Evliliğim tehlikede! Dr saygın micozkadıoğlu veya hera kadın sağlığına giden varmı

slm saygın bey operasyona nasıl karar verdi muayene olabildiniz mi ben çok zor bi hastasıyım aparatı alamayınca muayene edip bakmak istedi belkı operasyon gerekebilir dedi ama ben dokundurtamadım bile.

Bende dokunduramiyordum ilk muayenede masadan sıçrayarak kalktım ağlama kriZine girdim :))) halbuki hiçbirşey yapmadı daha ama geldi sen bana anlat suleyman bey yuksek seviyede bi vajinismus hastasisin demişti çok korktum yapamiycam diye ama inatla başladık ilk seansa aparatlardan korkma ilkini yapınca devamı gelecek emin ol sadece kararlı ve inatçı ol yapıcam de.ben ağustosta yendim sun 4aylık hamilemyim :)))) çok güzel bi duygu sırf bunun icin yapılır rabbim isteyen herkese versin....

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden sorununuzu çözmek için bu konuda uzmanlaşmış bir doktora danışın. Profesyonel yardım almak orada aynı sorunu yaşayan insanlarla konuşup sıkıntılarınızı paylaşmak tedavi sürecini hızlandırıyor. Eğer tedavi sürecini uzatırsanız evliliğinizde geçirdiğiniz vajinusmuslu günler evliliği dahada yıpratıyor ve vajinismus + psikolojik sorunlar da ekleniyor. Profesyonel yardım bu soruna yüzde yüz çözüm. Hele de benim gibi takıntılı bir bayansanız psikolojik sorunlardan dolayı vajinismusu yenebilecek olsanız bile cinsellikte başka sıkıntılar çıkıyor. Hiç geç kalmadan çözüme odaklanın ve hiç bir şeyi kafanıza takmayın.Bu sorununuzu ne kadar çabuk çözerseniz ve çözeceğinize inanırsanız evliliğiniz o kadar çabuk yoluna girer. Bu sorunu yaşan bütün arkadaşlara başarılar.

kızlar bu yakın zamanda dr saygına giden varmı vajinismusla ilgili.ücreti öğrenmek istyiorum.ben parmak egzersizlerni falan yapıyorum ama eşimle olmuyo bitürlü.gidenler fiyatı konusunda bilgi verebilirlermi bana

Merhabalar, ben epeydir sitede forumları okudum internette felan her kafadan bir ses kafam karıştı baya ama genelde herayı tavsiye ediyolar acaba sizin deneyiminiz nasıl sonuçlandı yazarsanız çok sevinirim

değerli arkadaşlarım,
vajinismus da nereye gideceğinizin, kiminle hangi terapiye ne şekilde başlayacağınızın hiçbir önemi yok.
öncelikle kendinizi beynen hazırlamanız gerekiyor.

bir defa en ağır vajinismus hastalığının dahi kesin ve kati bir tedavisi vardır, sadece karakteri iyi analiz etmek, korkularını sezebilmek, hassasiyet derecelesini belirlemek ve de hikayesini öğrenmek çok önemlidir. o yüzden dermansız bir derdin kurbanı olmadığınızı kabul edin lütfen. diğer kadınlardan tek farkınızın ilişkiye hazırlanmanız gerektiğini de bilmeniz sizlere yardımcı olacaktır.

bir defa hiç ilişkiye girilmedi mi, ilk ilişkiden sonra bir daha birleşme yaşanmadı mı işte bunu tespit etmek önemlidir, bazen atlanıyor.
10-15 saniyede vajinismus olup olmadığınızı iyi bir hekim teşhis edebilir.

tedavi için cinsel terapi şarttır, hiç de zor olmayan, uygulanması çok basit tedavi yöntemlerinden biridir. emin olun bir yaraya pansuman yapmak daha zordur.

%90'ı psikolojik olduğu için cerrahi operasyon gerektirir. %10 fizyolojik bir takım kusurlardan kaynaklanabilir, bu durumda cerrahi operasyon gerekir. bunu kaliteli bir uzman hemen anlar.

terapi öncesi bilişsel cinsel yaklaşım çok önemlidir, kadının anatomisi iyi anlatılmalı, tüm eksik noktalar kapatılmalıdır.

davrnaışçı cinsel yaklaşımda ayna-masaj-kegel egzersizleri, çubuk uygulamaları ve parmak egzersizleri yer alır. uzman bir doktor hangi karaktere hangisinin daha uygun olduğunu sohbet ile hemen anlar.

parmak egzersizleri en çok zaman alan ve kadınlara en itici gelen terapilerden biridir, o yüzden ısrarla karakter analizi çok önemlidir diyorum bir kez daha.

eşlerin katkıları da bu süreçte çok önemlidir. katılımı şart değildir.

deneyimli bayan asistanlar hastaları rahatlatmada önemli roller oynar.

ev ödevleri çok önemlidir.

içinde derin korku taşıyanlar için hipnoz tedavileri en uygun olanıdır.

toplu değil bireysel uygulanması türk kadını için daha uygun tedavi yöntemidir.

kişiye özeldir!

