sonra düzelme oldu mu şeyma operasyon sonrası bilgilendirirsen sevinirim
ne olur bi cevap yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonra düzelme oldu mu şeyma operasyon sonrası bilgilendirirsen sevinirim
ne olur bi cevap yazın
slm saygın bey operasyona nasıl karar verdi muayene olabildiniz mi ben çok zor bi hastasıyım aparatı alamayınca muayene edip bakmak istedi belkı operasyon gerekebilir dedi ama ben dokundurtamadım bile.
kızlar bu yakın zamanda dr saygına giden varmı vajinismusla ilgili.ücreti öğrenmek istyiorum.ben parmak egzersizlerni falan yapıyorum ama eşimle olmuyo bitürlü.gidenler fiyatı konusunda bilgi verebilirlermi bana
Merhabalar, ben epeydir sitede forumları okudum internette felan her kafadan bir ses kafam karıştı baya ama genelde herayı tavsiye ediyolar acaba sizin deneyiminiz nasıl sonuçlandı yazarsanız çok sevinirim
Merhabalar sadece muayne olmanız mumkun zaten once bır muane ucretı alınıyor eger anlasırsanız ve kabul edersenız saygın bey seans ucretlerını bıldırıyor ve seanslara baslıyorsunuz. yalnıs hatırlamıyorsam ılk kontrol 300 tl
Merhaba suanki ucretleri hakkinda bilgim yok ama deneyimlerimle yardimci olmak isterim kabul edersen?arkadaşlar saygın beyin ücreti hakkında bilgisi olan var mı ? sanırım ilk muayene 300 tl sonrasını anlamadım . yani meslea her seans başına mı üret alınıyor diyelimki ben 2 senasn gititm yendim başkası 5 seansta yendi aynı ücreti mi ödüyoruz