- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
haklısınız. KEndisi biraz rahat biraz sabırlı bir insan olsaydı bu noktaya gelmezdik. O da aynı şeyi benim için diyordur. Kendisi biraz özenli dikkatli biri olsaydı bu noktaya gelmezdik diyordur. KArakter işte değişmiyor. Yanlış insan belki de sınavdır bilemeyiz.böyle insanlar insanın ruhunu emer
haklısınız. KEndisi biraz rahat biraz sabırlı bir insan olsaydı bu noktaya gelmezdik. O da aynı şeyi benim için diyordur. Kendisi biraz özenli dikkatli biri olsaydı bu noktaya gelmezdik diyordur. KArakter işte değişmiyor. Yanlış insan belki de sınavdır bilemeyiz
ben böyle düşünmüyorum. Belki de sabır göstermektir sınavı geçmenin yolu. Allah hesap soranların en hayırlısıdır.işte kendi kul hakkını korumak da görevin, kendini ezdirmemek de görevin
ben böyle düşünmüyorum. Belki de sabır göstermektir sınavı geçmenin yolu. Allah hesap soranların en hayırlısıdır.
kendimi ezdirdiğimi kim söyledi anlamadım. Ezdirmedğim için bu noktaya geldik zaten. Kulun kendi üzerindeki hakları biliyorum merak etmeyin. Bunları egoyla karıştırmamak lazım. Siz kendi evliliğinize benzettiniz belki ama her evlilik farklıdır. Ben hakkımı yedirecek bir insan değilim. kocam kötü biri değil sadece yaşaması zor birikötü birine kendini ezdirmek, sabır göstermek sınav geçmek mi sence?
böyle düşünüyorsan diyecek bir şeyim yok.
kendi kul hakkın var, istiyorsan araştır derim.
ben sana boşan demiyorum, karar senin.
kendimi ezdirdiğimi kim söyledi anlamadım. Ezdirmedğim için bu noktaya geldik zaten. Kulun kendi üzerindeki hakları biliyorum merak etmeyin. Bunları egoyla karıştırmamak lazım. Siz kendi evliliğinize benzettiniz belki ama her evlilik farklıdır. Ben hakkımı yedirecek bir insan değilim. kocam kötü biri değil sadece yaşaması zor biri
Çok da bir his yok doğrusu mesela bunlar insanı üzen cümleler ama üzülmedim sanırım ben de bir şeyleri bitirmişimEşiniz sizden vazgeçmiş gibi görünüyor. Ben pek umut göremedim bu evlilikte.
Son o sosyal medya falan cümlenizi anlamadım. Söylediği şeye de cevabını verdim zaten vermediğimi nerden biliyorsunuz. Bendeki bir şeyleri bu şekilde tketmemiş olsaydı zaten sığ dediğim için özür bile dilerdim. Merak etmeyin ortada güçsüzlük ya da acizlik yok. Sadece sohbet etmek için yazıyorum. Malum evde suratsız bi adam dolaşırken ortamdan keyif alamıyorumSiz niye bu evlilige tutunmak istiyorsunuz ki?
Esiniz anlayissiz falan degil basbayagi vicdansiz. Cocugunu kaybetmis bir kadina hala tiri viri cekiyor. O EKLEME-1 yazmissiniz ya okkalisindan bir cevap veremediniz mi o anda? Benim cocugum oldu hayvan herif kes senin ziriltini mi dinlicem demediniz mi?
Kadinlarimizin bu kadar gucsuz ve aciz olmasini anlamiyorum. Eziyet adamlara sosyal medyada soz paylasti seklinde bahane edinip yapisiyorsunuz. Bu evlilikten sizce mutlu olacak misiniz?
Size bir itirafta bulunayım. Uzun zaman önce keşfettim bunu. Ben normalde kendimi çok açık izah eden ve sorunları konuşarak çözmeye çalışan biriyim. Ama şimdi karşımdaki konuşuyor ben susuyorum sonra mesajla içimdekileri döküyorum. Bunun bütin sorumlusu kocamdır. Çünkü onunla konuşulmuyor. Tartışmadan sosyal bir konuda bile fikir ayrılığınız olsa en sonu öfke ve bağırmaya dönüyor. Asla kendine zıt fikri kabul edemiyor dinlemiyor öfkeleniyor. Bütün bunlar da beni çaresizce mesajla dert anlatmaya itmiş. Ne kadar acı değil miAranızdaki geçenler, karşılıklı hep bir yanlış anlama, anlaşılma, suçlama ve inat etmekten kaynaklı, yanlış iletişim kurma ve bunu devam ettirmenizden dolayı sizi bu hale getirmiş. Eşinizin, boşanma konusunu dillendirmesinin sebebi, size sitemli oluşundan kaynaklı. Daha önce hep siz dile getirmişsiniz. Aranızdaki iletişim tarzı hiç iyi değil.
Böyle bir durumda, eğer karşılıklı sevgi ve değer verme adına hiç bir duygu yoksa, boşanma konusu eninde sonunda gerçekleşiyor zaten. Siz eşinizle oturup, kavga etmeden, düzgünce konuşun. Öncelikle kendi duyguları ve düşüncelerinizden emin olun. Ona göre konuşma yapın. Eşinizde, sizde aslında boşanmayı istemiyor ama, birbirinize kırgınsanız, anlaşmanın bir yolunu mutlaka bulursunuz diye düşünüyorum.
Sizi ve evliliğinizi böyle böyle yıpratıyor ve yıpratmış. Karşındaki laf anlamamakta, ısrar edince, sizde de ne anlatacağım diye bıkmış, yorulmuş oluyorsunuz.Size bir itirafta bulunayım. Uzun zaman önce keşfettim bunu. Ben normalde kendimi çok açık izah eden ve sorunları konuşarak çözmeye çalışan biriyim. Ama şimdi karşımdaki konuşuyor ben susuyorum sonra mesajla içimdekileri döküyorum. Bunun bütin sorumlusu kocamdır. Çünkü onunla konuşulmuyor. Tartışmadan sosyal bir konuda bile fikir ayrılığınız olsa en sonu öfke ve bağırmaya dönüyor. Asla kendine zıt fikri kabul edemiyor dinlemiyor öfkeleniyor. Bütün bunlar da beni çaresizce mesajla dert anlatmaya itmiş. Ne kadar acı değil mi
Boşanmak istiyorsa elbet adım atacak bu konuda sanırım. Bekleyebildiğim yere kadar beklerim dayanamadığım yerde olaya müdahale ederim. Ne bileyim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahSizi ve evliliğinizi böyle böyle yıpratıyor ve yıpratmış. Karşındaki laf anlamamakta, ısrar edince, sizde de ne anlatacağım diye bıkmış, yorulmuş oluyorsunuz.
Dediğim gibi, karşılıklı içinizde sevgi ve değer verme adına bir his yoksa, zaten eninde sonunda boşanırsınız. Ama, bunuda zor olsada karşılıklı konuşup, neticelendirmeniz gerekecek.
Bak bu beni keyiflendirdiBu tür erkeklere de en sonunda hırçın geçimsiz kadınların eline kalıyor, öncekini mumla arıyor ama çok geç oluyor, buda onların ilahi cezası oluyor
Hiç birşeyi beğenmeyen
Sürekli huzur bozan
Sürekli kadını aşağlayan
Kocayla ne yapacaksın, bırak anası donlarını yıkasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?