güven unsuru çok önemlidir.

ve her şeyden önceeee:
bunun bir sorun olduğunu kabul edin! ama çözülmesi çok kolay bir sorun.

hepinizi çok seviyorum
uzun bir süredir ortalarda yoktum, tekrar selamlar...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,size bir şey sormak istiyorum;vaginismusu yendikten sonra cinsel ilişkiden zevk alabildiniz mi.yani orgazm denen şeyi yaşayabildiniz mi. sanırım bunun için de ayrıca tedavi mi gerekiyor.ben de vaginismusu yaşamıştım.o yüzden soruyorum. bu hastalığı tedavi ile yendim. ama zevk alma konusunda hiç bir şey yaşamadığımı da belirtmek istiyorum.
bu konuda bilgi verebilecek olan var mı aranızda?

Merhabalar, ben epeydir sitede forumları okudum internette felan her kafadan bir ses kafam karıştı baya ama genelde herayı tavsiye ediyolar acaba sizin deneyiminiz nasıl sonuçlandı yazarsanız çok sevinirim

saygın bey ile tedavim devam ediyor. ben kendimi dünyadaki tek hasta sanıp çok üzülmüştüm başkaları üzülmesin diye tedavimden sonra da diğer insanlara destek olacağıma söz verdim.
o yüzden bilgi almak isteyen olursa diye bir mail adresi aldım lpralpralpra@gmail.com buradan sorabilirsiniz.

Herkese merhaba....Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kesinlikle hiç düşünmeyin ve gidin.Ben 4,5 yıl bu sorunla uğraştım...Ailemdeki herkesten sakladım...en sonunda kardeşimin eşiyle paylaştım o da bir arkadaşının Saygın Beye giderek çözdüğünü söyledi.Arayıp hemen randevu aldım...Saygın Bey benim gittiğim 8 yada 9.doktor bu arada.ilk randevu ön görüşme olarak geçti. Bu arada ben Vanda yaşıyorum.1ay sonrasına seanslar için randevu aldım...Tedavinin ilk günü korkuyordum çok tedirgindim ama o kadar güzel geçti ki seanstan çıktığımda bitti dedim ya ohhhh bitti bu dert..Gerçekten kafamda bitmişti çünkü 2,3,4 derken seansları başarıyla yaptım ve Vana döndüm sonuç mu BİTTİİİİİİ Evet 4,5 yıllık kabus bitti ....Arkadaşlar ben psikoloğada gittim psikiyatrada... hatta sakinleştirici ilaç kullandım... Ama bence kesinlikle gidin gerçekten kesin sonuç....

kızlar saygın beye normal muayene olmak için de gidebilir miyiz bizde bir bucuk aydır esimle ilişkiye gıremıoruz.. ama benım once muayene olmam gerekıyor ben vajınamın dar oldugunu dusunuorum ne bılım cok kotu durumdayım..

yani sadece muayene ücreti versem muayene olup cıksam olmuyor mu acaba illa tedavı surecını tamamlamam mı gerekıyor o kadar param yokkı benım:(((

Merhabalar sadece muayne olmanız mumkun zaten once bır muane ucretı alınıyor eger anlasırsanız ve kabul edersenız saygın bey seans ucretlerını bıldırıyor ve seanslara baslıyorsunuz. yalnıs hatırlamıyorsam ılk kontrol 300 tl

Merhabalar sadece muayne olmanız mumkun zaten once bır muane ucretı alınıyor eger anlasırsanız ve kabul edersenız saygın bey seans ucretlerını bıldırıyor ve seanslara baslıyorsunuz. yalnıs hatırlamıyorsam ılk kontrol 300 tl

canım cok tesekkur ederim cevap verdiğin için ... sende tedavi oldun sanırım:??

Evet bende tam 3 haftada Saygin beyle sorunumu gecen hafta cozdum okadar iyi ve isini bilen bir doktorki artik icim cok rahat iyiki Dayfin beyi tercih etmisim. herkese tavsiye ediyorum hic supheniz olmasin

Son düzenleme:
Evet bende tam 3 haftada Saygin beyle sorunumu gecen hafta cozdum okadar iyi ve isini bilen bir doktorki artik icim cok rahat iyiki Saygin beyi tercih etmisim. herkese tavsiye ediyorum hic supheniz olmasin saygin beye ve mine ablaya sonsuz tesekkurler

arkadaşlar saygın beyin ücreti hakkında bilgisi olan var mı ? sanırım ilk muayene 300 tl sonrasını anlamadım . yani meslea her seans başına mı üret alınıyor diyelimki ben 2 senasn gititm yendim başkası 5 seansta yendi aynı ücreti mi ödüyoruz

arkadaşlar saygın beyin ücreti hakkında bilgisi olan var mı ? sanırım ilk muayene 300 tl sonrasını anlamadım . yani meslea her seans başına mı üret alınıyor diyelimki ben 2 senasn gititm yendim başkası 5 seansta yendi aynı ücreti mi ödüyoruz
Merhaba suanki ucretleri hakkinda bilgim yok ama deneyimlerimle yardimci olmak isterim kabul edersen?

Back