• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim sona mı eriyor?

Uzatmıyor ama kapatmıyor da.
Bebeğinizdeki durumu, gayet mantıklı açıkladığınız halde, eşiniz temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp üstünüze gelmiş. Diğer saçma bahaneleri ciddiye bile almamak gerekirken, onlara da yol yapmış.
Hep mi böyleydi yoksa bebek travmasından sonra mı böyle oldu?
Eğer hep böyleyse onun sorununu terapi zor çözer, çünkü belli ki kendi doğruları var ve kim ne derse desin umrunda değil. Sabit fikirli. Bu tip insanlar sadece sizi tüketir, kendisine bir şey olmaz.
Yok eğer travmadan sonra böyle olduysa, terapi şart. Evliliğinizin kurtulma şansı var.

Kendinize sorun, "ben bu adamın bu hallerine neden katlanıyorum?"
Sonra harekete geçin.
Tanıdığım bütün yengeç burçları böyle maalesef. Asla unutmuyor ve tatmin olmadan içinden atamıyor. Eşim hep böyleydi ama bu kadar değildi. Bebek konusu hariç de hep zorluklar yaşadı onu tanıdığımdan beri. Neden katlanıyorum? Sevdiğim ve Allah rızası için. Tabi benim de tahammül sınırlarım var bazı noktalarda doluyor da ama işte insan kolay vazgeçemiyor. Kapatmaması da gururundan bence. Hemen affettim olamamak için mesafeli duruyor. Ama kayınvalidemin söylediğine göre iki gün çok üzgünmüş. Hiç keyif almamış. Hatta bir şeyler yemişler Ben bunu eşime de Götüreyim demiş.

Tanıdığım bütün yengeç burçları böyle maalesef. Asla unutmuyor ve tatmin olmadan içinden atamıyor. Eşim hep böyleydi ama bu kadar değildi. Bebek konusu hariç de hep zorluklar yaşadı onu tanıdığımdan beri. Neden katlanıyorum? Sevdiğim ve Allah rızası için. Tabi benim de tahammül sınırlarım var bazı noktalarda doluyor da ama işte insan kolay vazgeçemiyor. Kapatmaması da gururundan bence. Hemen affettim olamamak için mesafeli duruyor. Ama kayınvalidemin söylediğine göre iki gün çok üzgünmüş. Hiç keyif almamış. Hatta bir şeyler yemişler Ben bunu eşime de Götüreyim demiş.
Anlıyorum.
Bir söz vardır, "Dile getirilmeyen sevgi ne ifade eder ki? Belki evimin duvarı beni çok seviyordur. Bilemem."
Tek taraflı fedakarlık olmaz. Eşinizin "hemen affetti olmasın diye gurur yapması" son derece sığ bir düşünce.
Üstünüzde dağları taşıyorsunuz ancak farkında değilsiniz.
Ah kadınlarımız..

Anlıyorum.
Bir söz vardır, "Dile getirilmeyen sevgi ne ifade eder ki? Belki evimin duvarı beni çok seviyordur. Bilemem."
Tek taraflı fedakarlık olmaz. Eşinizin "hemen affetti olmasın diye gurur yapması" son derece sığ bir düşünce.
Üstünüzde dağları taşıyorsunuz ancak farkında değilsiniz.
Ah kadınlarımız..
Hangi erkek "gel affettim hemen barışalım" der sarılır? Ya da anne hariç hangi insan diyeyim daha doğrusu. Sevgi dile getirmek değildir bence. Göstermek daha kıymetli. Mesela haftasonu gittiği süre zarfında bana mont bakmış alacakmış. Bu bence seviyorum demesinden önemlidir.

Back