarı öyküsü okudumki en sonunda bende aralrında olmalıyım dedim.İki haftada başaranda vardı 2 ayda başaranda yada 2 günde başaranda.25 yıllık evli olanda vardı 1 haftalık evli olanda.Herkes birbirine destek veriyordu ve bu sayede bende başladım.İyiki başlamışım ve onları tanımışım.İlk egzersize oradan aldığım şevkle ve cesaretle başlamıştım.İlk önce ıy mıyy dedim ama baktım oldu sonra bir cesaret devamınıda getiririm diyerek egzersizlere devam ettim.Sonra bir sürede kendim sıkıldım bıraktım derken öyle böyle kızlar yine ikna etti ve toplamda 1,5 ayda kurtuldum bu sıkıntıdan.1,5 senelik evliliğimde sadece 1,5 ay.Eğer azcık üzerine düşsem dahda kısa sürerdi.Bunu başardığım gün oturup ağladığımı hatırlıyorum.
Herkesin psikolojisi farklıdır elbette kimisi yardım alarak yapacağını düşünür kimisi başka bir destekle kimiside kendine olan güveniyle başarır.Ben bunca korkaklığıma rağmen üstelik hiç bir doktor beni görmeden hiç kimse bilmeden sadece bir siteden ne yapmam gerektiğini okuyarak ve sürekli oradaki arkadaşlara danışarak başardıysam sizde başarırsınız bence.
Şimdi şükürler olsun 4,5 aylık dünyalar güzeli bir kızım var.Rabbim sizlerede bu güzellikleri yaşatsın inş.

Kızlar öncelikle rabbim yardımcınız olsun...Bende yaşadığınz sorunu 3 yıla yakın bir zaman kadar yaşadım insanı nasıl mahfettiğini, psikolojikmen nasıl yıprattığını biliyorum ben en son çarem ulusoy derdim nedenmi okadar zaman bekledim??????? hem maddi yetersizlik hemde psikolojikmen birine anlatmaya hazır olamadım bir türlü:) Ama hiç düşündüğüm ve büyüttüğüm gibi değilmiş ben kendi kendime tabi birde netten bulduğum mekanik uyuşturucular sayesinde çözdüm zaten bu korku bi kere olunca bitiyor tabiki hemen hazır olmuyorsun ama en büyük tabun yıkılınca herşey normale dönüyor ama tabiki hayatımdaki tek sorun yada daha doğrusu en büyük sorun sandığım bu sorun değilmiş ben pcos hastasıyım bebek istiyorum ama malesef olmuyor ilaçlarla adet düzenimi sağlamaya çalışıyorum demem oki ertelemeyin, bişey yapın ,düşünmeyi bırakın yada uzun araştırmalardan herkeze sormaktan vazgeçin :) giden zaman yıllarımı yedi belkide şimdiye bi bebişim olmuştu kimbilir değilmi ama tabiki hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok rabbim yar ve yardımcınız olsun

Sana katılıyorum.Zaman kaybetmeden kendinize güvenin ve karaınızı verin.Kafanızı iyice karıştırmayın.Kendinizi en iyi siz tanır bilirsiniz.Size neyin iyi geleceğini de yine siz bilirsiniz.......

mekanik uyuşturucu olarak ne kullandın canım. artık her yolu denicem nevarsa

pozgüleç forumda rastlayamıyorum sana. Sen de saygın beye gidecektin, gidecekmisin, ben de saygın beyi düşünüyorum, gidersen yazarmısın, parayı ayarlayım da ben de gidicem.

merhabalar, saygın bey erkek diye, jinekolojik muayene yapıyor diye aparatlarla kendi çalıştırıyor diye eşim gitmek istemiyo, % 100 çözüm olsada gitmek istemiyo. bunaldım artık, parmak egzersizi de yapamıyorum, çok bunaldım, nasıl çözücem ben

arkadaşlar bende saygın beyi aradım konustum konusmaları çok ılımlı geldi bana bende bir sekilde para toparlayıp eylül gibi gitmeyi düşünüyorum.aparatlarla çalıştırıyomuş bunu daha fazla açıklayabilirmisiniz.

saygın bey kesinlkle çok iyi bir doktor ben polis hastanesınde calısırken gıtmıstım kendıne 6 kere falan cok ilgili ve konusunda gercekten bılgı sahıbı ben de kızlık zarımı dıktırmek ıcın gıdıcem hera saglıga umarım her sey ıyı olur

merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın

ben bu site sayesinde geçen ay yendim tatlım 2 senelik evliyim ben dr gitmedim ama sen bilirsin istersen eşinide ikna edip biraz sabırlı ol egzersizlere başla hergün yol katediceksin ve bu senin azmini artırır canım başaracağına inan.. eğer psikolojik olarak kendini dr adepte ettiysende dr git tatlım çünkü kafandaki bu düşünceyle egzersizlere başlaman mümkün değil zaten Allah yardımcın olsun canım ben yeni yendim yardımcı olabileceğim bişey olursa seve seve....

Back